Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Şöhret Etkinliğinde Geç Spamlanan Kargalar
kategorisi Teknik sorunlar
Arkadaşlar belki sizde fark etmişsinizdir kargalar çok geç spamlanıyor. Bende 30dk da 10 kargadan 8 i spamlanıyor. 33dk da 10 u da spanlanıyor. Saldırıların gitme süresi bende 20dk. 30Dkda da kargaların hepsi spamlanıyo desek, 50dk yapıyor. Yani 50dk da 1 tren yapmış oluyoruz kargalara. @Ceki bu konuyu GSS'ye iletebilirsen çok mutlu olacağım

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN !
0
Yorumlar
10 tane kargaya dalıyoruz. 2 tanesinden 100k şöhret 8 tanesinde 50k şöhret alıyoruz. 8 x 50 =400k
100k x 2 = 200k 200k + 400k =600k şöhret anlamına geliyo. Günde 12st oyuna giriyoruz desek yukarıda belirttiğim gibi 50dk da 1 tren 12st i 6st e indirmiş oluyoruz. Yani bu durumda 6st lik şöhret vurmamızın sonucunda: 3.6d şöhret vurmuş oluyoruz. Şöhret etinliği ise 4 gün sürdüğüne göre:
3.6d x 4 = 14.400d şöhret oluyor.
Ve herkesin yukarıda belirttiğim gibi oyuna girmesi mümkün olmuyor. Bu yüzden şöhret kalelerinin spamlanmasının 30dk dan 10-15dk ya yada daha aşşağılara çekilmesini talep ediyorum
D-Dostum bu epikti.