Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
1 dolar=8,32 Türk Lirası

evet artık resmi olarak bittik dolar 8 olmuş hayır yani beni maliye bakanı yapsalar çok güzel fikirlerim var ama mesela dilencilik vergisi. diyceksiniz bu ne oluyor dilencileri dubaiye felan yollıycaz orda dilenciler çoook kazanıyor orda kazandıklarının %70i bizim olucak orda 1 ay yaşıycaklar artık dilencililk meslek olacak işte dilenciler artık yüksek lisans yapıcak üst düzey dilenciler olacak falan sonra kaçak dolar basacaz hiç türk lirası basmayacağız bütün ailelere para basma makinesi yollıycaz onlar milyarlarca dolar basacak sonra buuuuum dolar düşcek ama beni maliye bakanı yapmıyolarki

1
Yorumlar
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
1 Euro= 10.5 tl diye konuyuda sen aç ertuğrul reis 😅😄
kahvaltı: 5 paket toprak 10kglik
ara öğün : poşet (istersen bol plastikli alabilirsin)
öğle yemeği : 7 porsiyon tahta
ara öğün : 2 adet kağıt (porsiyon sana ağır gelir)
akşam yemeği : bol elektrikli kablo
bu arada çok çok çok çok sayın moderatrümüz, @Ceki hiçbir şekilde haber vermeden PRO KAYA nın forumunu banlamış vaziyette(artık ne yapmışsam) o yüzden ban kalkana kadar bu kalede ben oynıcam
kaleleri ve daha pek çok isim bu forudma birbirine veya başkalarına ana avrat sövvmüşkem neden onlar hiç banlanmıyor da 5-6 defa uyardığınız ben banlanıyorum ? bunu da açıklarmısınız ? ayrıca benim ettiğim küfürler öyle ciddiye alıncak küfürler değil.