Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
TEŞKİLAT
"Şiddet Devam, Yok Bizde Geri !"
TEŞKİLAT
"Şiddet Devam, Yok Bizde Geri !"
Şimdi beni bekletme raporları hazırlıyorum:D
Ve gge nin sıkıntısı olan yeni rapor geldiğinde esksinin silinmesi rapor sayısını azaltmıştır.
Çakıldığımı düşünüyor iseniz sizin raporları da görmek isterim.
15 saniye aralıklarla gelen saldırılarda illa hatam olacaktı o da ne yazıkkim karakolda kumandan değiştirmeyi unutmuşum.
bana baya zayiat verdiğini düşünen arkadaş eğer benim 30k sav kestiniz maşallah ama neye mâl oldu.
ben diyeyim 100k göç ve 10k kıdemli askere şimdi raporun yoksa kendi konuna geri dönünüz zira benim sizle laf dalaşına girecek vaktim yoktur
''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''
ben saldırırken 420 surunuz vardı saldırıyı görünce korkudan yerini başka bir ögeyle değiştirdiniz ve surunuz 950 ye yükseldi(anca öyle tutarsın)
ve ona rağmen 1.2k asker kesmişim bu rapor benim lehime yani
benim surum değil senin saldırı atmayı bilmeyişinden kaynaklı rapor yoksa askerlerin üstün