Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Lütfen üçüncü taraf içerikleriyle etkileşime girersen tarayıcılarında çerez depolanabileceğini unutma. Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bu gönderiyi ziyaret et.
HAKSIZ REKABET

kategorisi Turkish
arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunda eğer arbeletçiyi yükseltmediyseniz kule vurarak çok güzel yakut kazanıyorsunuz
peki oyunda yükseltenler ne olacak ?
8 birim yanımdaki kuleyi süresi dolar dolmaz samuray askeriyle saldırı attım ve bilin bakalım ne oldu 100 birim uzakta bir kale benden önce vurdu
şimdi soruyorum bu adaletmi ?
şimdi sizi oyuna toplu olarak ticket atıp bu adaletsizliği değiştirmek için yardım istiyorum. 1 kişinin isteğiyle değişmez ama birlik olursak ya kuleleri güçlendirirler ya da arbelet karakterinin hızı düşürülür bu sayede siz de 1 2 tane kule vurabilirsiniz.
iyi oyunlar dilerim.
peki oyunda yükseltenler ne olacak ?
8 birim yanımdaki kuleyi süresi dolar dolmaz samuray askeriyle saldırı attım ve bilin bakalım ne oldu 100 birim uzakta bir kale benden önce vurdu
şimdi soruyorum bu adaletmi ?
şimdi sizi oyuna toplu olarak ticket atıp bu adaletsizliği değiştirmek için yardım istiyorum. 1 kişinin isteğiyle değişmez ama birlik olursak ya kuleleri güçlendirirler ya da arbelet karakterinin hızı düşürülür bu sayede siz de 1 2 tane kule vurabilirsiniz.
iyi oyunlar dilerim.
2
Yorumlar
Biz oyuna başladığımızda bilen kimse demedi gürzü arbaleti basmayın böyle özellikleri var diye bizde araştırdık malesef bu araştırmanın geri dönüşü olsa güzel olurdu hatta salon puan sistemi gibi birşey olsa istediğimiz araştırmaya elimizdeki puanları versek rekabet işte o zaman tadında olabilir.
lnvicta - Ceasar - Kiyoshi - Merhlyne - Nietzsche
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH
Sen yenisin herhalde reis eskilerden değilsin belli o zamanlar valkür yoktu tabi ağır arbaletçi kullanıyorduk biz şimdi en kötü elit muhafız kullanılıyor
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
Eskinin yenisi diyelim anlaşalım o zaman
mıyım ayrı
Ben en başından söyledim olacakları seni aldıklarında ama dinlemediler
Baban yaşındaki adama söversen atmaları gayet normal
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
Sen yaşından büyük kişiye sövdüğün zaman ben oyunu bırakmıştım hala öyleyim 🙃
Ben bir kişiye cinsel fantezilerimi sen gibi laf ile uygulamıyorum
Pençe olayındada senin için: bunu alan da bu gibidir demiştim
Şimdi boyumdan büyük işlere kalkışıp kalkışmayacağımı sana sormuyorum
Gittiğib her ittifakta ona buna sak*oya yatıyorsun menfaat ilişkin bittiğinde de ordan çıkıp etkinlik de öyleydim savaşta böyleydim gibisinden deli saçması şeyler söylüyorsun
Mehter de bulunduğun süre zarfında cok şey öğrenmişsin ama saldırı atmayı ve kime nasıl konuşacağını öğrenememişsin
Tanrı ailene ve yakınlarına sabır versin
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
kore7 sema abla nın şahsına ettiğin küfürlerde karakterini ortaya koyar.
yaşını ismini defalarca değiştiren maks 13 yaşındaki çocuğun zekasına sahip bi insan müsvettesinden başka bişey değilsin.
Seni işinden alı koymayayım abisi yat sa*soya
Evim yerim yurdum belli reel le beni tehdit edebilecek kişi değilsin sen
blöflerini git başkalarına yap velet
Arkamda kimse yok oyundaki hesabıma girmiyorum ittifaktaki kişiler bakıyor
vasfı sadece oyundan ibaret olan bi veletsin
Bak dalgana...
''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''