Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Süregeç Olayı

kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
Bence, Usta Demirci'yi daha açmamış düşük seviyedeki oyuncular, etkinlik çadırlarında daha fazla süregeç alabilmeli, örneğin 1K Han Tableti kastıysa bunun bir kısmı ile süregeç alabilmeli. Hem etkinlik yapan oyuncular daha çok gelişir hem de oyun içerisinde gereksiz beklenen süreler saf dışı kalır. Yani sadece oyunda bir süre sıkıntısı var ki bu sıkıntı da en çok düşük seviyeli kaleleri vuruyor.
0
Yorumlar
Yani bu dediğin şeyler zaten belli bir seviyenin üstüne çıkıldığında usta demirci tarafından bir hayli fazla şekilde karşılanıyor. Ancak bunun bile nedeni etkinliklerin sürekliliğini arttırmak için. En azından ben öyle düşünüyorum.
Usta demircide belli bir mesai harcamış kişilere ilaç gibi bir hediye diyebiliriz.
En azından bence