Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
A0K7N
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
karşınızda sgk bağkur emeklisi olamaya aday 22 yaşında kirli sakallı yeşil gözlü sarışın 1.90 boylarında her işte 1 numara, tütün fabrikasında tütün eksperliği konumunda çalışan emekçi bir kardeşiniz bulunuyor.lütfen saygı emeğe emekçiye
3. sınıf bebesi değiliz baba parası yemiyoruz avrupada yaşamıyoruz ülkemizi satmadık ülkemizin insanları için okuyup üreten insanlara velet diyorsunuz biz size böyle ithamlarda bulunuyormuyuz
1) olayda edilen küfür 1(BİR) kişiyedir 65 kişiye küfretti diye birşey yoktur 10 kişi birden de melih e yazmamıştır melih arkadaşımız olayları kendini haklı çıkarmak için çarpıtmaktadır
2) ben kanlıpençe ye geçtiğimde olayları baştan sona anlattım sonra melih geldi sonra beni attılar BENİ ATTIKTAN sonra savaş açılmıştır sonra ben geri geldim kanlıpençe ye sonra tekrar atıldım
3)melih kanlıpençe ye geldikten sonra kendi yaşının 3-4(üç-dört) katı olan adamalra hakaretler savurup gitmiştir kendisi ise hayatın anlamını daha yeni yeni çözmeye başlamış 14 yaşında bir ÇOCUK tur
4) ben küfür ettiysem yaşıtlarımdan olan emre ye yani heelguardianz a küfretmişimdir ve bu olay 1 kez olmuştur o hafta içinde de ittifakta küfür yasak v.b gibi bir toplu da atılmamıştır kendileri uydurmaktadırlar. ancak herkes daha doğrusu mehter ittifakı benim bu küfrümü görüyordur ama melih kardeşimizin kendisinin babası yaşlarında adamlara hakaretler edişini küfürler yağdırmasını nedense gözleri görmüyor
5) melih ve mehter ailesi ise hala da kendilerinden büyüklerine hala burda hakarteler savurmaktadırlar yani aura hiçbişey yapmasa blile buraya yazılan yazıalrı okuduktan sonar bile bence vurma yetkisine sahiptir
+ Benim küfür ettiğim gösteren hiçbir kanıtta yoktur
kendileri hakaretlerimizz kanıt atın diyoda kendilerinin daha kanıtları yok
ayrıca diyelim ki hiç bir şey yapmadın, keyfine seni attık ( - ki öyle de değil, kendinden büyük ablalarımıza küfürleri var) ne yapabilirsin bu duruma karşın?