Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Dert Dinlenir.

kategorisi Konu Dışı
Başlıkta gördüğünüz gibi dertlesecek varmı ister dc. ister burdan. ister oyundan bence hepimizin buna ihtiyacı var iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum bana içinizi dökebilirsiniz yada bende sizede içimi dökebilirim
Dc:Aslan Recep #8157
0
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
hep aynı şeyleri yapıyoruz ve yaptığımız şeyler o kadar azki buraya bile sıralayabilirim
oyuna giriyioruz
msajlara bakıyoruz
itti sohbetini açıp S.a yazıyoruz as hg yazan olursa hb diyoruz
sonra etk te karga varsa kargalara isti atıyoruz ve kargaları vuruyoruz göç varsa göç vuruyoruz
sonra lig klasmana bakıyoz
eğer dış krallık yada ufuk varsa ona girip bakıyoz yada giriyoz kasıyoz orda
sonra forum a giriyoz
konulara cvp veriyoz
ve sonrasında yapcak bişey kalmıyo
benim bir günlük oyun hayatım böyle geçiyo ve tek derdim bu
@Aslan Recep (TR1) Başlayalım konuşmaya,bundan 2 yıl önce okulumuza bir kız geldi,önceleri pek önemsemedim de tarihi iyi bildiğim ve kızın da tarihe merakı olduğu için yanıma otururdu,zamanla alıştım sanki,güzel bir kızdı,zamanla vp ye geçtik,öyle başka galaksiler,yıldızlar,medeniyetlerden, tarihten konuşurduk,bazen gece 3-4 gibi uyuyordum hatta,uzun sözün kısası aşık oldum ve ona gece 2 de vp de hislerimi açdım,evet dedi,sevinçden havalara uçtum,artık sevgiliydik,baya bir sarmıştı,hiçbir zaman flört gibi bakmadım,hayal kurdum,heveslendim...çok sevdim lan,şiir bile yazmışdım ona...ve sonda ona vp yazdığım şiire yanıt olarak babam herşeyi öğrendi dedi ve beni engelledi,direkt evlerine gittim,babası tanıdık,meğerse herşey bambaşkaymış,babasının hiçbir şeyden haberi yoktu,kız da evde yoktu gittiğimde,1 hafta sonra kızı başka biriyle el ele gördüm😞😞😞
Son günlerde şu birkaç söz hayatımı değiştirdi
Olmayana takılıpta olanlarında kaybetmek istemedim.
Dön de bir bak arkana gitmez dediğin kim yanında ?
Aşk bir kumar ya kazanacaksın yada kaybedeceksin.
Acıymış senin hayatta yada su yazdigin 3-5 satır ben gittiyse hiç senin olmamıştır diyen tayfadanım unutulur demeyin unutulmuyor bunuda biliyorum hayatta tek derdinizin bu olması dileğiyle. Umarım bi yararım dokunmuştur.
@Aslan Recep (TR1) insan kurduğu hayallere yanıyor 😞
verdiği küçük ama kendisi için büyük olan emeklere yanıyor insan
her mutsuz olduğu gün kaçan güzel şeylere üzülüyor insan
bazen bile bile kendine zarar verirsin ya ona yanıyor insan
bir insan kendi canına neden kıymak ister ka*arın biri yüzünemi
mal yerine koyulduğuna yanıyor insan
kaybettiği zamanlara,insanlara..
yukarda dediğim gibi aşk bir kumar ve biz ilk elden kaybettik
ben sanıyordumki roman yazacağız ama bizimkisi bir kıssa bile olmadı
o da çok farklı değil ya neyse
o kırdığınız kalplere birgün muhtaç olmamanız dileğiyle
biraz boş yapılmış