Home English Romanian

Planuri pentru T1 2019

SystemSystem Posts: 7,012


Bravi războinici,

Anul 2018 se apropie de final, dar bătălia pentru Marele Imperiu este doar la început! 2019 promite să fie un an incitant pentru stăpânii de castel din întregul ținut și totodată noi continuăm să ascultăm feedbackul dvs. și ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență în cadrul jocului Empire.

Mai jos veți găsi un scurt rezumat a ceea ce urmează să se întâmple în T1 2019, aruncând mai întâi o privire asupra lucrărilor noastre actuale în curs de desfășurare în T4 2018 pe care intenționăm să le lansăm la începutul noului an.


Planuri pentru T4 2018

Funcția Capitale regale se va întoarce în curând în Marele Imperiu! În prezent, efectuăm o serie de teste interne ale acestei funcții pentru a ne asigura că este gata de luptă în Noul An. (Empire only)

Funcția Bătălia pentru Berimond este, de asemenea, supusă unor teste serioase în așteptarea revenirii sale glorioase. Pe lângă diferitele ajustări și îmbunătățiri care se fac, ne asigurăm că evenimentul poate fi finalizat cu succes, așa că în 2019 ar trebui să reușiți în sfârșit cucerirea Tronul din Berimond încă o dată!

Nu numai testările și corectările ne țin ocupați; am decis să dezvoltăm o funcție a jocului Empire, de mult timp așteptată și solicitată, ca o surpriză de sfârșit de an. Este momentul să salutăm Sate private cu resurse. Această funcție s-a aflat în procesul de dezvoltare de ceva timp și sperăm cu adevărat că vă veți bucura acum când este gata!

Din cauza lucrărilor în curs de desfășurare cu privire la funcțiile de mai sus, următoarele îmbunătățiri au fost amânate până în T1 2019:

 • Vom adăuga o opțiune de abonament care va mări capacitatea de stocare a castelului.
 • Avem ca scop remedierea problemei în care unitățile premium se suprascriu peste unitățile non-premium în spital.
 • Lucrăm la un sistem care va împiedica ștergerea răsplăților evenimentelor, câștigate cu greu, din cauza unui inventar plin.
 • De asemenea, studiem modalități de a îmbunătăți răsplățile care afectează negativ experiența voastră de joc, cum ar fi trupele din armata principală care consumă alimentele.
 • Vom implementa filtre de căutare pentru a vă ajuta să navigați mai rapid în joc.
  • Filtrele planificate pentru ecranele de atac și echipament vă vor ajuta să vă pregătiți pentru luptă mai repede și mai ușor
  • Filtrele planificate și interfața îmbunătățită pentru comercianții voștri vă vor ajuta să găsiți cu ușurință 
   obiecte prețioase pentru a vă îmbunătăți castelul

Planuri pentru T1 2019

Să trecem direct la planurile noastre pentru T1 2019 și să vedem ce aduce Anul Nou. Rețineți că tot ceea ce este menționat mai jos ar putea fi întârziat din cauza unor eventuale probleme de dezvoltare neprevăzute. Ca întotdeauna, odată ce o funcție urmează să fie lansată, vă vom oferi toate informațiile necesare în anunțurile noastre și notele de actualizare.

Echipament relicvă nou

 • Vânătorii de comori au descoperit relicve îngropate sub câmpurile de luptă ale Marelui Imperiu. Măiestria lor este dincolo de comparație și puterea pe care o aduc armatelor voastre ar putea face diferența dintre victorie și înfrângere! Dotarea comandanților și castelanilor cu echipamente relicve va oferi bonusuri efect exclusive pentru a vă susține armatele și economia. Aceste articole nu conțin niciun bonus stabilit, fiind mai ușor să personalizați strategiile de luptă și să vă concentrați mai mult pe efectele alese de voi. Echipamentele relicvă vor fi disponibile cu efecte predefinite generate aleatoriu, iar introducerea lor în joc va coincide cu o creștere a capacității inventarului pentru echipamente și pietre prețioase.

Compartimente de comandant suplimentare

 • Războiul în Marele Imperiu este întotdeauna foarte intens, cu dinastii care se ridică sau cad ca urmare a puterii comandanților acestora. Având în vedere acest lucru, au fost adăugate compartimente de comandant suplimentare pentru a oferi armatelor voastre însetate de sânge mai mulți eroi pentru a-i conduce în luptă.

Mai multe niveluri pentru cazarme

 • Pentru a asigura suficiente trupe pentru comandanții voștri, au fost adăugate niveluri suplimentare în cazarmele castelului vostru. Mai mult decât atât, 4 unități noi își vor face apariția în Marele Imperiu. Pentru modernizarea la noile niveluri ale cazarmelor vor fi necesare jetoanele de clădiri relicve nou introduse, care pot fi câștigate ca răsplăți la evenimente.

Răsplăți noi pentru Concursul de nobilitate

 • Continuând activitatea de îmbunătățire a răsplăților din evenimentele de invazie, anul 2019 va primi un fond de premii actualizat pentru Concursul de nobilitate.

Îmbunătățiri la Ținuturile Exterioare

 • Vor fi introduse sisteme de scor alternative în Ținuturile Exterioare pentru a oferi diversitate evenimentului. Dar asta nu este tot; la nivel de server, au fost introduse efecte cum ar fi „viteza de deplasare sporită” și „răcirea atacurilor redusă” pentru a asigura că fiecare etapă a evenimentului vine cu propria răsturnare de situație.

Invazia din Berimond pentru Empire: Four Kingdoms

 • Câmpurile de luptă din Berimond se chinuie să contracareze ego-ul împăraților învrăjbiți ai regatelor și războiul lor s-a extins în Marele Imperiu! Pregătiți-vă pentru Invazia din Berimond. Așa cum este cazul în toate evenimentele de invazie standard, va fi responsabilitate voastră să rezolvați conflictul prin înfrângerea taberelor de invazie ale dușmanilor voștri. Ca întotdeauna, vor exista o mulțime de răsplăți disponibile pentru a recompensa eforturile voastre mărețe.

Presetări de atac pentru Empire: Four Kingdoms

 • Funcția pentru presetări de atac mult așteptată se îndreaptă în sfârșit spre Empire: Four Kingdoms, ceea ce înseamnă că stăpânii de castel pot petrece mai mult timp având grijă de castelele lor și mai puțin timp pe ecranul de configurare a atacurilor.

Mai multe beneficii ale abonamentului

 • În curând vor fi introduse bonusuri și efecte suplimentare la abonamente. Cu cât durata unui abonament activ este mai lungă, cu atât mai bogate vor fi bonusurile primite pentru castelul vostru! Și asta nu e tot. Cu fiecare lună care trece, veți colecta puncte de loialitate care pot fi folosite în magazine pentru bunuri prețioase.

Asta e tot pentru T1 2019. Rețineți că tot ceea ce este menționat mai sus poate fi totuși întârziat din cauza unor eventuale probleme de dezvoltare neprevăzute, dar obiectivul nostru este să lansăm cât mai curând posibil aceste funcții interesante. Ca întotdeauna, odată ce o funcție urmează să fie lansată, vă vom oferi toate informațiile necesare în anunțurile noastre și notele de actualizare.

Să vină 2019!

Familia voastră Empire

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file