Anasayfa Turkish Ittifak haberleri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

A0K7N

24

Yorumlar

• B.Y (TR1)B.Y (TR1) TR1 Gönderiler: 135

Kimse sana kurtla köpeğin farkını öğretmemiş sana evet karakter olarak kurdum ben.Kurt köpeğin aksine tasma taktırmaz kendine.

• venesiya (TR1)venesiya (TR1) TR1 Gönderiler: 33
    Kendilerini AY-YILDIZ  ve ya da SON KAN  gibi savaşacağını sanarak millete kafa tutmanın sokak tabiri ile dayılanmanın kimseye faydası olmayacağını görmüş bulunduk. AY-YILDIZ  olarak savaşa girmeyecektik lakin ana küfrü eden mimli kaleleri alacak kadar düştüklerini görünce kırmızıyı yakmak mecburiyetinde kaldık . Güvendiğiniz insan olmayınca nasıl da çaresiz ve mahçup bir ittifak oluyor mehter hepimiz şahit oluyoruz :)

seninde eline sağlık sezarım :)
  • HeelGuardianS (TR1)HeelGuardianS (TR1) TR1 Gönderiler: 272
    Kuyruk Acısı :) AKIN07 Foss çıktı :) Herkesi Toplamısım vay canına...

Evet Konuyu Gelelim

1. Ayberk kalesine çok dil döktüm doğrudur mehter lideride aynı şekilde dil döktü ayberk kalesine oyun oynamaya çalışan bi kaleyi hiç etmeyelim uzamasın saçma sapan bir sebebten ötürü diyerek whatsapp mesajları duruyor

2. Diplomasiyi Ben talep ettim mehter lideriyle zaten bu konuları sürekli konuşuyorduk Süleyman D. ile olan yakın bağlarımdan ötürü dostluğumuz saçma sapan bi sebebteb ötürü etkilenmesin die
    3. Raporları hakkımızda şöyle yaparız böyle yaparız laflarını silin dedim kabul etmediler raporları yinede tamam dedim maksat dostluk kazansın diyerek es geçtim.
    4.Kuyruk acısı denilmiş mehtere karşı 1 tek hamlem söz konusu olmadı söz verdim kendi ittifakımdan size karşı en ufak hatası rencide edici yazı olursa ben atarım dedim mehterdeki muhatap olduğum kişilerde aynı şekilde yaklaştı özellikle konuşmalarda belirttim bu savaş siz korktunuz yada biz korktuk savaşı bitiriyoruz muhabbeti olmuyacak denildim onlarda aynen öyle dediler Whatsapp mesajları duruyor
    5. Ufuk oldu sözde Tr1 serveri yabancı serverlere karşı savaşıyor ilk vurdukları ittifak bizim üyeler oldu sonrasında 2 3 kendini bilmez kırmızı yakar tehtit etmeye kalkar üyelerimi 1 2 gün boyunca yine ses çıkarmadım her oyuncuma arkadaşıma susun dedim Mehter liderini bu konuyla ilgili defalarca uyardım oda abi haklısın diyerek geçiştirdi Whatsapp mesajları duruyor.
    6. Ben herkesin oyunda olduğu saatte son yapılan mesaj ve kırmızı yakılmasından ötürü canıma tak etti yaktım kırmızıyı kanlı pence aynı şekilde kendilerine yapılan terbiyesizlikten dolayı yaktı ayyıldız aynı şekilde turandan 1 kale geldi yıllardır birlikte oynadığım kişi oda abi bende gelmek istiyorum dedi buyur gel dedim geldi size kutsaldan oyuncu geldi kaç tane ağzımı açtımmı kutsal lideri ittifak olarak ben yokum bu savaşta dedi tarafsızlık yaptım kuyruk acısı olsa onlarlada madem hazırlandık sonuçta müttefiksiniz onlarıda yapılan bu hazırlıkla bitirmek isterdim bütün serveri topladım ya ilk savaşıda zaten asıl kutsal ittifakıylaydı sonuçta mehterle bi savaşım olmadı doğru düzgün saldırı bile çıkılmadı neredeyse aydının iyi niyetinden ötürü

7. şahsım adına yok A0K7N fos çıktı korkak şu bu die heryerde yazılar görüyorum yılların oyuncusu ne hale getirdik falan şu bu bunu ister ego olarak görün istersenizde beni tanıyan kişiler zaten bilir hırs desin ben kendi dengim olmayan adamlarla uğraşmam ancak etkinlikten şurdan burdan birilerinin desteğiyle paket alıp 2 saldırı atıp zayıf kaleleri yaktık die kendinizi bi halt sanmayın size karşı paket almayı geç kılımı kıpırdatmak gelmiyor çünkü savaşta olsa insanda karakter olacak bi olgunluk olacak bunu bütün ittifak üyelerine söylemiyorum 2 3 çapulcu için söylüyorum dengim değilsiniz bunu önce bi öğrenin.

8. 1 tane oyuncunuza küfür ettim oda artık patlama noktam oldu sabah kalkıyorsun kraktrszsin mesajı telefonda ama yaptığım yanlıştı burdan tekrardan kendisinden özür diliyorum

Son olarakta ittifakınızda kendi ana bacınıza küfür ediyorsunuz kaç tane üyeniz bana burda oynamak istemiyorum çıkmak istiyorum önüne gelen herkese sataşıyorlar kendi içlerinde birbirlerine küfür etmekten başka bi muhabbet dönmüyor die çıkmak isteyen oyuncular oldu çıktı ağzımı açmadım siz bu kafayla zaten bu serverde ancak yağma kalesi olursunuz birilerinin bunu bilin...

Herkese İyi oyunlar Dilerim..

o zaman biz de tek tek cevap verelim

1. ayberk kalesini defalarca tanıma yazdık, saldırılar bizden karşılancaktır dedik; siz bunu dinlemeyip vurmaya devam ettiniz. en son gruba gelmenizle konu kapandı

2, 3 ve 4. dostluk hakkında bir şeyler gevelemişsin, dost olduğumuz için savaştan önce benim yanımdan karakol alındı, hatta ilk saldırılar da oradan çıkıldı. Aynı yolda yürüyeceğimiz insanlar dedik, üyeleriniz bizi " anca saldırır kaçarsınız" diyerek tahrik etmeye devam etti.

5. kimseye kasten bir saldırıda bulunmadık, tabii hepiniz bizimle beraber ufuğa girdiğinizden ilk saldırdığımız kaleleri bizden daha iyi bilrisiniz. Ben şahsen mustafa abiye saldırmıştım, mesajı alınca özür diledim ve tekrarlamadım. bomboş bir madde olmuş.

6. Biz kendimiz uydurmuyoruz hazırlandığınızı, sizin içinizdeki kaleler diyor. Çok merak edene ilgili screenshot'ları atabilirim

7. Burada bu kadar konuşuyorsun, saldırı çıktığımız yere 300k savunma yığıryorsunuz, madem bu kadar erkeksin neden tüm savunmaları saldırı çıkılan yere topluyorsun

son olarak da ittifakımız kurallarında küfür yasak, en son PRO KAYA kalesi kuralı çiğnedi, atıldı ve mimlendi; sonra bize siz ana bacı giriyorsunuz demeye başladı. dedik nerede giriyoruz, hatırlıyorum ben giriyordunuz diyor. Diyelim ki ittifakımızda herkes birbirine sövüyor, sana ne? sana bu karışma hakkı nereden doğuyor? Kendi ağzını tut önce sonra bizim ittifak içimize karış.

Kendilerini AY-YILDIZ  ve ya da SON KAN  gibi savaşacağını sanarak millete kafa tutmanın sokak tabiri ile dayılanmanın kimseye faydası olmayacağını görmüş bulunduk. AY-YILDIZ  olarak savaşa girmeyecektik lakin ana küfrü eden mimli kaleleri alacak kadar düştüklerini görünce kırmızıyı yakmak mecburiyetinde kaldık . Güvendiğiniz insan olmayınca nasıl da çaresiz ve mahçup bir ittifak oluyor mehter hepimiz şahit oluyoruz :)
    biz kendimizi ay-yıldız veya son kan olarak görmüyoruz, MEHTER ailesi içinde olduğumuzu bilerek davranıyoruz, kendinizi ilahlaştırmayı kesin.
  • AlikoSaTeD (TR1)AlikoSaTeD (TR1) TR1 Gönderiler: 7

Saldırıları çıkıyoruz dan kasıt senin o mesajımdan 2 önceki mesajın için bi cevaptı çünkü o kaleye saldırı gelmesin denmişdi bende saldırıları çıkıyoruz dedim.
    O kaleyi ittifakınızda tutarsanız Karaktersizsiniz demek istedim ve sende bunu çarpıtarak buraya koyuyorsun.
    Acizlikde nirvanasınız FB BOZKURT1907 (TR1) dedi:

Kanlıpençe olarak diplomasi de hep şeffaf davrandık melihe karşı ama tehditkar konuşan biz değil melihti.Objektiflik bu mu?

Ve ben kimseyi tehdit etmedim güzel bi jargonla ittifakınıza geldim ve o mevzuu hal olmuşdu.
    Ancak kuyruk acısı denilen şey sizde tavan oldu o üyeyi haksız olmanıza rağmen atmak istemediniz ama o 
    İttifakında barındıran karaktersizlere selam olsun lafımdan sonra Abileriniz gibi "paşa paşa" isteğimizi yerine getirdiniz.

Bu arada bayrak dikme mayrak dikme diyorumya :);)
    Madem sizde icraat diyorsunuz
    İcraatı göreceksiniz :):):)
    Yönetim grubunuza o bayrağı dikince "tekrar Wp grubuna geliceksiniz ama bu sefer merhametimizi size göstermeyeceğiz Edilen lafları yüzünüze
    Silleyi Osmaniyye gibi nakşedeceğiz..
    Laf ebeliğini bırakın haritada haliniz o bu diyeceğinize o karakollarınızı sisteme salın en azından biz gibilere yar olmasın değilmi ;);):)

TMM ABI
  • Catykat (TR1)Catykat (TR1) TR1 Gönderiler: 612

TMM ABI
    :DD
  • avci200 (TR1)avci200 (TR1) TR1 Gönderiler: 55

Saldırıları çıkıyoruz dan kasıt senin o mesajımdan 2 önceki mesajın için bi cevaptı çünkü o kaleye saldırı gelmesin denmişdi bende saldırıları çıkıyoruz dedim.
    O kaleyi ittifakınızda tutarsanız Karaktersizsiniz demek istedim ve sende bunu çarpıtarak buraya koyuyorsun.
    Acizlikde nirvanasınız FB BOZKURT1907 (TR1) dedi:

Kanlıpençe olarak diplomasi de hep şeffaf davrandık melihe karşı ama tehditkar konuşan biz değil melihti.Objektiflik bu mu?

Ve ben kimseyi tehdit etmedim güzel bi jargonla ittifakınıza geldim ve o mevzuu hal olmuşdu.
    Ancak kuyruk acısı denilen şey sizde tavan oldu o üyeyi haksız olmanıza rağmen atmak istemediniz ama o 
    İttifakında barındıran karaktersizlere selam olsun lafımdan sonra Abileriniz gibi "paşa paşa" isteğimizi yerine getirdiniz.

Bu arada bayrak dikme mayrak dikme diyorumya :);)
    Madem sizde icraat diyorsunuz
    İcraatı göreceksiniz :):):)
    Yönetim grubunuza o bayrağı dikince "tekrar Wp grubuna geliceksiniz ama bu sefer merhametimizi size göstermeyeceğiz Edilen lafları yüzünüze
    Silleyi Osmaniyye gibi nakşedeceğiz..
    Laf ebeliğini bırakın haritada haliniz o bu diyeceğinize o karakollarınızı sisteme salın en azından biz gibilere yar olmasın değilmi ;);) 

ABİ karakollarını bırakmayanı vuracam çünkü senin tehditlerin icraatten öte oluyor genelde 
  • zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471
    zorbey bu konuyu gördü ama ne için tartıştıgınızı pek anlamadı :)
    konu kilit lutfen sayin mod @Ceki .
    9 u yalan 1 supheli laflar cogalmaya basladi..

sanırım burada konuşulan 10 lafın 9unun sizin tarafınızca yazıldığını belirtmem gerekiyor :)
  • ツSHADOWツ (TR1)ツSHADOWツ (TR1) TR1 Gönderiler: 19
    KOMEDİ ALEMİNE SEA :blush:

YAPILAN OLAYLARA BAKARIZ İCRAATLARA BAKARIZ SÖZLE İŞYAPMAYIZ  YAPMAYACAĞIZDA NEYMİŞDOSTMUŞ NEYMİŞ HAZIRLIKYOKMUŞ TAK ETMİŞ ALIN SİZE GERÇEKLER:

1. SAVAŞIBAŞLATAN OLAYLAR OLMADAN ÖNCE DİPLERİMİZDEN KARAKOL İŞGALLERİ.
    2. TOPLAŞAN AURA KANLI KALELRİ
    3.SAVAŞI BAŞLATAN YİNEBİZ DEĞİLİZ SİZSİNİZ
    4.KUYRUK ACISI DEĞİLSE BENDEN  ALINANKARAKOL UN İSMİNE  BAKABİLİRSİNİZ(HAHAHA)

SÖYLEDİKELRİNİZLE YAPILANLAR .ÇELİŞİYOR

akın bey geldinbize dost ayağı çektin tmm dedik olabilir dedik sen çakal çıktın meğer dost ayağına düşmanlarımızla anlaşıyormuşssun bak bunu buraya yazıyorum bunun HESABI SORULACAK 

ben yine diyorum  yine karakolsuz oynarız savaş  bizim eğlencemiz etkinliksıkar savaş coşturur siz ilk günden hazırlıkla girip bizden kimse oyunda yokken kestiğinizaskerle övünmeye çalışan acizlersiniz ama bu savaş kısa bir savaş değil :D çok şey kaybedeceksiniz hepsi sırayla :wink:
  • Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    22.12.2020 düzenlendi

YAPILAN OLAYLARA BAKARIZ İCRAATLARA BAKARIZ SÖZLE İŞYAPMAYIZ  YAPMAYACAĞIZDA NEYMİŞDOSTMUŞ NEYMİŞ HAZIRLIKYOKMUŞ TAK ETMİŞ ALIN SİZE GERÇEKLER:

akın bey geldinbize dost ayağı çektin tmm dedik olabilir dedik sen çakal çıktın meğer dost ayağına düşmanlarımızla anlaşıyormuşssun bak bunu buraya yazıyorum bunun HESABI SORULACAK 

ben yine diyorum  yine karakolsuz oynarız savaş  bizim eğlencemiz etkinliksıkar savaş coşturur siz ilk günden hazırlıkla girip bizden kimse oyunda yokken kestiğinizaskerle övünmeye çalışan acizlersiniz ama bu savaş kısa bir savaş değil :D çok şey kaybedeceksiniz hepsi sırayla :wink:

+1 katılıyorum şu son satırlara ilk satırlarda yaşananları bilmemde sonları şu son satırlardaki gibi olacak
  • Striker (TR1)Striker (TR1) TR1 Gönderiler: 250
    22.12.2020 düzenlendi

ilk once oyunu birakip ailen ile biraz vakit gecir.. buyuklerine karsi nasil konusulmasi gerektigini sor onlara..
    ikincisi karakteri 5 para etmiyen 3.sinif sahislar icin savas hazirligi mi yapilirmis?
    ucuncusu ise KANLIPENCE ve AURA birdir.. kirmizi yakildi aa pardon yanlislik oldu dediniz baris attiniz.. eyw insanlik halidir dedik. insana benzer bir icraatiniz yok fakat neyse..
    kanlipenceye toplandik 20dk sonra tekrardan kirmizi yakildi sanki alay edercesine.. ve iki defa baris anlasmasini kendimiz atmamiza ragmen iki defa sizler tarafinda reddedildi. ve 1 saat sonrada biz saldirdik..
    ve siz kimsiniz ki sizin gibilerle dost olalim.. emek hirsizligi kale calma patlatma her turlu pislik icinde varsiniz..

Ailemizle vakit geçirip geçirmeyeceğimize büyüklerimize karşı nasıl konuşacağımızı sanamı soracağız
    ittifaka diplomasi yapmak için geliyor ee ben şey ben avrupalıyım öyleyim böyleyim
    avrupa görmüş insansan 2 kelimeyi bir ara getir ve cümleyi kurmayı öğren
    ve + olarak biz kimsenin kalesini patlatmadık ittifak patlatmadık birşey çalmadık
    eğer çalsaydık emin ol kanlıpençede kale bırakmazdık 
    herkez ayağını denk alsın üslubunuza dikkat edeceksiniz bundan sonra tamammı avrupalı arkadaş ?
    yoksa ailenizden alıp almadığınız olan muamma olan o terbiyeyi biz size veririz.
    hadi ikileyin bakın işinize 
     B)B)B)
  • Rnoker XIII (TR1)Rnoker XIII (TR1) TR1 Gönderiler: 384
    Ha avrupalı ha asyalı ne fark eder melih. Sabahtan beri birbirinize sallıyorsunuz saygısızca, bunu iki taraf için de söylüyorum hatta 3 Mehter, Aura ,Ayyıldız.
    Lütfen hareketlerinize çeki düzen verin ne kadar düşman olsanızda birbirinize saygılı olmak zorundasınız.Eğer fikirleriniz uyuşmuyorsa birbiriniz hakkında konuşmayın.
    Eğer ki bugüne kadar bir yanlışım olduysa da saygı konusunda affola.
    Bunların hiçbirini insanları rencide etmek için söylemiyorum haberiniz ola.Yanlış anlaşılmasın
    İyi forumlar herkese
    Hüseyin...
  • Rnoker XIII (TR1)Rnoker XIII (TR1) TR1 Gönderiler: 384
    Avrupalı olunca çok mu medeni oluyor insanlar?
    Ya da başka memleketteki insanlar yaşama standartlarına göre mi terbiye alıyorlar?
    Sizden rica ediyorum hareketlerinize dikkat edin, bu bir oyun ve kalp kırmaya değecek bir oyun değil.
Bu tartışma kapatıldı.