Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
ULTRA ÖNEMLİ KONU

kategorisi Konu Dışı
eğerki bismillah demeden bişey yersek şeytanda bizimle birlikte yiyormuş o zaman gidelim bulabildiğimiz en acı biberi bismillah demeden yiyelim sonrada bismillah diyerek su içelim eğerki bunu bütün Türkiye yaparsa muhtemelen artık şeytan Türkiyeye gelmiycektir işte size süper bir korunma yöntemi
5
Yorumlar
Git biraz daha tiktokta takıl boş konularla kirletme artık burayı 😡
şaaaaaaaak
Uuu 😱😱
tiktok kullanmasakta içeriğini tiktoktan alan Instagram keşfettinde gördüğümüz boş şeylerden işte
Forum kirliliği
Sevgili forum üyesi @şifre (TR1).
Sana tiktokçu yada tiktoker demedim tercih meselesi kimsenin ne olduğu kimseyi ilgilendirmez.
Sadece gereksiz olarak "gördüğüm" bir yorum yapmışsın ve bunu "ultra önemli" ismiyle konu olarak yapmışsın. Yorumunda bahsi geçen abes hikayenin geldiği yere gitmeni tavsiye ettim yorumunun ne olduğunu bilmediğimden konuya tıklamadım başlıktan ötürü girdim konuya fakat sonu hüsran oldu.
Her neyse gecede biraz gerilmiştim kalp kırdıysam özür dilerim iyi bayramlar dilerim..
Şu zad ın IP ban yemesi için kurşun atar kurşun yerim yemin ediyorum
Gerekeni yapmanı senden rica ediyorum.
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.