Home English Romanian

Anunț - Bătălia pentru Spada Furiei

CM_WylkaCM_Wylka Community Manager Posts: 673

Stimată Comunitate,

Așa cum probabil ați observat, ceva legendar este pe cale să sosească și ați așteptat cu răbdare în ultimele zile, întrebându-vă cum va arăta marea revelație.

Suntem bucuroși să vă spunem că răbdarea voastră este răsplătită și așteptarea a luat sfârșit!

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Putem concluziona chiar și acest lucru.
Acesta este motivul pentru care vă prezentăm cu mândrie cel mai recent proiect de primă clasă de la Awe Me. 
Vizionați videoclipul de pe canalul acestora de YouTube și priviți cum băieții extrem de talentați din echipa Man At Arms făuresc o adevărată capodoperă de o măiestrie ireproșabilă! 
Așadar, fără prea multă agitație, bucurați-vă de crearea acestei opere de artă legendare:      

 


 


Povestea furiei dezlănțuite

Cu mult înaintea epocii moderne a Marelui Imperiu, pământurile din Berimond erau ocupate de casele a doi regi: Regele Leopold I al Casei de Gerbrandt și Regele Gunter al Casei de Ursidae. Ani de zile, aceste două case au trăit într-o pace relativă, respectând granițele rivalului și concentrându-și atenția doar pe dezvoltarea și prosperitatea propriilor lor regate.

Cu toate acestea, epoca luminii și științei a apus, învățații și oamenii de știință din fiecare casă au descoperit că pământurile din Berimond sunt bogate într-un mineral rar care ar putea fi folosit pentru extinderea orizontului cultural, economic și militar dincolo de imaginație. Ceea ce a fost odată o relație cordială între cele două case a devenit treptat neîncredere și rivalitate, căci fiecare rege voia să stăpânească în totalitate pământurile și bogățiile ascunse în ele.

Nu cu mult timp înainte ca Marea Bătălie pentru Berimond să se extindă pe câmpurile de luptă și fiecare rege să fie distras de chestiuni de conflict, odată prosperele regate de Gerbrandt și Ursidae ajunseseră într-o stare de haos.

După ani de lupte, haosul războiului a început să atragă grupuri de bandiți și anarhiști din munți, care au văzut conflictul drept o ocazie perfectă de a prăda bogățiile din Berimond fără frica de represalii. Mai mari printre aceste grupuri erau faimoșii Cavaleri Fierari.

Fierari artizani ale căror abilități cu ciocanul și nicovala erau egalate doar de talentul mânuirii sabiei și scutului, Cavalerii Fierari erau războinici feroce care tratau cu cruzime și cea mai mică rezistență pe care o întâlneau în timp ce cutreierau și jefuiau pământul de bogății. Nu cu mult înainte, prezența lor în Berimond a reprezentat o problemă serioasă pentru ambele case și cei doi regi au pus recompense mari pe capetele generalilor cavalerilor.

Cum războiul sângeros continua să domine câmpurile de luptă, mici grupuri de vânători de capete cutreierau munții în căutarea Cavalerilor Fierari. În cele din urmă, după multe luni de vânătoare, un mic grup a fost găsit și capturat de barbari loiali Casei de Gerbrandt.

Ajunși în fața Regelui Leopold I, cavalerii capturați se așteptau la încarcerare sau execuție, dar în schimb le-a fost propusă o înțelegere: în schimbul loialității lor pe câmpul de luptă, Regele le oferea Cavalerilor Fierari libertatea și le permitea să păstreze bogățiile pe care le-au jefuit. Generalii au acceptat oferta regelui și, cu ajutorul lor, victoria în Marea Bătălie pentru Berimond a fost curând obținută de Casa de Gerbrandt.

Epoca Gerbrandt începuse.

Ca urmare a victoriei sale, Regele Leopold I și-a ținut cuvântul și le-a oferit cavalerilor libertatea, asigurându-le întoarcerea în siguranță în munți și faptul că nu vor mai fi vânați de oamenii săi.

Douăsprezece luni au trecut înainte să fie văzuți din nou, când, pe neanunțate, un cavaler în vârstă s-a întors la Berimond pentru a-i face regelui un dar de recunoștință: o sabie făurită în focurile din Piscurile de Foc și prelucrată folosind minerale jefuite din pământuri. Era, după cum regele a fost asigurat, cea mai puternică spadă din imperiu.

Anii care au urmat au fost marcați de alte conflicte pe câmpul de luptă căci Casa de Ursidae a încercat să-și revendice din nou domnia asupra ținuturilor. Cu toate acestea, în timp ce Marea Bătălie pentru Berimond se întinsese pe mulți ani, bătăliile care au urmat au fost ușor dominate de Casa de Gerbrandt și indiferent de câte lupte s-au purtat, câte platoșe au fost străpunse sau inamici au fost străpunși, noua spadă a regelui a rămas intactă. Niciodată îndoit, niciodată slăbit, niciodată învins.

Astfel a fost dominația lui Leopold pe câmpurile de luptă în acești ani, el câștigându-și renumele de „Regele furiei” iar spada lui a devenit cunoscută ca „Spada furiei”. De fapt, în ochii multora, spada și nu regele era cea responsabilă pentru supremația Casei de Gerbrandt în timpul războiului, iar fierarii și învățații din întreg ținutul și-au dedicat viața pentru a-i putea reproduce puterea. Cu toate acestea, nimeni nu s-a apropiat măcar de măiestria designului remarcabil al Cavalerilor Fierari. Era, după cum regele fusese asigurat, cea mai puternică spadă din imperiu.

La moartea Regelui Leopold I, Spada Furiei a fost transmisă fiului său cel mai mare și moștenitor al tronului Gerbrandt: Prințul Deximus. Crescut pe câmpurile de luptă din Berimond, tânărul prinț era cunoscut pentru temperamentul lui capricios și setea de sânge și curând după urcarea sa la tron, a început să lucreze imediat la o strategie care ar fi scăpat Berimondul pe vecie de Casa Ursidae.

Știind că armatele sale nu aveau puterea sau echipamentul de a distruge complet ultimele vestigii ale marilor săi rivali, Deximus a apelat la ajutorul Cavalerilor Fierari. Trimițând un sol să care bogății nenumărate în munți, tânărul rege a sperat să îi fie făurite de cavaleri suficiente săbii pentru fiecare războinic al său. Cu toate acestea, Cavalerii, acum o comunitate pașnică și izolată, preocupată doar de siguranța și supraviețuirea propriului popor, a refuzat cererea noului Rege și a returnat bogățiile pe care le-a oferit.

Înfuriat de refuzul lor de a-i respecta autoritatea, arogantul Rege s-a răzbunat trimițând 100 dintre oamenii săi cei mai puternici în munți pentru a captura cavalerii și a-i readuce la curtea sa.

După douăsprezece zile, un războinic solitar s-a întors purtând cu el un mesaj în care se spunea că, din cauza trădării, regele trebuie să returneze Spada Furiei în munți înainte de al șaptelea răsărit de soare.

Desigur, Deximus a refuzat.

În dimineața celui de-al șaptelea răsărit, Regele s-a trezit și a descoperit că apele din șanțul castelului său erau roșii de sânge și de rămășițele celor 99 de războinici care nu se întorseseră din munți. Impasibil, regele a păstrat spada pentru el și în fiecare dimineață când se trezea afla că tot mai mulți dintre comandanții și războinicii săi dispăruseră în timpul nopții.

După o lună de sânge vărsat neîncetat care i-a lăsat armatele zdrențuite, Deximus a cedat în cele din urmă și a returnat spada Cavalerilor, care au pecetluit-o cu o piatră fermecată și au plasat-o în înaltul munților din Berimond ca o reamintire constantă a trădării sale.

Fără spadă și cu armatele epuizate de răzbunătorii Cavaleri Fierari, Deximus a pierdut rapid dominația asupra pământurilor din Berimond căci Casa de Ursidae a început să-și reafirme puterea pe câmpul de luptă.

Epoca Gerbrandt se încheiase.

Odată cu trecerea anilor, războinicii, învățații și nobilii ambelor case au escaladat munții în încercarea de a elibera spada din mormânt, dar nimeni nu a reușit.

Cum războiul continua, vânători, cercetași și armate au explorat munții în căutarea legendarilor Cavaleri Fierari, dar niciunul nu a putut fi găsit.

Se părea că spada avea să fie îngropată pe veci, iar cavalerii care au făurit-o deveniseră doar amintiri de legendă.

Adică, până astăzi când un mesager purtând un pergament sigilat cu însemnele legendarilor Cavaleri Fierari a sosit în Marele Imperiu.

Temându-se că secretul eliberării spadei din mormânt va fi descoperit într-o bună zi, ultimul Gardian al Cavalerilor Fierari a ajuns la stăpânii de castele din Marele Imperiu în căutarea unui succesor demn de a proteja spada și de a o ține la distanță de regii însetați de sânge din Berimond.

Pentru a-și demonstra valoarea, următorul gardian al Spadei Furiei trebuie să-și dovedească abilitatea de a-și apăra ținuturile de armatele invadatoare, de a domina câmpurile de luptă din Berimond și de a proteja oamenii de amenințarea metamorfilor.

Stăpânul de castel care îl impresionează cel mai mult pe Gardianul Cavalerilor Fierari prin strădaniile sale va câștiga dreptul de a proteja Spada Furiei și de a deveni el însuși Gardian al Cavalerilor Fierari.

E vremea dezlănțuirii furiei pe câmpurile de luptă!

 


Eveniment nou: Bătălia pentru Spada Furiei

Războinici feroce ai Marelui nostru Imperiu, vă urăm bun venit la Bătălia pentru Spada Furiei.

În cadrul acestui eveniment, jucătorii vor putea câștiga spada reală făurită de echipa Man At Arms de la Awe Me, pe care ați văzut-o deja în videoclipul de pe YouTube! Mai mult, un scut purtat de legendarii războinici din linia Ursida poate fi, de asemenea, câștigat, precum și o grafică special creată, semnată de întreaga echipă de dezvoltare. 

Însă, este posibil să vă întrebați: Cum arată acest eveniment și cum se decide câștigătorul?

Ei bine, să trecem la treabă, ce spuneți!?

 

Ce pot câștiga?

Top 3 jucători, per total, vor fi răsplătiți cu răsplăți în viața reală pe care le-am menționat mai devreme:

Locul trei va fi răsplătit cu o grafică extraordinară, care prezintă ilustrația cheie pentru evenimentul nostru Bătălia pentru Spada Furiei și care va fi semnată de întreaga echipă.

Locul doi va fi răsplătit cu Scutul Ursida real.

Marele câștigător, locul întâi, va primi legendara spadă reală a regelui Leopold: Spada Furiei!!!

 

Rețineți faptul că primii trei jucători sunt aleși din ambele jocuri, ceea ce înseamnă că nu există un Top 3 pentru jocul Empire și, respectiv, un Top 3 pentru Empire: Four Kingdoms. Top 3 va fi compus din cei trei jucători cei mai buni, per total!

 

Mai mult, fiecare jucător de pe server, din grupul cu clasament corespunzător, va primi răsplata menționată:

 

Etapa 1 - RĂSPLĂȚILE pentru Festivalul nopților de primăvară (7 mai - 22 mai)

Aur      500 x Amplificator punct de elită Berimond

Argint  500 x Amplificator punct de putere Berimond

 

Etapa 2 - RĂSPLĂȚILE pentru Bătălia pentru Berimond (22 mai - 25 mai)

Aur      Amplificator 300% în cadrul evenimentului cu puncte de putere pe termen lung timp de șase ore

Argint Amplificator 100% în cadrul evenimentului cu puncte de putere pe termen lung timp de șase ore

 

La finalizarea evenimentului final din Etapa 3 (25-30 mai) jucătorii vor primi următoarele răsplăți finale:

 

Top 3 servere:

Toți jucătorii din top 3 servere

            Decorația „Forja furiei” cu 400 Ordine publică.


Forja furiei, 400 Ordine publică,

 

În plus, jucătorii vor primi articole de construcții pentru producerea de alimente de bază de nivelul 9.

 

Alte servere:

Toți jucătorii de pe aceste servere vor primi decorația „Mormântul Furiei” cu 275 Ordine publică și articole de construcții pentru producerea de alimente de bază de nivelul 7.

 


Mormântul Furiei, 275 Ordine publică.
Top 50 jucători Empire/Top 50 jucători E4K:

Pe lângă răsplățile menționate anterior, Top 50 jucători Empire/Top 50 jucători Empire: Four Kingdoms vor primi decorația „Piatra furiei în creștere” cu 1.000 Ordine publică incredibile!


Piatra furiei în creștere, 1.000 Ordine publică.

 

Cum funcționează acest eveniment?

 

Evenimentul se bazează pe structura server versus server pe care am utilizat-o în trecut, însă am elaborat-o pentru a ne adapta la un astfel de eveniment special precum Bătălia pentru Spada Furiei: 

Evenimentul va avea o durată de trei săptămâni și este divizat în trei etape, care se axează pe clasamentele jucătorilor de pe servere (așa cum știți din evenimentele anterioare de tip server versus server), precum și pe clasamentele individuale de pe serverele respective.

 

Etapa 1 va fi cuprinsă în perioada 7 mai - 22 mai și este etapa evenimentului în care toți jucătorii vor participa și unde va trebui să concurați pentru punctele de putere din cadrul evenimentului cu puncte de putere derulat pe termen lung.  Pe partea de server, răsplățile intermediare vor fi acreditate după această etapă, așa cum deja știți din evenimentele anterioare, precum Confruntarea de primăvară, Asaltul Iernii etc.

 

Însă, partea cea mai interesantă privind clasamentele individuale începe odată cu încheierea acestei prime etape:

Top 1.000 jucători din Empire și top 1.000 jucători din Empire: Four Kingdoms (deci 2.000 de jucători, în total) se vor califica pentru participarea la cea de-a doua etapă a clasamentelor individuale.  

 

Etapa 2 va fi cuprinsă în perioada 22 mai - 25 mai și, în cadrul acestui eveniment, jucătorii vor concura în cadrul evenimentului Berimond pentru cele mai multe puncte de bravură și serverele vor fi acreditate cu mai multe răsplăți intermediare.

Top 1.000 jucători din Empire și Empire: Four Kingdoms (2.000 de jucători în total) menționați mai devreme vor concura și pentru punctele de bravură din cadrul evenimentului Berimond și numai Top 50 din Empire și Top 50 din Empire: Four Kingdoms (100 de jucători, în total) vor ajunge în etapa finală.

 

Confruntarea va avea loc în Etapa 3, care va fi cuprinsă în perioada 25 mai - 30 mai.
Serverele vor concura unele împotriva celorlalte în cadrul evenimentului Metamorf pentru răsplățile finale.

 

Jucătorii care au ajuns în clasamentele individuale Top 50 din Empire și Empire: Four Kingdoms (deci, 100 de jucători, în total) vor concura și pentru evenimentul Metamorf, iar câștigătorii din această etapă vor fi aleși și evaluați în funcție de cea mai bună caracteristică din evenimentul respectiv.

 

Important:
Seria de puncte de putere numărate pentru competiția Metamorf va fi resetată pentru ultima oară la data de 30 mai, la ora 1:00 AM CEST, ceea ce înseamnă că aceasta va fi ora la care vom număra cele mai recente puncte de putere relevante pentru clasamentul general. În situația puțin probabilă în care doi sau mai mulți jucători acumulează același număr de puncte de putere pentru clasamentele Top 3, atunci vom adopta următoarea abordare în luarea unei decizii: 

Dacă aceștia au exact același număr de puncte de putere în clasamentul final pentru seria de puncte de putere Metamorf, atunci vom analiza numărul de puncte de bravură pe care le-au acumulat în Etapa 2 (Bătălia pentru Berimond). De asemenea, dacă se întâmplă să aibă același număr de puncte de bravură, atunci vom compara numărul de puncte de putere acumulat în timpul evenimentului cu puncte de putere pe termen lung din cadrul primei etape (Festivalul nopților de primăvară). În situația cea mai puțin probabilă în care aceștia ar avea același număr de puncte de putere și în cadrul acestui eveniment, atunci vom decide prin metoda aruncatului cu banul.

 

Cum veți anunța clasamentele?

 

Întrucât acesta este un eveniment cu nivel foarte ridicat de competiție, vă vom furniza în fiecare zi o listă Top 100 pentru fiecare zi, până la încheierea evenimentului. Ceea ce înseamnă că va exista o redare zilnică a clasamentelor voastre pe Twitch. De asemenea, am proiectat un hub special al Comunității pentru acest eveniment și pentru alte interacțiuni cu voi toți. Puteți accesa hub-ul de sub domeniul numit corespunzător https://empire.community!

 


 

Mai mult

 

Având în vedere că noi, cei de la GGS, ne dorim să celebrăm câștigătorii noștri extraordinari într-un mod epic, am dori ca de îndată ce câștigătorii spadei și ai scutului primesc premiile, să ne trimită fotografii și să ne permită să utilizăm fotografiile respective pentru PR și Marketing.

 

  • Este posibil să solicităm un fotograf profesionist care să facă fotografiile, în funcție de țara în care vor fi trimise premiile noastre.

 

Câștigătorii spadei și ai scutului vor trebui să semneze un formular de exonerare a răspunderii, care va fi desigur furnizat de către GGS.

 

De asemenea, am dori să luați la cunoștință faptul că pentru acest concurs se vor aplica liniile noastre directoare legate de concurs/tombolă pe care le veți găsi AICI. 

 

În plus, GGS va plăti până la 1.250 $ pentru a acoperi expedierea premiilor (de ex., taxe, colete etc.).


Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file