Anasayfa Turkish Konu Dışı

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

SİLİNEN SAYFALAR

2»

Yorumlar

• zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471

Velet, bende bunu seviyorum be sevmediğim insanları delirtmeyi kudurun ve kafirler 🤣

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    09.11.2020 düzenlendi
    DARK OF ENEMY...

Siz (Güyya) Oyuna Başlayalı 6-7 ay oldu ama sizinle aynı zamanda oyuna başlayanlara göre kaleniz kat ve kat güçlü bunun arkasında eski bir ihanet yüzünden oyunu oynayamama korkusu ile isim,yaş,şehir değiştirip devam etmiş olabilirmisiniz bunları senin ağızından duyalım ;)

NOT: Amacım kimse ile kavga etmek ve kötülemek değildir....
  • zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471

Yaw üfff bunlar kimki okuldan boş vakit bulup 7 24 oyun başında olan embesil takımı He okullar açılsın görürüz bunları zorunlu olarak 🤣 şimdi okul yok iş yok sabahlıyorlar

• DARK OF ENEMY (TR1)DARK OF ENEMY (TR1) TR1 Gönderiler: 330
    09.11.2020 düzenlendi

Asıl size çok koymuş ki beni raporluyorsunuz allahım ya veletin takıldığı şeye bak olum velet sana burda madalya vermeyecekler konu açınca yada 3 5 rapor atınca seni bir şey yerine koymazlar aktif kale olsa asker kaçırırdı sizin yaptıpığınz gibi yada ana kaleye çekin 20k sav rapor çıkarın 🤣🤣 yiimezler

Kimin beni bişey yerine koyması lazım ? aktif kalelre zatn askrelerini kaçırdılar korkularından ben 201k savlada savunmadım çünkü saldırı gelmedi god of death kalesinde oynayan sayın vatandaş ve onun gibileri saldırı atamyı bilmiyoımki god of death daki arkadaş benim ateşteki 10k savı hedef almış aletleri indirmiş ama yinede bi işe yaramamış gökhan06_52 kalesinde oynayan sayın vatandaşda 1.5k la daldı 10k savla savundum onların dışında dahada dalan olmadı çünkü yemiyo dalmaya tıpkı senin gibi ayrıca ben şahsen asker kaçırmıyom çünkü be nsen değilim geceleri kaçırıyom o kadar ama sen ve sennin gibileri ? sürekli olarak asker kaçırıyonuz ve hala savaşçıyım demeye açlışıyosunuz beniöm açtığım her konuyada zıpla kendin gibi en gereksiz şeyleri yaz sonra bana sen gereksiz yorum yapıyon egerksiz konu açıyon de biraz kendine çeki düzen ver ve iyi şeyler için çalış hep zarar oldun bari bundan sonra yarar olmaya bak belki bi işe yararsın o zaman tartışmaydıa daha fazal uzatmaıyn
    Ardacım maden savaşçısın çık meydana zorbey gibi Sülonun eskiden yaptığı gibi çık ittiden git dragona dal kabusa dal kızıl elmaya dal bi itti bul ona dal hani savaşçısın ya o bakımdan kendini biraz meydanda göster aktif olmayan ittiyi herkes kesiyor cephe 2 gün önce kuruldu herkes keser orayı çık meydana önüne gelene dal savaşçı efendi hünerlerini birazda tek başına göster ;)
    Gel senle bi vs atak da aklın başıan gelsin bence kesmeye senden başlıyalım :)))) aam yemezse açık açık söyleyedebilrisin o ayrı :)
    DARK OF ENEMY...

Siz (Güyya) Oyuna Başlayalı 6-7 ay oldu ama sizinle aynı zamanda oyuna başlayanlara göre kaleniz kat ve kat güçlü bunun arkasında eski bir ihanet yüzünden oyunu oynayamama korkusu ile isim,yaş,şehir değiştirip devam etmiş olabilirmisiniz bunları senin ağızından duyalım ;)

Tmm dır herşeyi açılıom o zaman zatne ittim biliyo gerisinin biilmesşne gerek okyut ama madem bu kadar ısrar ediyosunuz anlatam bakam herşeyi :)
    Not:ittifakıma attığım topludur...

Ben bu oyuna başladığımda pro kaya kalesinde oynuyodum sonra tuğra(Donatus) bana goldensan33 kalesini verdi ve pro kaya nın şifini değiştirdi şifreyide unutunca kale harabe olana kadar boşta kaldı ben sonra ticket atarak proı kaya kalesini tekrar aldım ve kaya ya verdim ondan bi süre sonra(tuğra ve ben albayrak ta oynuyoz bu arada) tuğra albayrak taki kalelerle tartıştı ve tuğra ve ben .:TUĞRA:. ittisine geçtik bu sırada AY-YILDIZ vs DARK OF SOUL savaşı patlak verdi bende savaşa goldensan33 kalesinin koruması olduğu için kral0004 kalesiyle ay-yıldız a girdim kral0004 kalesi nin şifresinide pc de bi eyre kaydettim ama kaya pc deki şifreyi bulmuş  ve kendisine mesajalr atmış ajanımız olurmusun diye bunun gibi mesajlar atmış bu yüzden ay-yıldız dan atıldım ancak kaya peşimi bırakmayınca tuğra goldensan33 ü elimden aldı bende BÖRÜLER diye bi kale açıp odna oynamaya başladım ama kaya onuda ifşa etti ve benim baş düşmanlarımdan olan KILLERCASPER kalesine söylemiş bende oyunu kısa bi süreliğine bıraktım sorna kayayla anlaştık ben bu DARK OF ENEMY kalesini aldım ve geliştirmeye başladım ancak kaya mehteri satıp gitti ve benim ondan güçlü olmamı kendisine yediremedi ve beni  kendi ittifakıma karşı ifşaladı benim atılıp yakılacağımı düşünoydu ama benim ittifakım M.E.H.T.E.R ittifakı bu durumu olgunlukla karşıladı ve bana hak verdi gidip gitmeme karaırnı da bana bıraktılar bense dostlarımı satıp gitmedim bunu gören kaya tabikide dururmu ? benim kıllercasper ile olan durumumu bildiği için konuyu foruma aktarmış ama olsun artık herkes herşeyi bilyio zaten kaya söylemse bile ben kendim bi süre snra açıklayacaktım herkes için en hayırlısı olsun bu durumu sizlerinde ittifakıam gibi olgunlukla karşılamanızı bekliyorum.....

BENİMLE SORUNU OLAN BANA OYUN İÇİNDEN MESAJ ATSIN HALLEDELİM

• PRO KAYA (TR1)PRO KAYA (TR1) TR1 Gönderiler: 998
    DARK OF ENEMY...

Tmm dır herşeyi açılıom o zaman zatne ittim biliyo gerisinin biilmesşne gerek okyut ama madem bu kadar ısrar ediyosunuz anlatam bakam herşeyi :)
    Not:ittifakıma attığım topludur...

Ben bu oyuna başladığımda pro kaya kalesinde oynuyodum sonra tuğra(Donatus) bana goldensan33 kalesini verdi ve pro kaya nın şifini değiştirdi şifreyide unutunca kale harabe olana kadar boşta kaldı ben sonra ticket atarak proı kaya kalesini tekrar aldım ve kaya ya verdim ondan bi süre sonra(tuğra ve ben albayrak ta oynuyoz bu arada) tuğra albayrak taki kalelerle tartıştı ve tuğra ve ben .:TUĞRA:. ittisine geçtik bu sırada AY-YILDIZ vs DARK OF SOUL savaşı patlak verdi bende savaşa goldensan33 kalesinin koruması olduğu için kral0004 kalesiyle ay-yıldız a girdim kral0004 kalesi nin şifresinide pc de bi eyre kaydettim ama kaya pc deki şifreyi bulmuş  ve kendisine mesajalr atmış ajanımız olurmusun diye bunun gibi mesajlar atmış bu yüzden ay-yıldız dan atıldım ancak kaya peşimi bırakmayınca tuğra goldensan33 ü elimden aldı bende BÖRÜLER diye bi kale açıp odna oynamaya başladım ama kaya onuda ifşa etti ve benim baş düşmanlarımdan olan KILLERCASPER kalesine söylemiş bende oyunu kısa bi süreliğine bıraktım sorna kayayla anlaştık ben bu DARK OF ENEMY kalesini aldım ve geliştirmeye başladım ancak kaya mehteri satıp gitti ve benim ondan güçlü olmamı kendisine yediremedi ve beni  kendi ittifakıma karşı ifşaladı benim atılıp yakılacağımı düşünoydu ama benim ittifakım M.E.H.T.E.R ittifakı bu durumu olgunlukla karşıladı ve bana hak verdi gidip gitmeme karaırnı da bana bıraktılar bense dostlarımı satıp gitmedim bunu gören kaya tabikide dururmu ? benim kıllercasper ile olan durumumu bildiği için konuyu foruma aktarmış ama olsun artık herkes herşeyi bilyio zaten kaya söylemse bile ben kendim bi süre snra açıklayacaktım herkes için en hayırlısı olsun bu durumu sizlerinde ittifakıam gibi olgunlukla karşılamanızı bekliyorum.....

BENİMLE SORUNU OLAN BANA OYUN İÇİNDEN MESAJ ATSIN HALLEDELİM

kardeşim sen ALBAYRAK tan çıkıp yetmeyip savaşmaya çalışınca özgürlük ben sade bir şekilde çıkınca satıcı oluyorum ve sen buna hak adaletmi diyorsun ??? sen benden güçlü fln değilsin attığın saldırıda çakılınca çakılınca sav çoktu kom kötüydü alet kötüydü asker yoktu oluyor biz çakılıncada savaş bilmeyen oluyoruz onu bunu geç ALBAYRAK ı önceden sattın vurmaya kalktın o özgürlüktü ben MEHTER den çıkıncada satıcılık işin ucu sana yavaştan dönmeye başlayınca da satıcılığın bedeli ağır geldi yeni kalede isim yaş değiştirip oynamaya çalıştın böyle bir şey sana yapılsa kesin zorunluluk derdin çünkü sen bedel ödemezsin anca yalan dolan ile bedel ödemekten kaçarsın sonrada mecburluk zorunluluk olur!

Ben sana attığım hiçbir saldırıda çakılmadım bu 1 2. de en son atığım vs de gördük kimin çakıldığını hadi tm kitabın geldi sav ayarlayamadım son 1dk da gözüktü dedin aonu anlarım ama SALDIRI VARMADAN 30DAKİKA ÖNCESİNDEN BENDEN SALDIRININ SS İNİ(FOTOĞRAFINI) ALIRSAN VE HALADA SAV AYARLAYAMADIM DERSEN SEN hiçbirşeyt bilmiyosun demektir...Ayrıca satıcılığın bedeli ağır gelmedi sizin gibi beyninde eksiklik olanlar gidipte 30lvl kaleylemi uğraşcaktı ? 30lvl den başka kalem yoktu ve 30lvl kaleyide 1-2 vuruştan sorna bırakcaktınız bunu sen adından bin kat daha iyi biliyosun vede bu yazılarınla milleti bana karşı özelliklede KILLERCASPER kalesine karşı kışkırtmaya çalışma oyunana don ve oyununu oyna sorunu olan bana ulaşaktır senin aracaılık etmene gerek yok

KILLERCASPER(furkan) size gelince benle hala sorunumuz varsa yarın senle kral bi vs atalım ve geçmişi çöpe atalım diğer arkadaşalr içinde bu dahildir sen yada ben kazanımışım önemli değil artık şu serverde adam gibi rahat rahat oynamak istiyorum adı üstünde BU BİR OYUN! ve kimseyi kırmaya deymez....!

• Ertugrul1453 (GR1)Ertugrul1453 (GR1) GR1 Gönderiler: 331

Maalesef bu durumda haklısın haklı olduğun tek konu bu bundada kirliliği sen yaratıyorsun sonrw sağa sola konu külğlüğü diye ağlıyorsun önce kitler sonra suç at

zorbeyciğim

süleyman showu takip et sende arda ne demek istediğimi anlarsınız canlaırm benim

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak