Home Romanian

Linii directoare pentru concursuri și loterii

CM_WylkaCM_Wylka Community Manager Posts: 654

Condiții de participare

 

Următoarele condiții reglementează participarea la concursuri sau loterii (împreună denumite „concursuri”) organizate de compania Altigi GmbH sub marca Goodgame Studios (Goodgame Studios este o marcă comercială a firmei Altigi GmbH, Theodorstraße 42-90, Haus 9, 22761 Hamburg, Germania).

 

Acceptarea condițiilor de participare

Prin participarea la concursul organizat de Goodgame Studios, participantul este de acord cu aceste condiții de concurs.

 

Termeni și Condiții

Termenii și condițiile reglementează utilizarea jocurilor online, a jocurilor pe mobil și a altor servicii oferite de Altigi GmbH/Goodgame Studios pe site-urile Goodgame Studios și în magazinele de aplicații și reglementează, de asemenea, concursurile. Puteți citi mai multe despre acest lucru la adresa http://www.goodgamestudios.com/terms_ro/.

 

Persoane eligibile

Orice persoană fizică care are vârsta legală la momentul participării și care deține un cont de joc înregistrat este eligibilă să participe. Toți angajații și consultanții Goodgame Studios și companiile asociate cu Goodgame Studios nu pot participa la concursuri. Acest lucru este valabil și pentru rudelor angajaților.

 

Modalitate

Goodgame Studios își rezervă dreptul de a prelungi perioada de concurs și de promovare, furnizând informații în timp util pe canalele de comunicare ale Goodgame Studios. Participarea la concurs necesită înregistrarea prealabilă în jocul respectiv.

 

Excluderea de la participare

Goodgame Studios își rezervă dreptul de a exclude anumite persoane de la participarea la concurs în următoarele cazuri: manipularea procesului de participare, perturbarea desfășurări evenimentului sau a jocului în sine, hărțuirea sau amenințarea colegilor sau a altor participanți, propagarea gândirii ilegale sau imorale. Dacă sunt îndeplinite condițiile de excludere de la participare, Goodgame Studios nu va plăti sau distribui niciun premiu în acest caz; dacă suma sau premiul s-au acordat deja, Goodgame Studios are dreptul să le recupereze.

 

Declarație de acord

Participanții sunt de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către Goodgame Studios în scopul desfășurării concursurilor. Câștigătorii pot fi anunțați prin prezentarea pseudonimului acestora utilizat în joc pe pagina de acțiune de pe platformele Goodgame Studios. În cazul în care una sau mai multe fotografii sunt trimise de participanți la Goodgame Studios în timpul concursului, participantul autorizează Goodgame Studios să utilizeze fotografia ca parte din concurs sau ca rezultat al concursului și de asemenea, pentru distribuirea și/sau publicarea pe alte suporturi media în scopuri de desfășurare a concursului. În acest sens, participantul transferă drepturile de utilizare și exploatare asociate fotografiei către Goodgame Studios fără restricții. O solicitare de taxă nu este justificată nici din partea participantului, nici de la persoanele care vor putea fi recunoscute în fotografie.

 

Plata premiilor

Goodgame Studios va plăti premii numai persoanelor care îndeplinesc condițiile prealabile ale Termenilor și condițiilor sau le vor recupera dacă, după plată sau livrare, condițiile de plată sunt inexistente. Goodgame Studios nu plătește premii persoanelor minore. Pentru premiile în bani, plata unui premiu poate fi făcută numai prin prezentarea unui credit într-un cont Giro, dacă câștigătorul este titularul acestui cont Giro într-o instituție de credit internațională. Creditul va fi acordat în termen de 30 de zile de la încheierea concursului. La premiile materiale, nu este posibilă plata în bani a valorii produselor respective sau a schimbarea premiilor. Premiile materiale vor fi livrate câștigătorului în termen de 30 de zile de la încheierea concursului, dacă nu se specifică altfel. Goodgame Studios nu va rambursa niciun fel de costuri suplimentare, incidentale asociate cu premiul sau cu plata și distribuirea acestuia.

 

Întreruperea concursului

Goodgame Studios își rezervă dreptul de a anula sau de a întrerupe concursul în orice moment - în special în caz de forță majoră și/sau în cazul în care concursul nu poate fi desfășurat sau continuat din motive organizatorice, tehnice sau legale. Dacă concursul este anulat sau încheiat din aceste motive, participanții nu pot avea pretenție față de Goodgame Studios.

 

Răspundere

Goodgame Studios țintește întotdeauna să opereze funcționarea jocului la o calitate tehnică impecabilă și să facă declarații corecte despre concurs. Cu toate acestea, Goodgame Studios nu poate fi trasă la răspundere pentru eventuale erori (cum ar fi declarații eronate despre premiu) sau erori tehnice asociate cu luarea deciziilor privind premiile.

 

Confidențialitatea datelor

Datele personale ale participanților colectate în timpul concursului sunt supuse politicii de confidențialitate. Utilizarea datelor se realizează numai în scopul desfășurări concursului. 
Datele vor fi șterse complet după încheierea concursului în conformitate cu perioadele de păstrare legală. Goodgame Studios abordează foarte serios tratarea acestor date, consultați Politica noastră de confidențialitate https://www.goodgamestudios.com/terms_ro/#privacy.

Comments

 • Salut dc mi-ați luat armura cu piatra pe ea de la castelanul barbarul din răsărit? Nu e corect sa luati așa am cumpărat piatra și cu rubine și peste noapte mă trezesc fara echipament? Va rog dați înapoi armura și piatra...și așa ați stricat jocul cu unele schimbări acum mai și luați de la jucători care cumpără rubine..
 • vio22 (INT4)vio22 (INT4) INT4 Posts: 2

  Buna vreau sa stiu si eu de ce mi-ati blocat contul ,nu pot să mai intru si sa fac nimic mi-ati spus ca ati trimis email cu motivul dar nu am primit nimic asa lucrați nu va pasa de nimic doar sa faceti bani ,am băgat mii de euro in cont si voi va bateti joc


 • vio22 (INT4)vio22 (INT4) INT4 Posts: 2

  Voi primi raspuns sau sa astept asa degeaba raspuns la această problemă, sau daca am gresit si trebuie plătit ceva trebuia sa spuneti nu sa blocați contul

 • gaby80 (INT2)gaby80 (INT2) INT2 Posts: 2

  Cineva mia furat contul și nustiu cum sa îl recuperez. Nu mai am adresa de e mail cum trebuie sa procedez sa îmi zică și mie cineva cum sa fac am și dovada ca este contul meu cu ar fi am chitanțe cu am băgat bani în contul asta red80 și nu pot sa îl recuperez. Este cineva care știe. Va rog sa ma ajutați sa îl recuperez. Red80 int2


 • gaby80 (INT2)gaby80 (INT2) INT2 Posts: 2

  Aștept răspuns pe I. [email protected] și dacă se poate schimba și adresa de e-mail ca nu înțeleg de sint alți asa de ciobani frate. Red80 int2 adresa de e-mail este i. [email protected] aștept raspuns

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file