Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
Velet, bende bunu seviyorum be sevmediğim insanları delirtmeyi kudurun ve kafirler 🤣
Siz (Güyya) Oyuna Başlayalı 6-7 ay oldu ama sizinle aynı zamanda oyuna başlayanlara göre kaleniz kat ve kat güçlü bunun arkasında eski bir ihanet yüzünden oyunu oynayamama korkusu ile isim,yaş,şehir değiştirip devam etmiş olabilirmisiniz bunları senin ağızından duyalım
NOT: Amacım kimse ile kavga etmek ve kötülemek değildir....
Yaw üfff bunlar kimki okuldan boş vakit bulup 7 24 oyun başında olan embesil takımı He okullar açılsın görürüz bunları zorunlu olarak 🤣 şimdi okul yok iş yok sabahlıyorlar
Not:ittifakıma attığım topludur...
Ben bu oyuna başladığımda pro kaya kalesinde oynuyodum sonra tuğra(Donatus) bana goldensan33 kalesini verdi ve pro kaya nın şifini değiştirdi şifreyide unutunca kale harabe olana kadar boşta kaldı ben sonra ticket atarak proı kaya kalesini tekrar aldım ve kaya ya verdim ondan bi süre sonra(tuğra ve ben albayrak ta oynuyoz bu arada) tuğra albayrak taki kalelerle tartıştı ve tuğra ve ben .:TUĞRA:. ittisine geçtik bu sırada AY-YILDIZ vs DARK OF SOUL savaşı patlak verdi bende savaşa goldensan33 kalesinin koruması olduğu için kral0004 kalesiyle ay-yıldız a girdim kral0004 kalesi nin şifresinide pc de bi eyre kaydettim ama kaya pc deki şifreyi bulmuş ve kendisine mesajalr atmış ajanımız olurmusun diye bunun gibi mesajlar atmış bu yüzden ay-yıldız dan atıldım ancak kaya peşimi bırakmayınca tuğra goldensan33 ü elimden aldı bende BÖRÜLER diye bi kale açıp odna oynamaya başladım ama kaya onuda ifşa etti ve benim baş düşmanlarımdan olan KILLERCASPER kalesine söylemiş bende oyunu kısa bi süreliğine bıraktım sorna kayayla anlaştık ben bu DARK OF ENEMY kalesini aldım ve geliştirmeye başladım ancak kaya mehteri satıp gitti ve benim ondan güçlü olmamı kendisine yediremedi ve beni kendi ittifakıma karşı ifşaladı benim atılıp yakılacağımı düşünoydu ama benim ittifakım M.E.H.T.E.R ittifakı bu durumu olgunlukla karşıladı ve bana hak verdi gidip gitmeme karaırnı da bana bıraktılar bense dostlarımı satıp gitmedim bunu gören kaya tabikide dururmu ? benim kıllercasper ile olan durumumu bildiği için konuyu foruma aktarmış ama olsun artık herkes herşeyi bilyio zaten kaya söylemse bile ben kendim bi süre snra açıklayacaktım herkes için en hayırlısı olsun bu durumu sizlerinde ittifakıam gibi olgunlukla karşılamanızı bekliyorum.....
BENİMLE SORUNU OLAN BANA OYUN İÇİNDEN MESAJ ATSIN HALLEDELİM
Ben sana attığım hiçbir saldırıda çakılmadım bu 1 2. de en son atığım vs de gördük kimin çakıldığını hadi tm kitabın geldi sav ayarlayamadım son 1dk da gözüktü dedin aonu anlarım ama SALDIRI VARMADAN 30DAKİKA ÖNCESİNDEN BENDEN SALDIRININ SS İNİ(FOTOĞRAFINI) ALIRSAN VE HALADA SAV AYARLAYAMADIM DERSEN SEN hiçbirşeyt bilmiyosun demektir...Ayrıca satıcılığın bedeli ağır gelmedi sizin gibi beyninde eksiklik olanlar gidipte 30lvl kaleylemi uğraşcaktı ? 30lvl den başka kalem yoktu ve 30lvl kaleyide 1-2 vuruştan sorna bırakcaktınız bunu sen adından bin kat daha iyi biliyosun vede bu yazılarınla milleti bana karşı özelliklede KILLERCASPER kalesine karşı kışkırtmaya çalışma oyunana don ve oyununu oyna sorunu olan bana ulaşaktır senin aracaılık etmene gerek yok
KILLERCASPER(furkan) size gelince benle hala sorunumuz varsa yarın senle kral bi vs atalım ve geçmişi çöpe atalım diğer arkadaşalr içinde bu dahildir sen yada ben kazanımışım önemli değil artık şu serverde adam gibi rahat rahat oynamak istiyorum adı üstünde BU BİR OYUN! ve kimseyi kırmaya deymez....!
süleyman showu takip et sende arda ne demek istediğimi anlarsınız canlaırm benim