Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK AYYILDIZI PATLATANLAR BULUN CAVİTDF BÜYÜK İŞ ÇIKARTTI KONFERANSLAR YAPILIYOR

Selamün aleyküm Degerli Server
beni özlemişsiniz Ayyıldızı patlatanları biliyoruz ve ortaya çıkarttık Bunuda benden bildiniz ya helal olsun size
uzun uzun yazıcam okuyun
Dark of soul bu aralar konferanslar yapıyor kraliyet kulelerini metroları ankadan almalar hepsi palavra ankayı dagıtıp coja geçirmekti tüm planları tutmadı
cojdan teklif ankaya gitmiş
Azapkral: Görev tamamlandı nasır abi şifremi sen biliyorsun serdar biliyor birde ibrahim başkada bilen yok zaten bıktım işlerimde vardı
çirkinkral:Tamam yusuf geriye çekil ses etme kimseye senin şu adamada birşey de oda ortalıktan çekilsin Ben 2 gün girmem gerekirse bende dikkat çekmem
Azapkral:Nasır abi şifreleri dagıttıkya bu işi bilen senle beniz ihale 2 kişiye kalır
Çirkinkral:Haklısın kardeşim zamanında ayyıldız çok vurdu beni intikam alındı bunun ayıbı yok
Azapkral:Abi ben dügündeyim biliyorsun çalgıda çalıyorum o yüzden ulaşamayabilirsiniz bana
Kralçirkin:Ticket atmışlar ne diyorsun ?
Azapkral:Birşeyde çıkmaz merak etme
Kralçirkin: Asım benden kıl olmaya başladı sabahtandır pc açık girmiyorum diye kaleye bakan var benim zaten
kralcirkin:Cavitten yardım isteyelim atatürkçülerden resulun yanına geçen var Zaten Zafer kimse sponsorlu adam bizi vurmak için darkta girmiş olabilir dagıtmak için
BÖYLE ARKADAŞLAR BENİM GÖREVİM BURADA BİTER UZUN MÜDDET GERİYE ÇEKİLİYORUM KANITLAR FAZLASIYLA MEVCUTTUR AMA ATAMAM ÇÜNKÜ BANA LAZIM ONLAR BİR İTTİFAKA GİRECEGİM GİRİŞ BİLETİM O YÜZDEN
BU FB1907 BOZKURT SOHBETTE İŞTE ŞİFRELERİ VERİN BİLMEM VERMİYORSUNUZ SALDIRI GELİYOR İŞTE YANIN GİBİ LAFLARDA ETMİŞ GALİBA BUNUDA ANKA WP GURUBUNDA YAZMIŞLAR O YÜZDEN AYRILMANIN SEBEBİ HEM BU HEM YUSUF
Kralcirkin beni çok iyi tanır delikanlı olsun çıksın herşeyi anlatsın
Sow2 sow3 kalelerinde oynayan şahısta kralcirkin nasır denilen herif kanıtlarla hemde ama KANIT ATMAM VURUN BİRBİRİNİZİ
NE OLACAK BANA DÜŞEN GÖREV ATATÜRKÇÜLERİN DİKKATİNİ DAGITMAKTI BENDE DİKKATLERİNİ FAZLASIYLA DAGITTIM NASIR ANKA SAVAŞI BİTSİN DİYE TOPARLANSIN DİYE HERŞEYİ YAPTI
Konuşmayı yapan azapkral kralçirkin ve 2 kale daha ismini vermem o 2 kaleden 1 tanesi adamım
Böyle arkadaşlar Kanıt istiyorsanız atamam suçtur BEN BUNCA ZAMAN NE ANLATTYISAM ER YADA GEÇ ÇIKTI İNKAR EDEMEZSİNİZ
ben bunu paylaşıyorum ya şimdi telefonlarım susmaz lütfen aramayın Açmam @ImmortalKiller (TR1) Buyur kardeşim benle aranı düzelt artık
Hal mesele herşey bu Herşey yusufun planıydı ayyıldıza geçmek oradan üye götürmek sırf korumada aldı girmemek için Şifre dagıttı bol bol ki üstünden kalksın aa bak ben şuna vermişim şifremi o yapmıştır şifrem onda vardır gibisnden laflar demesin diye herşey burda
Uzun bir süre geriye çekiliyorum sowa 2 kalemiz var aşil tek tek herkesi arıyor açıga çıkma ihtimalmiiz yok sadece bunu paylaştktan sonra uzun müddet yokum güle güle
yusufun şifresini bilen çok kişi kralçirkinide kandırmış
SERKAN DENİLEN ADAM KİM ? NEYİN NESİ COJDAN BİRİ GİRİYOR DİYE DUYDUK ANKADAN BİRİNİN YEGENİ OLARAKTA DUYDUK ORASI KARIŞIK AMA MEMLEKETİ POLATLIYMIŞ BU KESİNLEŞMİŞ ANKA GURUBU DİKEN ÜSTÜNDE AMACIM ANKA GURUBUNU VURDURTMAK DEGİL VURMAYINDA ZATEN DARKIN ROLÜ BURDA NE OLACAK O ÖNEMLİ DARK AYYILDIZIN ANKAYI VURACAGINI BİLİYOR METROLARI KAPTI GİTMESİN DİYE
Amacım karışıklık degil gerçekler ortada o yüzden uzun müddet yokum şowu bitirmek için
Yapılan yorumlara cevap yoktur

Dark of soul bu aralar konferanslar yapıyor kraliyet kulelerini metroları ankadan almalar hepsi palavra ankayı dagıtıp coja geçirmekti tüm planları tutmadı

Azapkral: Görev tamamlandı nasır abi şifremi sen biliyorsun serdar biliyor birde ibrahim başkada bilen yok zaten bıktım işlerimde vardı
çirkinkral:Tamam yusuf geriye çekil ses etme kimseye senin şu adamada birşey de oda ortalıktan çekilsin Ben 2 gün girmem gerekirse bende dikkat çekmem
Azapkral:Nasır abi şifreleri dagıttıkya bu işi bilen senle beniz ihale 2 kişiye kalır
Çirkinkral:Haklısın kardeşim zamanında ayyıldız çok vurdu beni intikam alındı bunun ayıbı yok
Azapkral:Abi ben dügündeyim biliyorsun çalgıda çalıyorum o yüzden ulaşamayabilirsiniz bana
Kralçirkin:Ticket atmışlar ne diyorsun ?
Azapkral:Birşeyde çıkmaz merak etme
Kralçirkin: Asım benden kıl olmaya başladı sabahtandır pc açık girmiyorum diye kaleye bakan var benim zaten
kralcirkin:Cavitten yardım isteyelim atatürkçülerden resulun yanına geçen var Zaten Zafer kimse sponsorlu adam bizi vurmak için darkta girmiş olabilir dagıtmak için
BÖYLE ARKADAŞLAR BENİM GÖREVİM BURADA BİTER UZUN MÜDDET GERİYE ÇEKİLİYORUM KANITLAR FAZLASIYLA MEVCUTTUR AMA ATAMAM ÇÜNKÜ BANA LAZIM ONLAR BİR İTTİFAKA GİRECEGİM GİRİŞ BİLETİM O YÜZDEN

BU FB1907 BOZKURT SOHBETTE İŞTE ŞİFRELERİ VERİN BİLMEM VERMİYORSUNUZ SALDIRI GELİYOR İŞTE YANIN GİBİ LAFLARDA ETMİŞ GALİBA BUNUDA ANKA WP GURUBUNDA YAZMIŞLAR O YÜZDEN AYRILMANIN SEBEBİ HEM BU HEM YUSUF
Kralcirkin beni çok iyi tanır delikanlı olsun çıksın herşeyi anlatsın
Sow2 sow3 kalelerinde oynayan şahısta kralcirkin nasır denilen herif kanıtlarla hemde ama KANIT ATMAM VURUN BİRBİRİNİZİ

Konuşmayı yapan azapkral kralçirkin ve 2 kale daha ismini vermem o 2 kaleden 1 tanesi adamım
Böyle arkadaşlar Kanıt istiyorsanız atamam suçtur BEN BUNCA ZAMAN NE ANLATTYISAM ER YADA GEÇ ÇIKTI İNKAR EDEMEZSİNİZ
ben bunu paylaşıyorum ya şimdi telefonlarım susmaz lütfen aramayın Açmam @ImmortalKiller (TR1) Buyur kardeşim benle aranı düzelt artık
Hal mesele herşey bu Herşey yusufun planıydı ayyıldıza geçmek oradan üye götürmek sırf korumada aldı girmemek için Şifre dagıttı bol bol ki üstünden kalksın aa bak ben şuna vermişim şifremi o yapmıştır şifrem onda vardır gibisnden laflar demesin diye herşey burda

Uzun bir süre geriye çekiliyorum sowa 2 kalemiz var aşil tek tek herkesi arıyor açıga çıkma ihtimalmiiz yok sadece bunu paylaştktan sonra uzun müddet yokum güle güle
yusufun şifresini bilen çok kişi kralçirkinide kandırmış
SERKAN DENİLEN ADAM KİM ? NEYİN NESİ COJDAN BİRİ GİRİYOR DİYE DUYDUK ANKADAN BİRİNİN YEGENİ OLARAKTA DUYDUK ORASI KARIŞIK AMA MEMLEKETİ POLATLIYMIŞ BU KESİNLEŞMİŞ ANKA GURUBU DİKEN ÜSTÜNDE AMACIM ANKA GURUBUNU VURDURTMAK DEGİL VURMAYINDA ZATEN DARKIN ROLÜ BURDA NE OLACAK O ÖNEMLİ DARK AYYILDIZIN ANKAYI VURACAGINI BİLİYOR METROLARI KAPTI GİTMESİN DİYE
Amacım karışıklık degil gerçekler ortada o yüzden uzun müddet yokum şowu bitirmek için
Yapılan yorumlara cevap yoktur
Post edited by Ceki on
5
Yorumlar
benim yüzümden gitmişler ise sabah kimin patlattığına dair fikir sahibi olmamızı sağlayan ss ide ben aldım
Sözde şerefli oyuncular veya karakteri yüksek insanlarsınız. Onu bunu bırakın kendi işinize bakın köpek gibi başkalarının emeklerine göz dikmeyin en hayırlısı bu bence. Kalın sağlıcakla.
Dikkat etiyseniz yorumumdada belirtim olayda parmağı olan ve Kanıtlanan şahıslar ve itfakları Vuruldu
Mevzunun Önemli olan tarafına gelelim Bu olayda Elbet başka güçlerin şahıs veya şahıslarında parmağı vardır
Yapan yaptıran destekleyen ve organize eden herkes karaktersiz ve şeref yoksunu insanlar. Azıcık gururu olan Var ise söylediklerimin altındada kalmaz Amma her hangi bi tepki veya cevap beklemiyorum
Kısacası belirteyim Olayda parmağı olan herkezi Açık Açık Tehdit ediyorum. Hangi güç kale itfak olursa olsun fark etmez bunu yaptıranlar bi hamle yapsınlar sonra oturup olucakları izlesinler.
AY-YILDIZ Ailesi patlatılmayla dağıtlmayla zarar verilicek bir itfak degil itfak bütünlüğümüzu kimse bozamaz
Gördüğünuz gibi daha GÜÇLÜ ve daha saglamız
Bundan sonrada her hangi bir problemi olan var ise çıkıp açıkca belirtmesi yeterli olucakdır
Yapılanlar hala unutulmadı karşılığıda verildi Başka bi baglantı bulunduğu an Gerekli Cevap Verilicekdir
Bundan sonrada herkes bilsin ki Yapılan her hamlenin bir karşılığı olucakdır
Herkese iyi forumlar--ilkin
AY-YILDIZ Ailesi