Anasayfa Turkish Resmi duyurular

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Deniz Kraliçesi'nin Çağrısı

OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148
10.02.2020 düzenlendi kategorisi Resmi duyurular

Deniz Kraliçesi'nin Çağrısı

Başlarında Ünlü Kaptan Kızılsakal olan acımasız korsanlar, Bıçak Kıyısı'ndaki Kraliçe Namia'nın krallığına saldırdı. Topraklarını bu vahşi korsanlardan temizlemek için yardım istiyor! Büyük ödüller seni bekliyor: Yelken aç, kılıçlarını bile ve demir al! Bugün Bıçak Kıyısı'nda macera seni bekliyor!

Post edited by OHM (TR1) on

Yorumlar

  • OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,148
    Cesur Lord ve Leydiler, 

    Evet, mücadele isteyen isteyen etkinliklerimiz hakkındaki görüşlerinizi duyduk ve Bıçak Kıyısı artık  burada ve bazı güncellemelerle geri dönüyor,bunları burada vurgulamak istiyoruz: 
    • Etkinlik,  elde edilebilir yeni ödüller ile yeniden dengelendi
    • Bu etkinlik için iki yeni zor mod  olacak
    • Normal zorluktan daha iyi ödüllere sahip Master 1 Seviye 
    • Bu etkinliğin en iyi ödüllerine sahip Master 2 Seviye
    • Bu modlara sırayla erişilebilir, yani bir sonrakine geçmek için önceki zorluk modunu geçmeniz gerekir (Normal Zorluk seviyesi --> Master 1 seviyesi--> Master 2 seviyesi)
    • Bu etkinlikte inci ile değiştirerek alabileceğiniz süre geçler elde edebileceksiniz (toplanacak etkinlik para birimi inci olacak)
    • Inciler etkinlik dükkanında gümüş jetonlara dönüştürülebilir