Anasayfa Turkish Savaş Raporları Paylaşım Platformu

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

ZORBEYDEN BAZI SEÇME RAPORLAR

2

Yorumlar

• Catykat (TR1)Catykat (TR1) TR1 Gönderiler: 612
    ahmet abi savunmada patkak vermez

ahmet takmaz bile patlağı geç :D 
  • zorbey (TR1)zorbey (TR1) TR1 Gönderiler: 471

ikinci hedef sensin 
    buyur canım beklerim 
  • Ertugrul1453tr (TR1)Ertugrul1453tr (TR1) TR1 Gönderiler: 874
    60k gümüş biriktirmek he :) tebrikler
    ligden 30k altın geliyor bide

şöyle 10 eritme atsa 32 lik ardı ardınada 4 tane ana saldırı atsa bak gör takıyormu takmıyormu eğer takmazsa aşağı yukarı 10k asker kaybeder
    askersiz oynamaya alışık adam kimlerle savaştı sence zorbey mi zarar vericek ? 
    neyse kolay gelsin 
    biz ne savaşlar gördük peki ?
  • heal_25 (TR1)heal_25 (TR1) TR1 Gönderiler: 271
    24.10.2020 düzenlendi
    attığın 1sayfa özür mesajınıda atsana buraya :))
    ben gece koruma aldım ( oyuna uzun süre girmeyecem diye ) zorbey ( umutsuz vaka ) ardından 10saat sonra gündüz yanıma taşınmış şimdi yayar herkese heale ben koruma aldırdım diye :)
    sana af yok küfürbaz teneke
    yeni kale aç oyna vakit kaybetme tavsiyemdir..

24.10.2020 düzenlendi
    şimdi bu korumayı sen niye aldın onu de bakım benim için çekmediysen ben küfür için özür diledim sadecede sizden dilemedim küfür ettigiim için ettigim herkesten diledim tanımda çünkü artık küfür etmeyecegim ahmetcim beraber oynayallım kapat korumanı bekliyorum yeni kalemi başka kalem olmadıgını nerden biliyosun 1 yıl boyunca bu kale savaşta ortalamam başka kale açmışıdır elbet ben sen miyim 
    TOPLASAN 10K SAVUNMAN YOK NE BU ARTİSLİK MİLLETİ KÜÇÜK GÖRMELER ?

Eğer kesemezsem bile gece vardiyasına gider her gece asker çeker 32 lik alet düşürme arkasından 4 5 sağlam saldırı atarım ile giderken 🤣🤣 uyutmam seni iş döünüşndede atarık sıkıntı yok bize Süper Mario korumayı çekti yanına taşınmam la birlikte korkak teneke biz senin gibisini çok gördük zibil gibisiniz

Bana bişey olmaz ama kesemem en fazla ama seni de uyutmam sosyal hayattan mahrum ederim 🤣🤣

24.10.2020 düzenlendi
    biz almanya serverinde ayrımcalık görüyoruz gge dava açacam kendilerine nazi dedim yahudileri hala yakıyomusunuz dedim diye beni hapsediyolar ama niye dedim bana türk ineği dediler bana hindi dediler ! @ceki hapsedilmeyi kaldırırmısın konu açamıyoz bu konuda dile getirdim bende
    https://prnt.sc/v60ibe  almanyada konu açtık merhaba diye orda oynuycaktım adamlar ermenileri imha ettiniz  yunanları denize döktünüz demeye başladılar bende 1.dünya savaşında omuz omuza savaştık dedim.şımardılar bende nazi canavarları fln dedim olay bu kendileri de hapsedilsin ya 

ya da benim hapsim kaldırılsın
  • Void (TR1)Void (TR1) TR1 Gönderiler: 426
    https://prnt.sc/v60ibe  almanyada konu açtık merhaba diye orda oynuycaktım adamlar ermenileri imha ettiniz  yunanları denize döktünüz demeye başladılar bende 1.dünya savaşında omuz omuza savaştık dedim.şımardılar bende nazi canavarları fln dedim olay bu kendileri de hapsedilsin ya 

Bence başka forumlara birşey yazma sende haklısın bir taraftan moderatörlere yaz kaldırırlar ama bulaşma diğer serverdekilere boşver gitsin konuşsunlar öyle
    almanlarıda vururuz sorun değil ermenilerden sonra o goppekler var
  • CekiCeki Moderator Gönderiler: 985
    biz almanya serverinde ayrımcalık görüyoruz gge dava açacam kendilerine nazi dedim yahudileri hala yakıyomusunuz dedim diye beni hapsediyolar ama niye dedim bana türk ineği dediler bana hindi dediler ! @ceki hapsedilmeyi kaldırırmısın konu açamıyoz bu konuda dile getirdim bende
    Sana uyarı veren modun yaptığı açıklamalara göre ırkçılık içeren mesajlar sergilemişsin. Bu yüzden uyarı alman normal. Fakat uyarıda paylaştığı resimde böyle rasistçe konuşmalara onların başladığını gördüm. Konu linkini bana göndere bilirmisin? Bu konuşmaları başlatan üyeler cezasız kalmışsa keselim cezalarını.
    Ceki dedi:
    Sana uyarı veren modun yaptığı açıklamalara göre ırkçılık içeren mesajlar sergilemişsin. Bu yüzden uyarı alman normal. Fakat uyarıda paylaştığı resimde böyle rasistçe konuşmalara onların başladığını gördüm. Konu linkini bana göndere bilirmisin? Bu konuşmaları başlatan üyeler cezasız kalmışsa keselim cezalarını.
    bencede yani ceki hocam
  • -_NoPe_- (TR1)-_NoPe_- (TR1) TR1 Gönderiler: 179
    25.10.2020 düzenlendi

Almanlardan ne bekliyordunku benimde orada hesabım vardı adamlar kaleyi deilk deşik etti
    Ceki dedi:
    Ceki sanada demek istediğim birşey var

muhtelemen ellerini kolarını sallaya sallaya bişi olmadan forumdan ban almadan yırtacaklar ama dersinki uğraşırım sen bilirsin alman modun göz yumasına ve zorbeye ban vermesi gereksiz

amanya sunucusua bi ziyaret yapalım

@ceki konunun linki burada ama kaldırırlar sanrıım

https://community.goodgamestudios.com/empire/de/discussion/377936/merhaba#latest

böyle salaklara gerekni yap
    Post edited by -_NoPe_- (TR1) on

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak