Anasayfa Turkish Savaş Raporları Paylaşım Platformu

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

AY-YILDIZ VS KARA SANCAK - İNFİNİTY

2

Yorumlar

• ~AteŞ~ (TR1)~AteŞ~ (TR1) TR1 Gönderiler: 402
    eyw sağolun :)
  • PiKaChU (TR1)PiKaChU (TR1) TR1 Gönderiler: 456
    tebriks

D-DOSTUM BU EPİKTİ

• Legend2490 (TR1)Legend2490 (TR1) TR1 Gönderiler: 129
    Bunlar kalmış 
     B
  • resul83 (TR1)resul83 (TR1) TR1 Gönderiler: 66
    bu raporların hepsi en asagıda  3300asker kestiği rapor dahil 5lvl bal askeridir... tebrikler iki tarafada

AY-YILDIZ Ailesi   B)

AY-YILDIZ Ailesi   B)

raporlar gece 4 sabah 7 arasıdır. tazedir

AY-YILDIZ Ailesi   B)

AY-YILDIZ Ailesi   B)

• HeelGuardianS (TR1)HeelGuardianS (TR1) TR1 Gönderiler: 272
    bu raporların hepsi en asagıda  3300asker kestiği rapor dahil 5lvl bal askeridir... tebrikler iki tarafada

ben atacaktım zahmet etmeseydiniz

''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''

02.05.2021 düzenlendi
    NOT : SALON SONRADAN SAVUNMAYA ALINDI MESELA ÜSTTEKİ 6K 9K KESİLEN 2RAPORU ÖRNEK OLARAK ATAYIM.. 
    ÜSTTE TEBRİK ETMİŞTİM AMA KÖTÜ SALDIRILAR DEMİYORUM TEBRİK EDERİM TEKRARDAN.

BİR NOT DAHA BIRAKAYIM KAPLAN ASLAN TASINDIGINDAN BERİ İLK DEFA SALONU SAVUNMAYA ALDIK MERKÜRÜN. VE 1DEFA BİLE KESİLMEDİ. BİLET ÇEKİLDİĞİ İÇİN MECBURİ SALONU SAVA ALDIK.

AY-YILDIZ Ailesi   B)

NOT : SALON SONRADAN SAVUNMAYA ALINDI MESELA ÜSTTEKİ 6K 9K KESİLEN 2RAPORU ÖRNEK OLARAK ATAYIM.. 

BİR NOT DAHA BIRAKAYIM KAPLAN ASLAN TASINDIGINDAN BERİ İLK DEFA SALONU SAVUNMAYA ALDIK MERKÜRÜN. VE 1DEFA BİLE KESİLMEDİ. BİLET ÇEKİLDİĞİ İÇİN MECBURİ SALONU SAVA ALDIK.

mhmmm, taşınıldığından beri kaç defa karakoldaki savunmalar 150k altına düştü peki, veya hangi karakolda çark askeri yoktu :d? uur veya merkur gibi kalelerinizin çark girdiği çıktığı vakit belirsizken bunu hangi yüzle paylaştınız anlayamadım, hele kirli bir yöntemle kalede asker bırakılmadığını bilmenize rağmen 

Lafta aslan kesilip icraate gelince kuzu olanlara had bildirmekte usta olan AY-YILDIZ ailesini tebrik ediyorum.

Önemli olan para değil strateji ve oyun tecrübesi olduğunu bu beceriksizliği ile bir kez daha kanıtlayan kaplan aslan veledini tebrik ediyorum :)

tasmasını koparan sahibine koşuyor maşallah, kestiği kale başına 10 ek çeken sezarcıktan aşağılama duyacağımı düşünmemiştim. sütten yeni kesilmiş kamilcik için söyleyecek lafım yok ona giren çıkan belirsiz zaten
    bunu diyen yakutla zırt pırt iblis ve ek dalga çeken senmisin ? 
    evet bunu diyen 1k surlu çark askerine iblis ile saldıran benim, nerden bildin? göçebeyle 1k çark askeri surunu geçebiliyorsan ben buradayım buyur geç, hatta bal da deneyebilirsin, saldırılarınızın rezaletini gördükten sonra bu suru geçebilecek ordunuz olduğundan şüpheliyim

Anladm abee
  • HeelGuardianS (TR1)HeelGuardianS (TR1) TR1 Gönderiler: 272
    02.05.2021 düzenlendi

mhmmm, taşınıldığından beri kaç defa karakoldaki savunmalar 150k altına düştü peki, veya hangi karakolda çark askeri yoktu :d? uur veya merkur gibi kalelerinizin çark girdiği çıktığı vakit belirsizken bunu hangi yüzle paylaştınız anlayamadım, hele kirli bir yöntemle kalede asker bırakılmadığını bilmenize rağmen 

Lafta aslan kesilip icraate gelince kuzu olanlara had bildirmekte usta olan AY-YILDIZ ailesini tebrik ediyorum.

Önemli olan para değil strateji ve oyun tecrübesi olduğunu bu beceriksizliği ile bir kez daha kanıtlayan kaplan aslan veledini tebrik ediyorum :)

tasmasını koparan sahibine koşuyor maşallah, kestiği kale başına 10 ek çeken sezarcıktan aşağılama duyacağımı düşünmemiştim. sütten yeni kesilmiş kamilcik için söyleyecek lafım yok ona giren çıkan belirsiz zaten
    bunu diyen yakutla zırt pırt iblis ve ek dalga çeken senmisin ? 
    evet bunu diyen 1k surlu çark askerine iblis ile saldıran benim, nerden bildin? göçebeyle 1k çark askeri surunu geçebiliyorsan ben buradayım buyur geç, hatta bal da deneyebilirsin, saldırılarınızın rezaletini gördükten sonra bu suru geçebilecek ordunuz olduğundan şüpheliyim

Anladm abee
    asker kıdemlerinin farkını da atıversene sana zahmet, bırak eşiti yakın kıdem farkında bile böyle bir rapor çıkaramamış olmanız ne kadar üzücü. sen kalende asker tutabilecek kadar büyüdüğün vakit görüşelim mi canısı?

''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    Tebrikler

İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan

KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER

PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH

• Invicta (TR1)Invicta (TR1) TR1 Gönderiler: 213
    Tebrikler
    04.05.2021 düzenlendi
  • Void (TR1)Void (TR1) TR1 Gönderiler: 426
    Tebrikler AY-YILDIZ

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    Tebrikler 

İ L K İ N - E N V E R - P E R V İ Z - Efe-Emin-Osman-Ahmet - Yusuf-Selim - Mustafa-Kaan-Ercan-Senan-Kenan

KING OF SOUL - KARGAŞA - AY-YILDIZ - .:TURAN:. - Band Of Brother - .:H.A.R.P:. - İnFlamess - ATATÜRKÇÜLER

PRO KAYA-DARK OF ENEMY-KAYA10101-GOD OF DEATH

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak