Anasayfa Turkish Röportajlarınız

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Tr1-maharajim ile yaptığımız röportaj-Ceki

CekiCeki Moderator Gönderiler: 985
21.12.2020 düzenlendi kategorisi Röportajlarınız
Yeni röportajımızı maharajim kalesinin sahibi Cem abi ile yaptım.Kendisi oyunun en eski oyuncularından birisidir. Cevapları her kes için faydalı olacağını düşünüyorum. Her kese iyi okumalar  

Ceki: Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bize isminizi, yaşınızı ve ne işle meşgul olduğunuzu söyler misiniz?

maharajim: İsmim Cem Özgen, 51 yaşındayım, sucuyum, Sırmakeş Ana Dolu Yakası Baş Bayii. İstanbul Kadıköyde yaşıyorum. Yarış atı yetiştiricisiyim, “Maharajim” adlı atımla İstanbul vali kupasını kazandım.

Ceki: Bu oyunu ne zamandır oynadığınızı ve nasıl başladığınızdan biraz bahseder misiniz? Sizi bu oyunda tutan şey nedir? Ne kadar süre oynamaya devam etmeyi düşünüyorsunuz?

maharajim: 30 ağustos 2009 oyuna başladım. İnternet reklamında duyup girdim, ilk başlarda oyun çok zordu benim için. Takılmalar, kopmalar, sıfırdan başlamalar. 

Ben gerçek hayattada tek tabancayım, tek kişilik ordu. Oyunda tutan şey güç, tutku, ihtiraz, entrika, başkaldırı. Oyunda yapılamayacakları yapan belkide tek kaleyim. 20 yıldır bekarım evlenince bırakırım herhalde.

Ceki: "maharajim" isminin anlamı nedir? Neden o ismi tercih ettiniz?

maharajim: Maharajim kızılderili savaş tanrısı demekdir ve Ulu Manitudan sonraki en güçlü tanrıdır.  Dediğim gibi, İstanbul vali kupasını kazndıran atımın adı da Maharajim.

Ceki: Oyundaki bir gününü nasıl geçiriyorsunuz?

maharajim: Genellikle etkinlikler, savaş, firarları önlemekle uğraşıyorum. 11 yılda 10 yıl devamlı savaştım. Fakat son 1 yıldır her kesle barıştayım. Savaşmadığım birlik ve oyuncu yok gibi. 

Ceki: Neden ilk 10-da olan ittifakların birinde bulunmak yerine kendi ittifakınızı kurup devam etmeği seçtiniz?

maharajim: Türk Birliği 2009 dan 2013 e kadar ilk 3 birlikten biriydi. Rest, Band of brothers ve biz 5 birlikle aynı anda savaşa bilen serverdaki tek birliğiz. 2 kere tüm serverle birden savaşıp yenilmeden çıktık. Birlikdaşlarımla uzun yıllardır beraberiz. Aile olduk, dosta, düşmana sorun çok. Zor birliğiz, teke tek kimse bizle kapışmaz. Gerilla savaşını ilk biz bulduk.

Ceki: Bu zamana kadar kaç yakut harcadınız (tahmini) ve kaç savaş kaybettiniz?

maharajim: İlk 5 yılda 5-10 bin tl harcamışımdır. Hiç savaş kaybetmedim. Tabiki yandım, benim en tehlikeli halim yanık halimdir :D

Ceki: Goodgame Empire oyunu size neler kazandırdı/kaybettirdi ?

maharajim: Başta Team olmak üzre Band of Brothers, Nopasaran, Suç ve Ceza, Darbe,  Büyyükkan, Teşkilat gibi birlikleri yıktım, nam kazandırdı. Fakat yüklü miktarda para kaybettirdi.

Ceki: Oyunun eksileri veya artıları neler? Oyuna gelmesini istediğiniz bir öneriniz var mı?

maharajim: 70 level kaleler 6 level kale açıp saldırması veya ele geçirme atması etik değil. Eskiden müthiş bir taktiğim vardı, savunmada kıdemli kılıççıyla çift kanat full barbakan. Bunun geri gelmesini isterdim. Savunmada bu taktikle tek savaş kaybetmedim.

Ceki: Oyunda sizin için iyi ve ya kötü herhangi bir anınız oldu mu?

maharajim: Bir kaleyi kadın bilerek bir ittifakın elinden kurtardım erkek çıktı :D

Ceki: Oyun içerisinde karşılaştığınız sorunlar, sıkıntılar ya da benzeri durumlar var mı? Var ise açıklayabilir misiniz?

maharajim: 6 level veya düşük level kaleler düşük levela saldırabilsin, yüksek seviyeli kalelere saldırması yasaklansın. Bu şekilde yan kale açıp zarar vermek mümkün olmayacaktır.

Ceki: Yeni başlayanlara tavsiyeleriniz nelerdir ?

maharajim: Yeni oyuncular etkinlik yapsın, kule vursun. Usta ouncular dan taktikler, stratejiler öğrensin. Yeni oyuncular bunlar 1. birlik çok güçlüler falan deyip korkmasınlar.

Ceki: Türk oyuncularına söylemek istediğiniz bir şey var mı?

maharajim: Bu serverde çok oyuncu yetiştirdim. Hatta beni geçen oyuncular oldu, Galatasaray Fener derbisi gibi :D Süslü Suat la çok savaşımız oldu, etik ve iyi bir oyuncudur kendisi. Muti ve Akını da iyi oyuncu olarak tanırım.

Ceki: Röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

maharajim: Röportaj için teşekkürler, her kese iyi oyunlar  :)

Yorumlar

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    Gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş sana ve cem abi ye çok teşekkür ederiz bu röpörtajınız içni :) ancak biraz ksıa mı olmuş sanki :D
  • Catykat (TR1)Catykat (TR1) TR1 Gönderiler: 612
    kısa ama eğlenceli  özelliklede kadın oyuncunun erkek çıkması :D
  • Void (TR1)Void (TR1) TR1 Gönderiler: 426
    Röportaj güzel olmuş birde daha sık gelirse çok iyi olur bir sürü boş konu açılıyor 
  • MindleSS Snake (TR1)MindleSS Snake (TR1) TR1 Gönderiler: 195
    Güzel olmuş benlede yapın :D Daha sık bekliyoruz eline sağlık beğendim.
    maharajim: Yeni oyuncular etkinlik yapsın, kule vursun. Usta ouncular dan taktikler, stratejiler öğrensin. Yeni oyuncular bunlar 1. birlik çok güçlüler falan deyip korkmasınlar.

+1

• maharajim (TR1)maharajim (TR1) TR1 Gönderiler: 405
    röportaj için teşekkürler makaslanan yer için kadın blip erkek çıkan 2 kale asude ve odstar dı
  • SPARTACUS_ (TR1)SPARTACUS_ (TR1) TR1 Gönderiler: 173
    21.12.2020 düzenlendi
    cok guzel raportaj cem abi saygim var sana fakat.. ilk gerilla savasini biz bulduk.. ikincisi ise team ide biz yiktik..
    akin07 can celebi liderliginde.. bilgi duzeltmesi sadece..
  • Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    cok guzel raportaj cem abi saygim var sana fakat.. ilk gerilla savasini biz bulduk.. ikincisi ise team ide biz yiktik..
    akin07 can celebi liderliginde.. bilgi duzeltmesi sadece..
    1.si röportaj harika olmuş

2.si team şuan ayakta hani yıkıldığı :)
  • -ConquEror- (TR1)-ConquEror- (TR1) TR1 Gönderiler: 193
    team yıkılmadı adamlar sakin sakin oynuyor ama röportaj harika ve de kalenin isminin anlamı gayet etkliliyeci.
  • maharajim (TR1)maharajim (TR1) TR1 Gönderiler: 405
    teamı yıkarken sonkanın hakkını yemeyelim tabikide nasıl yıktık buzda herkesde 5 köy varken teamde 10 köy vardı biz ve diğer birlikler savaşa savaşa 10 köyü kaybedip 5 e düşürmüştük good game karar aldı 5 ten fazla olmuycak fakat teame iltimas geçti bende sonkana bu köyleri 5 e indiriseniz teamı yıkarız çünkü biz diyelim 5k asker bakarken buzda team 20 k bakıyordu köyler alınmaya başlayınca firarlarda başladı son kana teşekkürlerimi sunarım
  • mufera1283 (TR1)mufera1283 (TR1) TR1 Gönderiler: 210
    şu serverin tarihinden, entrikalarından ne kitaplar ne romanlar çıkarılır be :D 
  • zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    23.12.2020 düzenlendi
    raportaj güzel olmuş 
  • maraz 9 (TR1)maraz 9 (TR1) TR1 Gönderiler: 229

3-4 yıldır foruma tek nokta dahi koymadım yıllar sonra ki ilk yorumu da Cem abinin röportajına atayım dedim .

Röportaj güzel olmuş bu arada.

@Ceki yeni röportaj gelcekmi ?
    19.04.2021 düzenlendi
    @Caesar2 (TR1) 

@Invicta (TR1)

ikisinden biri olabilir bence :)

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel