Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
T.E.A.M İTTİFAKI AÇIKLAMA

T.E.A.M İttifakı Açıklama
Merhaba Empire oyuncuları, Son 1 aydır hiçbir kanıt hiçbir doğruluk payı olmayan gerekçeler ile üstümüze oyunlar oynandı.
Yıllardır bu oyunu beraber oynayan sohbet ve etkinlik dışında herhangi bir amacı olmayan "ittifaktık".
Biz sessiz kaldıkça durumun vahameti arttı. T.E.A.M ittifakının hiçbir üyesinin başka yerde kalesi bulunmuyor bulunmaz.
Kimseyi ayartıp alt birlik yada T.E.A.M ittifakına çağırmaz. Başvuranları da geri çeviriyoruz çünkü amacımız yukarıda yazan dışında bir şey değil.
Kimseye yakut çekip de birilerinin üstüne de salmaz. Kaldı ki kendimize bile çok nadir çekiyoruz yakutu.)
Bunların bilinmesine rağmen üstümüze oynanan bu oyuna karşı durmaya ve sonuna kadar mücadele etme kararı aldık.
Bu oyunların arkasında "kim olursa olsun" elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz.
Kendi inandığımız doğrultuda sonucu ne olursa olsun, adalet sağlanıncaya kadar mücadele edeceğiz.
Post edited by Snoop0 (TR1) on

14
Yorumlar
BİZ SESSİZ KALMADIK SOHBET EDELİM DİYE DÖNDÜK KİMSE İLE BİRLEŞME VEYA SÖZDE SİZİN YAZDIKLARINIZ GİBİ DOST YAZMADIK
BURDA ALBAYRAK VE KAYI ÜYELERİNE SÖZÜM SALDIRI ATAN SİZ SİNİZ KÜFÜR EDENDE SİZ SİNİZ
ÇOLUK ÇOÇUGUN ARKASINDA DURAN KAÇ YAŞINDA İNSANLARSINIZ OYUN GÖZÜNÜZÜ ÖYLE KÖR ETMİŞKİ ONLARIN YAPTIGI HAREKETLER VE KÜFÜR LERİ GÖZ YUMUYORSUNUZ BU GÜN BİZE KÜFÜR
EDEN YARIN SİZE AYNI ŞEKİLDE HAREKET EDER ÇÜNKÜ AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ ÇOÇUK LLAR NEYSE DİPLOMASİ OLMAYACAK NE OLURSA OLSUN KILIÇLARIMIZ KESKİN OLSUN
2-) Sabun üste çıkmaz.
3-) ALBAYRAK ve KAYI ittifak üyelerinin ve devam birliklerinden herhangibi bir Küfür sözkonusu dahi değildir.
Forumda kendinizi haklı çıkarma çabasından vazgeçin.
Ve son olarak Bir söz söyleyip bitireyim
Bizim Rahat edemediğimiz Yerde Kimse İSTİRAHAT edemez.
Rahatımızı bozdunuz, Rahatınızı bozduk.
Bu sözü kafanızda 100 defa düşünün belki anlarsınız
Dosta düşmana Selam olsun
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
sensiz uyuduğumdandır uykusuzluğum
BECESTE ONLİNE
Bu mesajı 100 defa okumana gerek yok 3 kere oku kafan dank edecektir.
sensiz uyuduğumdandır uykusuzluğum
BECESTE ONLİNE
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
ittifaklar arasındaki şeyler konuşulabiliyor hani ?
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.