Home English Romanian

Stillfront și Goodgame Studios își unesc forțele

AlpinoloAlpinolo Posts: 3,787

Stimată Comunitate,

Astăzi suntem mândri și încântați să confirmăm că Goodgame Studios va fuziona cu Stillfront Group și se va alătura familiei Stillfront ca parte a portofoliului lor de jocuri și studiouri.

Împreună, Stillfront și Goodgame Studios se vor concentra pe dezvoltarea de jocuri de strategie cu viață lungă. Goodgame Studios va opera în același mod ca actualul Stillfront studios, în mod semi-autonom.

Această nouă realizare reprezintă o piatră de hotar pentru Goodgame Studios și înseamnă începutul unui nou capitol, cooperarea cu unele dintre cele mai bune studiouri de joc din lume.

Citate:

„Goodgame Studios și Stillfront se potrivesc perfect din punct de vedere strategic, formând un adevărat campion european în gaming, cu un portofoliu de jocuri complementar captivant și sinergii operaționale. Așteptăm cu bucurie să lucrăm împreună la creșterea viitoare și dezvoltarea afacerii”, a spus Jörgen Larsson, CEO Stillfront.

„Tranzacția propusă reprezintă un pas important ce marchează recunoașterea strategiei pe termen lung de dezvoltare a unui portofoliu diversificat de creatori independenți, editori și distribuitori de jocuri digitale a companiei Stillfront”, a spus Annette Brodin Rampe, președinte Stillfront.

„Acesta este pasul următor către realizarea viziunii noastre pe termen lung de creare a uneia dintre cele mai importante companii de gaming. În ultimii ani compania Stillfront a prezentat o creștere previzibilă și constantă. Împreună avem cu adevărat o oportunitate unică de a beneficia de această piață în creștere", a spus dr. Kai Wawrzinek, CEO Goodgame Studios.

„Sunt foarte bucuros pentru funzionarea cu Stillfront! Combinarea celor două portofolii și valorificarea cunoștințelor noastre de marketing și distribuție va reprezenta o formulă de mare succes. Prevăd un viitor luminos împreună”, a spus dr. Christian Wawrzinek, CSO Goodgame Studios.

Întrebări frecvente:

Ce este Stillfront Group?

Stillfront este un grup de creatori, editori și distribuitori independenți de jocuri digitale – caracterizat prin viziunea de a deveni cel mai important gup de creatori și editori de jocuri indie. Stillfront operează prin intermediul a opt filiale aproape autonome: Bytro Labs în Germania, Coldwood Interactive în Suedia, Power Challenge în Regatul Unit și Suedia, Dorado Online Games în Malta, Simutronics în SUA, Babil Games în Emiratele Arabe Unite și Iordania, eRepublik în Irlanda și România și OFM Studios în Germania. Jocurile Stillfront sunt distribuite pe scară globală. Piețele principale sunt Franța, Regatul Unit, Germania, SUA, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Puteți citi mai multe despre viziunea și ambițiile Stillfront Group aici.

Când va avea loc tranzacția?

Tranzacția va fi finalizată în ianuarie 2018.

În ce mod va schimba aceasta jocurile curente ale Goodgames?

Cu toate că Stillfront Group achiziționează 100 de procente din acțiunile Altigi/Goodgame Studios, nu au fost planificate schimbări la portofoliul curent de jocuri ale Goodgames și vom continua dezvoltarea și suportul jocurilor live curente, cum sunt Big Farm, Goodgame Empire, Empire: Four Kingdoms și Big Farm - Mobile Harvest. În plus, vom continua dezvoltarea proiectelor în desfășurare, inclusiv Empire: Millennium Wars.

Va fi păstrată marca Goodgame Studios?

Da, Goodgame Studios va rămâne o marcă separată și va opera semi-autonom în cooperare cu Stillfront Group. Credem că marca Goodgame Studios este bine stabilită în industria de jocuri și va continua să opereze sub acest nume.

Ne așteptăm la un viitor strălucit prin fuzionarea cu Stillfront Group și suntem foarte bucuroși pentru oportunitățile oferite de această colaborare. Mulțumim jucătorilor noștri dedicați pentru sprijinul și loialitatea lor continuă.


Cu stimă,

Echipa Comunității GGS


areaareaareaareaarea

Comments

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file