Anasayfa Turkish Resmi duyurular için sohbetodası

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Yeni Moderatör

2»

Yorumlar

• muratik (TR1)muratik (TR1) Gönderiler: 3
    umarım moderatörlük sana insani ve adaletli hakkaniyetli olarak oyunda da davranacağın bir kişilik sergileme kabiliyeti kazandırır.

hayırlı olsun

• maharajim (TR1)maharajim (TR1) TR1 Gönderiler: 405
    TÜRK BİRLİĞİ adına yeni görevinde başarılar dilerim
    maharajim @ tr 1
  • OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148
    umarım moderatörlük sana insani ve adaletli hakkaniyetli olarak oyunda da davranacağın bir kişilik sergileme kabiliyeti kazandırır.

hayırlı olsun

teşekkür ederim. oyun ve forum kullanım amaçları itibariyle birbirinden ayrı ortamlar olduğu için ikisini birbirine karıştırmıyorum.

maharajim (TR1) dedi:
    TÜRK BİRLİĞİ adına yeni görevinde başarılar dilerim

teşekkür ederim 
    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
  • Strajerul (TR1)Strajerul (TR1) TR1 Gönderiler: 58

Hayırlı olsun.

Kurumun değil, bireyin büyüklüğü önemlidir.
  • Strajerul (TR1)Strajerul (TR1) TR1 Gönderiler: 58

Hayırlı olsun.

Savaş oyunudur. Her kale saldırı alabilir ve gelen saldırıları savuşturmak istiyorsa gerekli tedbirleri alabilir. Saldırı atana hakaret içerikli mesaj yazanlar bu oyundan vazgeçmelidir.

Kalenizde savunma askeri bulundurmanız için oyun son güncellemelerde askerinin ekmek(3) tüketimini düşürdü. Yapamadığınız savunmalar için başkalarını suçlamayın.

Kurumun değil, bireyin büyüklüğü önemlidir.
  • muratik (TR1)muratik (TR1) Gönderiler: 3

Hayırlı olsun.

Savaş oyunudur. Her kale saldırı alabilir ve gelen saldırıları savuşturmak istiyorsa gerekli tedbirleri alabilir. Saldırı atana hakaret içerikli mesaj yazanlar bu oyundan vazgeçmelidir.

Kalenizde savunma askeri bulundurmanız için oyun son güncellemelerde askerinin ekmek(3) tüketimini düşürdü. Yapamadığınız savunmalar için başkalarını suçlamayın.

aslında çok doğru.
    ama bu oyuna moderatör olan bir oyuncunun kuralları kendisinin başta çiğnemesi kabul edilir birşey değil.
    zaman zaman herkes hesap paylaşımı yapıyor maalesef. olmadığı zaman diğeri girip kalede tedbir alıyor asker saklıyor savunma yapıyor vs. keşke olmasa ama istisnasız herkes yapıyor bunu.
    madem savaş oyunu ve oyun firmasının koyduğu katı kurallar var, bu kuralları herkes uygulamak zorunda, doğrumu?
    zaman buldukça gel, askeri meydana çıkar, diğerlerinin oyun haklarını elinden al, sonra askerini sakla, eyvallah.
    ama zamanı denk getiremeyince hesabını başkalarına verip mütemadiyen koruyan bir kalenin bu oyunda moderatör olarak ne derece dürüst ve adil olmasını beklersin?
    zamanla göreceğiz. umarım ben haksız çıkarım ve öncelikle forum düzelir. sonra oyun daha katlanır hale gelirse devam etmeyi yeniden düşünebilirim.
    hakaret konusuna gelince, bu şahıslara kalemden ve başka diğer her kaleden hakaret gitmiş. bunca hakaret bir kişiye mal edilemez bu bir. ikincisi, madem hakaret işitiyor, üstelik herkesten işitiyorsan, bir tek sen haklı diğer herkes haksız olamaz. Fizik kurallarına bile aykırıdır bu. Demekki neymiş? insan önce kendinden başlamalıymış düzelmeye. önce sen kendin adam olacaksın, sonra diğerlerini adam olmaya teşvik ve davet edeceksin demekmiş.
    Kalem yanacağı için yandığı için çıldırıyormuşum, herkes gibi aynı kafadanmışım vb gibi safsata cevaplarla artık ikra getirdiler bu şahıslar. Cidden kabak tadı verdi yani.Birçok insanın oyun bırakmasına sebep oldular. Zamanı yeri geldi kendlleri de hakaret mesajları attılar insanlara. Narsist egoist bencil adını sen koy, bir karakterle oyunu ADAM GİBİ oynayana da zehir ettiler. ve bakıyorum GGS böyle bir şahsiyeti foruma moderatör olarak görevlendiriyor.

Forumda yazdığım mesajın hemen ardından saldırılarda geliyor tabii )))  ya fedailerinden gelecek yada fedailerinin hesapları vasıtasıyla kendisinden gelecek. her zaman olan rutin durum yani )))
    kale korumada değil ve hesaba benden başkası girmiyor. o yüzden çoğu zaman asker koruma alesinden döndüğünde ben işlerim dolayısıyla bakamıyor durumdayım. yani kesmeye oldukça müsait )))  beklerim son kan avanelerini ))))
    Konuşacak çok şey var. ben sadece artık ne olacaksa olsun dedim ve kaleyi sildirmeyi başaramazsam bunların en uzak noktasına taşıyıp sisteme bırakma kararı aldım
    oyunda kalacak olanlara başarılar
  • Fransa Krallığı (TR1)Fransa Krallığı (TR1) TR1 Gönderiler: 446
    Yazının hepsini okumadım gerekte yok. Oyuna Ahlak kuralları diye getirdiğiniz uygulamanın oyunda sizin tarafınızdan bile uygulandığını görmedim. Ayrıca oyun kurallarında bile böyle bir şey yok. Ha illa emekten haktan bahsedecek olursak. Savaş üstünlüğü bilip ve bunu kullanmak isteyerek beni geceleri saatlerce aradığım köyleri elini kolunu salla sallaya alman ( köylere çökmen umrumda değil ama dediğin gibi  hakkaniyetten ve   emekten konuşacaksak) ayrıca 14 yaşındaki elemanınızı bu gücü hissettirerek  gerek tel gerek özel mesajlar olsun. Kendinden  5- 10 - hatta 30 yaş büyük insanlara bile oyunla reel farkını ayıramayarak lanlı lunlu konuşması.  Son Kanlıların size saldırınca oyuncularınızın  analara sövmesi ama siz saldırınca  demokrasi ve barış getirmenizde ayrı bir ironi. Savaşma sanatına gelirsek Altlarınızdan  x ittifakının delegesinin sürekli 32 tane gürzcü ile 7/24 ama gerçekten 7/24  öyle saldırı atması. Çalma olaylarına gelince olayı baştan bilmenize rağmen sow kırmızı yakana kadar sorumluları atmayıp arka çıkmanız (hala çıkıyorsunuz). Ve bunları yapmalarına onay verenler rıza gösterenlerin de onlar kadar suçlu olduğunu  söyleyerekten....

İlk taşı en masumunuz atsın

Ben savaş çıktığında ata binmeyeceğim. Ben ata bindiğimde savaş çıkacak. (Napoléon)

• OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim

muratik (TR1) dedi:

aslında çok doğru.
    ama bu oyuna moderatör olan bir oyuncunun kuralları kendisinin başta çiğnemesi kabul edilir birşey değil.
    zaman zaman herkes hesap paylaşımı yapıyor maalesef. olmadığı zaman diğeri girip kalede tedbir alıyor asker saklıyor savunma yapıyor vs. keşke olmasa ama istisnasız herkes yapıyor bunu.
    madem savaş oyunu ve oyun firmasının koyduğu katı kurallar var, bu kuralları herkes uygulamak zorunda, doğrumu?
    oyun firmasının koyduğu katı kurallardan birkac tanesini yazayım:
    • multi hesap yasak ( kimilerinin yagma kalesi adını verdikleri hesaplar )
    • küfür ve hakaret yasak
    • program kullanmak yasak
    • bakıcılık yasak ( bir kaleye sadece bir ip den baglanılabilir ) vs vs
    şimdi bir de oyun firmasının değilde oyuncuların koyduğu kurallardan bir kaç tanesini yazayım
    • Yağma kalelerine saldırı yasak ( yani multi kalelere )
    • Bize küfür edilmesi Yasak ( oyuncuların geneli bizden olmayanlar herşeyi hakediyor mantığına sahip )
    • Fırtına da saldırı atmak yasak(Oyuncuların koyduğu kurallar içerisinde bana en komik geleni de budur (bununla ilgili oyun yönetimi fırtınada görev bile vermişken )

vs vs vs bu uzadıkça gider . yönetimin ve oyuncuların koyduğu kuralları birbirine karıştırmayalım. oyuncuların koyduğu kurallar tamamen oyuncuların menfaati gereği kendi aralarında koydukları kurallardır.buna herkesin uyması zorunlu degildir.savaş zamanlarında tüm ittifaklar da bu koydukları kuralları çignemiştir.

baglı bulunduğum ittifakta herkesle savaş halindeyken kendi aranızda koydugunuz sözde kuralların ittifakım için bir bağlayıcılığı olabilir mi?

bunlar oyunda olan konular.forum ve moderatörlük ise apayrı bir konu. malesef oyunda oyuncular tarafından haritanın sahibi olma gibi bir sistem kurulmuş.ve bu sistem forumda da devam ettirilmek isteniyor.ve kendilerinden olmayan modu kabullenmek istemiyorlar.Benden önceki moderatör arkadaş oyunu sahiplenen ittifaktan ayrıldıktan sonra ona yaptıklarını ve moderatörlüğünün alınması için tüm ittifak grubunun aleyhine ticket attığını mutlaka sende biliyorsundur. şehzade ye yapılanlardan sonra bana bu tür tepkiler vermenizi çok ta yadırgamıyorum.

Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
  • ErwinRommel (TR1)ErwinRommel (TR1) Gönderiler: 138
    Asker kesmek ve askerinin kesilmemesi için askerlerini desteğe atmakta yasakmış. Bugünde bunu öğrendik.

Forumda yorum yapmakta yasak mı acaba bilmeden yorum yaptım eğer yasaksa kusura bakmayın :)

Fikir özgürlüğü yok! Sadece İmparatora inanmak var!

Teknoloji yok! Sadece kadim bilgiler ve makina ruhları var!

Acıma yok! Kafirlere, mutantlara ve insan dışı varlıklara ölüm var!

Huzur yok! Geleceğin karanlık evreninde her yerde savaş var!

For the Emperor!!

• Mufera (TR1)Mufera (TR1) TR1 Gönderiler: 216
    bazı oyuncular vardır ya, tanımasan da yokluğunu hissedersin

lnvicta - Ceasar - Kiyoshi - Merhlyne - Nietzsche

Sign In to comment.