Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
A0K7N
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
Kimse sana kurtla köpeğin farkını öğretmemiş sana evet karakter olarak kurdum ben.Kurt köpeğin aksine tasma taktırmaz kendine.
1. ayberk kalesini defalarca tanıma yazdık, saldırılar bizden karşılancaktır dedik; siz bunu dinlemeyip vurmaya devam ettiniz. en son gruba gelmenizle konu kapandı
2, 3 ve 4. dostluk hakkında bir şeyler gevelemişsin, dost olduğumuz için savaştan önce benim yanımdan karakol alındı, hatta ilk saldırılar da oradan çıkıldı. Aynı yolda yürüyeceğimiz insanlar dedik, üyeleriniz bizi " anca saldırır kaçarsınız" diyerek tahrik etmeye devam etti.
5. kimseye kasten bir saldırıda bulunmadık, tabii hepiniz bizimle beraber ufuğa girdiğinizden ilk saldırdığımız kaleleri bizden daha iyi bilrisiniz. Ben şahsen mustafa abiye saldırmıştım, mesajı alınca özür diledim ve tekrarlamadım. bomboş bir madde olmuş.
6. Biz kendimiz uydurmuyoruz hazırlandığınızı, sizin içinizdeki kaleler diyor. Çok merak edene ilgili screenshot'ları atabilirim
7. Burada bu kadar konuşuyorsun, saldırı çıktığımız yere 300k savunma yığıryorsunuz, madem bu kadar erkeksin neden tüm savunmaları saldırı çıkılan yere topluyorsun
son olarak da ittifakımız kurallarında küfür yasak, en son PRO KAYA kalesi kuralı çiğnedi, atıldı ve mimlendi; sonra bize siz ana bacı giriyorsunuz demeye başladı. dedik nerede giriyoruz, hatırlıyorum ben giriyordunuz diyor. Diyelim ki ittifakımızda herkes birbirine sövüyor, sana ne? sana bu karışma hakkı nereden doğuyor? Kendi ağzını tut önce sonra bizim ittifak içimize karış.
başarılar herkese benden de
TMM ABI
9 u yalan 1 supheli laflar cogalmaya basladi..
YAPILAN OLAYLARA BAKARIZ İCRAATLARA BAKARIZ SÖZLE İŞYAPMAYIZ YAPMAYACAĞIZDA NEYMİŞDOSTMUŞ NEYMİŞ HAZIRLIKYOKMUŞ TAK ETMİŞ ALIN SİZE GERÇEKLER:
1. SAVAŞIBAŞLATAN OLAYLAR OLMADAN ÖNCE DİPLERİMİZDEN KARAKOL İŞGALLERİ.
2. TOPLAŞAN AURA KANLI KALELRİ
3.SAVAŞI BAŞLATAN YİNEBİZ DEĞİLİZ SİZSİNİZ
4.KUYRUK ACISI DEĞİLSE BENDEN ALINANKARAKOL UN İSMİNE BAKABİLİRSİNİZ(HAHAHA)
SÖYLEDİKELRİNİZLE YAPILANLAR .ÇELİŞİYOR
akın bey geldinbize dost ayağı çektin tmm dedik olabilir dedik sen çakal çıktın meğer dost ayağına düşmanlarımızla anlaşıyormuşssun bak bunu buraya yazıyorum bunun HESABI SORULACAK
ben yine diyorum yine karakolsuz oynarız savaş bizim eğlencemiz etkinliksıkar savaş coşturur siz ilk günden hazırlıkla girip bizden kimse oyunda yokken kestiğinizaskerle övünmeye çalışan acizlersiniz ama bu savaş kısa bir savaş değil
Lütfen hareketlerinize çeki düzen verin ne kadar düşman olsanızda birbirinize saygılı olmak zorundasınız.Eğer fikirleriniz uyuşmuyorsa birbiriniz hakkında konuşmayın.
Eğer ki bugüne kadar bir yanlışım olduysa da saygı konusunda affola.
Bunların hiçbirini insanları rencide etmek için söylemiyorum haberiniz ola.Yanlış anlaşılmasın
İyi forumlar herkese
Hüseyin...
Ya da başka memleketteki insanlar yaşama standartlarına göre mi terbiye alıyorlar?
Sizden rica ediyorum hareketlerinize dikkat edin, bu bir oyun ve kalp kırmaya değecek bir oyun değil.