Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Hızlı Konum Fonksiyonu

sToCkRIM (TR1)sToCkRIM (TR1) TR1 Gönderiler: 36
09.12.2021 düzenlendi kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri

Ekran gözüken yuvarlak ile işaretli alanda "Konuma Seçimi" yazısı mevcut ancak tıkladıktan sonra hiçbir özellik gelmiyor. bu yazının şu anlık orada olması saçma duruyor ancak şöyle bir fonksiyon olsa hoşuma giderdi. "Haritada Göster" yani orada dünya simgesi tarzında bir simge olacak (yuvarlak ile işaretlediğim alanların içerisinde) ve o simgeye tıklandığında söz konusu (sağında yazan) kalenin/ileri karakolun ilgili dünyasında harita üzerinde gösterecek. Örneğin en alttaki dairenin içerisinde bir Dünya Simgesi olduğunu farz edelim. Ben oraya tıkladığımda sağındaki ilgili alan Stann kalesinin adı. Ve ben o Dünya Simgesine tıkladığımda bana aşağıdaki ekranı gösterecek.

[COLOR=#F30C00]G[/COLOR][COLOR=#E71800]o[/COLOR][COLOR=#DB2400]o[/COLOR][COLOR=#CF3000]d[/COLOR][COLOR=#C33C00]G[/COLOR][COLOR=#B74800]a[/COLOR][COLOR=#AB5400]m[/COLOR][COLOR=#9F6000]e[/COLOR] [COLOR=#936C00]S[/COLOR][COLOR=#877800]t[/COLOR][COLOR=#7B8400]u[/COLOR][COLOR=#6F9000]d[/COLOR][COLOR=#639C00]i[/COLOR][COLOR=#57A800]o[/COLOR][COLOR=#4BB400]s[/COLOR] [COLOR=#3FC000]<[/COLOR][COLOR=#33CC00]3[/COLOR][COLOR=#27D800]3[/COLOR]

Yorumlar

• Zarwet1 (TR1)Zarwet1 (TR1) TR1 Gönderiler: 167
    09.12.2021 düzenlendi
    Aslında sana ait olan karakol ve kaleleri gösteren ve onlar üzerinden ham madde vs. göndere bileceğin bir arayüz var. Ancak bu farklı bir sayfa olarak bulunuyor. Yani örnek vermek gerekirse: Asker üretmek için kışlaya girdiğinde karşına çıkan sayfa gibi.

Bunu açmak için, sağ altta bulunan sayfa (parşomen) imgesine tıklamak yeterli olacaktır.
  • sToCkRIM (TR1)sToCkRIM (TR1) TR1 Gönderiler: 36
    Aslında sana ait olan karakol ve kaleleri gösteren ve onlar üzerinden ham madde vs. göndere bileceğin bir arayüz var. Ancak bu farklı bir sayfa olarak bulunuyor. Yani örnek vermek gerekirse: Asker üretmek için kışlaya girdiğinde karşına çıkan sayfa gibi.

Bunu açmak için, sağ altta bulunan sayfa (parşomen) imgesine tıklamak yeterli olacaktır.
    Ben bunu bilmiyordum, onları kategori simgeleri sanmıştım, teşekkürler. Ancak benim demek istediğim o resimdeki boş daireyle işaretlediğim boş yerlere bir simge konumlandırılarak o ilgili simgelere tıklandığında seçili kaleyi Dünya Haritası'nda açması.

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998

Ben bunu bilmiyordum, onları kategori simgeleri sanmıştım, teşekkürler. Ancak benim demek istediğim o resimdeki boş daireyle işaretlediğim boş yerlere bir simge konumlandırılarak o ilgili simgelere tıklandığında seçili kaleyi Dünya Haritası'nda açması.
    Ben arkadaşı anladım sanırsam. O kırmızıyla isaretlediği yere dunya simgesi gelsin basınca ana kale yerine haritalara açılsın diyor 

İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan

KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER

PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH

Ben arkadaşı anladım sanırsam. O kırmızıyla isaretlediği yere dunya simgesi gelsin basınca ana kale yerine haritalara açılsın diyor 
    Ana kale demeyelim de, basında ilgili kalenin haritasını açsın, konum göster gibi evet

• MUSALİYEV (TR1)MUSALİYEV (TR1) TR1 Gönderiler: 305

Tamamda dünya haritasına çıktıysan herhangi bir karakoluna tıkladığında onun bulunduğu yere götürüyor haritada kaleye girdiysende aynı şekilde o karakola götürüyor

Tamamda dünya haritasına çıktıysan herhangi bir karakoluna tıkladığında onun bulunduğu yere götürüyor haritada kaleye girdiysende aynı şekilde o karakola götürüyor

Evet ama hem o boşluklar dolar hem de ben mesela karakolun içindeyim, ana kalemi dünya haritasında görmek istiyorum, dünya haritasına çıkıp ana kaleyi seçicem ya da ana kaleye geçip dünya haritasına geçicem, başka bir yöntemi varsa görmedim ama dediğim şekilde en azından biraz daha kolay ve oyun daha gelişmiş olur

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak