Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
ben gece koruma aldım ( oyuna uzun süre girmeyecem diye ) zorbey ( umutsuz vaka ) ardından 10saat sonra gündüz yanıma taşınmış şimdi yayar herkese heale ben koruma aldırdım diye
sana af yok küfürbaz teneke
yeni kale aç oyna vakit kaybetme tavsiyemdir..
Eğer kesemezsem bile gece vardiyasına gider her gece asker çeker 32 lik alet düşürme arkasından 4 5 sağlam saldırı atarım ile giderken 🤣🤣 uyutmam seni iş döünüşndede atarık sıkıntı yok bize Süper Mario korumayı çekti yanına taşınmam la birlikte korkak teneke biz senin gibisini çok gördük zibil gibisiniz
Bana bişey olmaz ama kesemem en fazla ama seni de uyutmam sosyal hayattan mahrum ederim 🤣🤣
ya da benim hapsim kaldırılsın
Ceki sanada demek istediğim birşey var
muhtelemen ellerini kolarını sallaya sallaya bişi olmadan forumdan ban almadan yırtacaklar ama dersinki uğraşırım sen bilirsin alman modun göz yumasına ve zorbeye ban vermesi gereksiz
amanya sunucusua bi ziyaret yapalım
@ceki konunun linki burada ama kaldırırlar sanrıım
https://community.goodgamestudios.com/empire/de/discussion/377936/merhaba#latest
böyle salaklara gerekni yap