Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
@PRO KAYA (TR1)
@Invicta (TR1) Eritmeler süper, yalnız merak ediyorum,ne zamana kadar dark kalelerini korumada tutturacaksınız?😆
𝕵𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕮𝖆𝖊𝖘𝖆𝖗
''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''
Mükemmel raporlar tebrikler...
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH
Efelenip efelenip anca kuru sıkı boş tabancalara koruma aldıran kamil kardesimi tebrik ediyorum :)
𝕵𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕮𝖆𝖊𝖘𝖆𝖗
İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan
KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER
PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH
Moderatör beyden ricamdir . Bizim forum konumuz da sadece FIRTINA ittifakı üyeleri rapor paylaşımı yapmaktadır.Ekstra kaynak yapmak isteyenlerin paylaştığı raporları silmeni istiyorum. @R.Ceyhun (TR1)
𝕵𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕮𝖆𝖊𝖘𝖆𝖗
kurallara göre, rapor paylaşmam engel değil karşılık olarak atılabiliyor
lütfen ben kurala uyuyorsam konu sahibi de sizde bu kurala uyunuz teşekkürler.
zaten yeterince forumda taraf tutuyorsunuz biraz daha devam ederseniz bunu üst yetkililere bildireceğim
benim yazılarım silinirken sezarın yazıları neden silinmiyor ?
Ben bu konudakı kişilerin hiç biri ile en az bir mesajlaşmam olmadı ve hiç birini tanımıyorum. Siz çok fazlasınız ben yalnızım. Hemen işi taraf tutmaya bağlamayın artık.
ismindende anlaşılacağı gibi sadece FIRTINA ittifakı üyelerinin paylaşım yapacağı konudur
𝕵𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕮𝖆𝖊𝖘𝖆𝖗
Adam haklı beyler dağılın. 😂
burada paylaşmamalı diyorsun ama hakkım var hala neden ısrar ediyorsun ki anlayabilmiş değilim
ve bu arada bu raporlar zaten sizin üyeniz kamile ait başka bir ittifak arasında geçen birşey değil ki
invicta kalesinin ( fırtına üyesinin ) bana saldırması
yani ben fırtına raporunu , fırtına konusuna paylaşmış oluyorum neden bu kadar ısrarcısın