Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Hızlı Konum Fonksiyonu

Ekran gözüken yuvarlak ile işaretli alanda "Konuma Seçimi" yazısı mevcut ancak tıkladıktan sonra hiçbir özellik gelmiyor. bu yazının şu anlık orada olması saçma duruyor ancak şöyle bir fonksiyon olsa hoşuma giderdi. "Haritada Göster" yani orada dünya simgesi tarzında bir simge olacak (yuvarlak ile işaretlediğim alanların içerisinde) ve o simgeye tıklandığında söz konusu (sağında yazan) kalenin/ileri karakolun ilgili dünyasında harita üzerinde gösterecek. Örneğin en alttaki dairenin içerisinde bir Dünya Simgesi olduğunu farz edelim. Ben oraya tıkladığımda sağındaki ilgili alan Stann kalesinin adı. Ve ben o Dünya Simgesine tıkladığımda bana aşağıdaki ekranı gösterecek.

[COLOR=#F30C00]G[/COLOR][COLOR=#E71800]o[/COLOR][COLOR=#DB2400]o[/COLOR][COLOR=#CF3000]d[/COLOR][COLOR=#C33C00]G[/COLOR][COLOR=#B74800]a[/COLOR][COLOR=#AB5400]m[/COLOR][COLOR=#9F6000]e[/COLOR] [COLOR=#936C00]S[/COLOR][COLOR=#877800]t[/COLOR][COLOR=#7B8400]u[/COLOR][COLOR=#6F9000]d[/COLOR][COLOR=#639C00]i[/COLOR][COLOR=#57A800]o[/COLOR][COLOR=#4BB400]s[/COLOR] [COLOR=#3FC000]<[/COLOR][COLOR=#33CC00]3[/COLOR][COLOR=#27D800]3[/COLOR]

0
Yorumlar
Bunu açmak için, sağ altta bulunan sayfa (parşomen) imgesine tıklamak yeterli olacaktır.
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH
Tamamda dünya haritasına çıktıysan herhangi bir karakoluna tıkladığında onun bulunduğu yere götürüyor haritada kaleye girdiysende aynı şekilde o karakola götürüyor