Anasayfa Turkish Konu Dışı

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Ceki zahmet olacak ama görevini yapar mısın?

N E K O K (TR1)N E K O K (TR1) TR1 Gönderiler: 192
10.11.2020 düzenlendi kategorisi Konu Dışı
moderatör son 1 haftadır belki de milyon kere etiketlendi hatta zorbeyeban diye konu açıldı çünkü herkes bundan rahatsızdı
savaş raporları kısmına pubg atan heryerde sıkıntı çıkartan konuları pisleten birini neden hala banlamıyorsun anlayabilmiş değilim ama senden rapor dışındaki yazılanları silmeyi istediğimizde konuyu kapatıyorsun. Yeni konu açmak zorunda kalıyoruz yenisini açınca yine aynı olaylar yaklaşık 1 yıldır özenle baktığım konumda pubg ve kedi fotoğrafları geziyor 3 gündür seni etiketlememe rağmen ilgilenmiyorsun

Post edited by N E K O K (TR1) on

Yorumlar

• Catykat (TR1)Catykat (TR1) TR1 Gönderiler: 612
    Arkadaşıma katılıyorum tek zorbey için değil ama boş yapıp konuyu uzatan yada farklı yerden farklı şeyler çıkaran bir sürü oyuncu arkadaş var  seni etiketleyince birşey yapmıyorsun ama adına konu açıp laf yapınca konuyu kapatıyorsun bunu banada yaptın 
  • Delivery (TR1)Delivery (TR1) TR1 Gönderiler: 160
    moderatör son 1 haftadır belki de milyon kere etiketlendi hatta zorbeyeban diye konu açıldı çünkü herkes bundan rahatsızdı
    savaş raporları kısmına pubg atan heryer de sıkıntı çıkartan konuları pisleten birini neden hala banlamıyorsun anlayabilmiş değilim ama senden rapor dışındaki yazılanları silmeyi istediğimizde konuyu kapatıyorsun. Yeni konu açmak zorunda kalıyoruz yenisini açınca yine aynı olaylar yaklaşık 1 yıldır özenle baktığım konumda pubg ve kedi fotoğrafları geziyor 3 gündür seni etiketlememe rağmen ilgilenmiyorsun
    görevini düzgünce yapmayacaksan bizi de yorma yerine başkası geçsin
    ban atılsa bilene neden bu süreli oluyor sınırsız ban atın gitsin başka bir oyunun forumunda lan yazanı banlıyorlar.
  • Delivery (TR1)Delivery (TR1) TR1 Gönderiler: 160
    elinde kanıtlarında var yani adam her yerde tr değil yabancı forumuda kirletti geçen ki olayda.
  • Ertugrul1453 (GR1)Ertugrul1453 (GR1) GR1 Gönderiler: 331
    savaş raporları kısmına pubg atan heryer de sıkıntı çıkartan konuları pisleten birini neden hala banlamıyorsun anlayabilmiş değilim ama senden rapor dışındaki yazılanları silmeyi istediğimizde konuyu kapatıyorsun. Yeni konu açmak zorunda kalıyoruz yenisini açınca yine aynı olaylar yaklaşık 1 yıldır özenle baktığım konumda pubg ve kedi fotoğrafları geziyor 3 gündür seni etiketlememe rağmen ilgilenmiyorsun
    görevini düzgünce yapmayacaksan bizi de yorma yerine başkası geçsin
    ben +11  diyorum efe haklı
  • Striker (TR1)Striker (TR1) TR1 Gönderiler: 250
    ben cekinin yerinde olsam bırakırdım bu görevi 
    yani böyle bi forumda uğraşmaya gerek yok
    forum forum değil çünkü 
    forum forum değil çünkü 
    +1
  • ~AteŞ~ (TR1)~AteŞ~ (TR1) TR1 Gönderiler: 402
    forum forum değil çünkü 
    güne en az 100 yorum yapılıyor ceki normalde bile çok oyuna girmezken ne bekliyorsunuz günde 100 yorum yapan sizsiniz 3  banlasada  boş yapmaya da devam ediceksiniz adam napsın 
  • Striker (TR1)Striker (TR1) TR1 Gönderiler: 250
    forum forum değil çünkü 
    güne en az 100 yorum yapılıyor ceki normalde bile çok oyuna girmezken ne bekliyorsunuz günde 100 yorum yapan sizsiniz 3  banlasada  boş yapmaya da devam ediceksiniz adam napsın 
    100 kere etiketleyen ben değilim altını çizem :)
  • Rnoker XIII (TR1)Rnoker XIII (TR1) TR1 Gönderiler: 384
    IP ban atmadıkça çözüme ulaşılamaz
  • zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471

Maalesef çok konuşan değilde mehtere karşı konuşan bankanmalı bubka dkbu istiyor

• CekiCeki Moderator Gönderiler: 985
    forum forum değil çünkü 
    Düşünmüyor değilim  :D
  • CekiCeki Moderator Gönderiler: 985
    Burda bana suç atmak yerine her kes kurallar dahilinde forum kullansa aslında burası çok daha iyi bir yer olacak. Ben kafama göre süresiz ban, IP ban vs. atamam, her şeyin bir kuralı var. Tabi ki elimden geldiği kadar forumu temiz tutmaya çalışıyorum ama bu yolda bana sadece siz yardımcı ola bilirsiniz.

Mod olmadığı zamanlarla karşılaştırırsak eskiden küfürsüz ve hakaretsiz yorum yapmayan oyuncular şimdi bir kaç ban sonrasında yorumlarda gayet normal üslub kullanıyor. Demekki forumun tamamen düzene binmesi için biraz zamana ihtiyacımız var. 
    Ceki dedi:
    Burda bana suç atmak yerine her kes kurallar dahilinde forum kullansa aslında burası çok daha iyi bir yer olacak. Ben kafama göre süresiz ban, IP ban vs. atamam, her şeyin bir kuralı var. Tabi ki elimden geldiği kadar forumu temiz tutmaya çalışıyorum ama bu yolda bana sadece siz yardımcı ola bilirsiniz.

Mod olmadığı zamanlarla karşılaştırırsak eskiden küfürsüz ve hakaretsiz yorum yapmayan oyuncular şimdi bir kaç ban sonrasında yorumlarda gayet normal üslub kullanıyor. Demekki forumun tamamen düzene binmesi için biraz zamana ihtiyacımız var. 
    şimdi

1 kişi düzelir 10 yamuk gelir bu böyledir 1 kişiyi adam edersin arkasından 50 tane sorunlu gelir
    Ceki dedi:
    forum forum değil çünkü 
    Düşünmüyor değilim  :D
    şimdi ben hic moderatör olmadım  ha para kazanmıyorsanız bence bırakın yani

alman forumlarında modluk yapın tr de bu iş yürümez
  • MindleSS Snake (TR1)MindleSS Snake (TR1) TR1 Gönderiler: 195
    @Ceki İşine karışmak gibi olmasın ama ,öncelikle foruma kurallar şart yani bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla şöyle yapılabilir foruma ilk girerken forum kuralları çıkabilir altınada bir tane tik okudum ve uyacağım diye uymayanlarıda çatır çatır banlardım ben kadameli olarak önce 3 hafta sonra 1 ay sonra 3 ay sonra 6 ay sonra 12 ay gibi mesela kimse suçunu inkar edemez okumuş ve okuyup uyacağınıda bildirmiş bahane falan yok forum 1 hafta içinde herkes cicibebe olarak takılırız malesef bizim milletimize bu şart illa söyleyeceksin yoksa yanlış olduğunu kavrayamaz ve illa cezalandırıcaksın yoksa yapar ne olur diyerek gerçekten üzücü :(

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak