Anasayfa Turkish Ittifak haberleri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

SAVAŞ SEBEBİ

janes153 (TR1)janes153 (TR1) TR1 Gönderiler: 79
Sevgili tr1 oyuncuları herzaman dark ailesine yapılan sataşmalar sonucunda aldıkları karşılık neticesinde hep kötü olarak lanse edildi. şimdi size paylaştığım bu konuşmalar karşısında bunlar  size yapılsa nasıl tepki verirdiniz acaba ? kendi egoları  doğrultusunda birşey yapamayıp korkakça başkalarını maşa olarak kullanarak birşeyler yapma yönüne giden bu şahısları dark ailesi olarak gereken tepkiyi en sert şekilde vericektir. zamanında bunlara karşı herhangi bir şey  olduğunda haklı olduğunuz noktada bizde sizin yanınızdayız. diğer arkadaşlara sesleniyorum delilleri sundum. ve gerekeni sizlerinde yapmasını bekliyorum
bu ittifak içerisindeki arkadaşlarada sesleniyorum bu sohbet konuşmalarını yapan insanlıktan nasibini almamış şahsın yanındamı yer alacaksınız yoksa bu haritada düzgünce oyun oynama yönüne giderek mertçemi hareket edeceksiniz karar sizin.dark ailesi hiçbir zaman  tanımına savaşan mücadele eden hiç kimseyi yazmamıştır yazmyacaktırda darkın tanımında bir isim yazıyor ise mutlaka bu ahlaki değerlerden yoksun hareket ettiği için yazılmıştır. örnek ayice kaqy kalesi ben sağırım ben dilsizim  bana kötülük yapan bir üvey anneye sahibim  babam yatalak gibi bahanelerle insanların duygularıyla oynama yönüne giderek her türlü fırıldaklığı yapan birisidir . daha önce sahte bir feys hesabı açarak  kendini orda bayan olarak tanıtıp milleti  kalelerini satın alma yönüne gidip çalmaya çalışan birisidir. örnek kaplan aslan kalesi şahsıma hakaret edip reelde kendisini savcılığa vermeme nazaran oyun içerisinde  kesinlikle savaş  bittikten sonra kendisine  tek saldırı çıkmadığıma nazaran son kan ittifakına geçip oradaki bazı kişileride kandırarak bizim dışta etkin oynadığımzı bir anda    ittifaktan dışarı çıkıp saldırı atma yönüne gittiler. belli bir süre sonra kıramayacağım bir arkadaşımın ricası üstüne ceza olarak  kendi kalesinin dışında nerde oynarsa oynasın dedim. yine yerinde rahat durmadı  ittifaktan yanına belli başlı kişileri alarak bizle köşe kapmaca oynamaya çalıştılar şimdi soruyorum size  burda darkmı suçlu oyun oynatmayan  darkmı size yapılsa siz ne yapardınız? şimdi gelelim heal kalesine kendi başına ittifaktan çıkıp  evvela inflamese sonradan sarızeybeğe sonradan osmanlıya ve en sonunda coja  sataşma yönüne gitti biz her seferinde oyun oynasın diye araya giren bazı arkadaşları kıramadığımızdan dolayı afettik.
ama coj olayı bardağı taşıran son damla oldu. ve anladıkki bu maşa olarak kullanan kendilerinin yapamadığını bunun üstünden hareket ederek yapma yönüne gittiklerini gördük. ve şuanda bunun karşılığını veriyoruz bunun kalesine yakut çeken insanlıktan nasibini almamış kişiler şimdi kendi kalesine o yakutları çeksinler. karşımıza dikilsinler.
«1

Yorumlar

• janes153 (TR1)janes153 (TR1) TR1 Gönderiler: 79
    yazdığım mesaj murat4444 murat abiye aittir
    09.01.2020 düzenlendi
    @janes153 (TR1) oyuncuların özel yazışmalarını ve telefon numaralarını paylaşmanız  hem forum kuralları gereği hem de TCK gereği kişisel verilerin gizliliğini ihlal suçuna girdiği için yasaktır
    Post edited by OHM (TR1) on
    09.01.2020 düzenlendi
    Yasin xecutioner kalesinin murat4444 murat abiye attığı mesajdır.ve ayretten teşkilatta bir çok kişinin bunu bilmesine nazaran ses etmemiştir

@janes153 (TR1) oyuncuların özel yazışmalarını ve telefon numaralarını paylaşmanız  hem forum kuralları gereği hem de TCK gereği kişisel verilerin gizliliğini ihlal suçuna girdiği için yasaktır
  • FURKAN DENİZ (TR1)FURKAN DENİZ (TR1) TR1 Gönderiler: 388

Uuuuuuuu gelyom))

.:ALBAYRAK.:                                                                                                                                                                     

Mum Olmak Kolay

Deyildir Işık Saçmak İçin

Önce Yanmak Gerekir     (Nomercy JOKER)

• Azâzîl (TR1)Azâzîl (TR1) TR1 Gönderiler: 83
    09.01.2020 düzenlendi
    önce ben :wink:KILLERCASPER (TR1) dedi:

Uuuuuuuu gelyom))

Post edited by Azâzîl (TR1) on
    Gencizz güzeliz herşeyi hallederiz ;)
  • OHM (TR1)OHM (TR1) TR1 Gönderiler: 1,149
    @janes153 (TR1)

mesajlar üzerinde gerekli düzeltmeler yapılmıştır.iyi forumlar
  • AlikoSaTeD (TR1)AlikoSaTeD (TR1) TR1 Gönderiler: 7
    coj ayyldz arasinda ne oldu ?
    Whatsap konuşmalarının yayınlanması yasak olduğu için kimin hangi kalenin ne yazdığını aşağıya wp konuşmaları  yazarak yayınlıyorum...

heal: savunma alacaksanız olur
    heal: öbür türlü ünvan zarar.
    xecutioner: nekadar sav lazım
    heal: vallaha çok lazım ne diyim .D
    heal: 270k sav var şuanda işgalde 
    heal: Inna emre korumayı bozu 100k sav attı
    xecutioner: 120k daha sav alsak 
    heal: görülüne göre
    xecutioner: o kaleye  alalım direk sav aletlerinide
    heal: evet gir al abi
    xecutioner: o kaleye gelmiş olur
    heal: ay öyle abi süper olur seri yapalım.
    xecutioner: çarşıya gidiyorum
    heal: kralsın abi :DD
    xecutioner: tmm unvanı takmamiz lazim
    heal: tak abi
    xecutioner: alcam ama önce bi bankaya gitmem lazım
    heal: tm abi biz idare edelim ozamana kadar
    heal: işgal eden kaleye yakut alet lazım:
    heal: tork 900 - 800 götürüyor baran murat 700-700
    xecutioner: şöyle yapalım
    heal: 200kdan düşmemesi lazım
    xecutioner: iyi kesiyor
    heal: düştumu tam gaz
    heal: adam ünvanlarda 1. onlardan bonus alıyor.
    heal: şöhret kazanırlar 45+olur 45+olunca şöhret kazanabiliyorsun
    xecutioner: hay mk ahmet bı sav paketi daha alıcaz
    xecutioner: aldın aldın alamadin 
    xecutioner: alma mk bu ne la .D
    xecutioner: nekadar zormuş bu iş .D
    heal .D almak lazım abi
    heal: şart  bence almakk bu kadar geldik
    heal: şimdi bozarlarsa tüm emekler boşa gider
    xecutioner: Mk bu paraların hepsine tüm ittifaka asker cekseydik daha çok zarar verirdiniz
    xecutioner: ahmet bak sana ne göstercem
    heal: göster abi
    xecutioner: ünvanlar için teşekkür ediyor bilkaoz
    heal .D

konuşmalar aynen bu şekilde olmuştur ne eksik nede fazla.
    xecutioner kalesinin murat4444 murat abiye wpden yazdığı mesajlar.

xecutioner: aydına diyormussun ki ben healle birlikte cambazlık yapıyormuşum
    xecutioner: bensenle ogun healle ilgili olan konuşmadan sonra birdaha healle
    xecutioner: yazıştıysam konuştuysam anamla zina yapayım bundan büyük yemin yok.
    xecutioner: tarafsız bir ittifaktık tarafımızı seçtik  topluca karar aldık.
    xecutioner: bırak bizi artık abi ya
    xecutioner biz senden kaçtıkça kurtulamıyoruz.
    xecutioner: 1 sow altı oluşumuz topluca alınan bir karar
    xecutioner 2 heal konusunda çok büyük yemin ettim inanıp inanmamak senin vicdaninda

aynı şekilde yazılanlar ne eksik nede fazladır wpden ne mesajlar yazıldıysa aynen buraya geçirdim.
  • Hükümdar (TR1)Hükümdar (TR1) TR1 Gönderiler: 17
    10.01.2020 düzenlendi
    Sevgili tr1 oyuncuları herzaman dark ailesine yapılan sataşmalar sonucunda aldıkları karşılık neticesinde hep kötü olarak lanse edildi. şimdi soruyorum size burda darkmı suçlu oyun oynatmayan  darkmı size yapılsa siz ne yapardınız?

...

Konu dışı ama, insanlara durduk yere sataşan, rahat durmayan sizlersiniz. Geçenlerde kendi tanımlamanızda yazmamasına rağmen wallace kalesi yüzünden (alımı savaş sebebiymişmiş) durduk yere savaş açıp kaleme saldırı atıp ardından da barış yaptınız. Bunun amacı neydi bir türlü anlamadım, bahaneyle kafanıza göre saldırı atıp daha sonra biz oyunumuza bakıyoruz, haklının yanındayız demeniz tamamen saçma. O kaleyi tanımıyordum bile ittifakta duruşu 30 dkyı bile geçmemişti. Bunu dark of soulun tamamına söyleyemem ama sözüm sanadır. Daha önce tanışıyorduk da beraber de oynamıştık, her neyse, kimseye bir kötülük yapmadım, sebebini mesaj atarak sorunca da cevap vermemezlik yapıyorsunuz.
  • DarkSLaughteR (TR1)DarkSLaughteR (TR1) TR1 Gönderiler: 2
    11.01.2020 düzenlendi
    yasin o yemini ettiğinde kimseye yardım etmemişti. O muhabbet geçtikten bikaç ay sonra oldu bu yardım olayı o yüzden kimseyi kandırmaya çalışmayın eski olayları ısıtıp ısıtıp serverin önüne koymayın [ÜSLUBA DİKKAT] alperen sende avukatlığa soyunma

• stoidman (TR1)stoidman (TR1) TR1 Gönderiler: 41
    11.01.2020 düzenlendi
    Murat Bey ve Alperen HANIM sizin için  geri geleceğim  ve  daima  ensenizde olacağım.

Sen  kimsin ki  bizi affettiğini  geveliyosun Murat efendi
    bizim olduğumuz yerde sıkıntıyı da biz yaratırız  sukunetide , bu sana düşmez Murat bey.

Şöyle aynı şekilde oynamaya devam  edin. Server  da biz olduğumuz sürece   her daim  o tokat  sizin yanağınızı vurmaya devam edecek .

BİZ HER ZAMAN MAZLUMUN ,EZİLMİŞİN  VE TEK KALMIŞIN YANINDA  OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ . SİZLERDE AVUCUNUZU  YALACAKSINIZ .

saygılar sevgiler...

HCL 

• EREN ALTIN (TR1)EREN ALTIN (TR1) TR1 Gönderiler: 17
    Murat Bey ve Alperen HANIM sizin için  geri geleceğim  ve  daima  ensenizde olacağım.

Sen  kimsin ki  bizi affettiğini  geveliyosun Murat efendi
    bizim olduğumuz yerde sıkıntıyı da biz yaratırız  sukunetide , bu sana düşmez Murat bey.

Şöyle aynı şekilde oynamaya devam  edin. Server  da biz olduğumuz sürece   her daim  o tokat  sizin yanağınızı vurmaya devam edecek .

BİZ HER ZAMAN MAZLUMUN ,EZİLMİŞİN  VE TEK KALMIŞIN YANINDA  OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ . SİZLERDE AVUCUNUZU  YALACAKSINIZ .

saygılar sevgiler...
    :)
  • INNA (TR1)INNA (TR1) TR1 Gönderiler: 164
    11.01.2020 düzenlendi
    Janes153
    Eyy ulu kişi bana şunu söylermisin neden bu sataşmalar hep masum darka yapılıyor .'
    Niye size'
    ee hep haklıydık ben hiç görmedim sizi elinizde bıçaksız , haklı haksız ayırt ettiğinizi sanmıyorum ,
    Şaşkınım kesinlikle şaşkınım insanlık diyebiliyor , doğru mu anladım düzgünce oyun oynayan mert olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ,
    Bak orda haklısın çünkü emeği ile oynayıp hakkı ile savaşan birini sabote etmeden yazmaz dark' muhtemelen yapmadığı bişeyi ilk kendi içlerine inandırırlar sonra tüm serverin inanmasını sağlarlar inanmazlarsada zorla tabi ,
    Ne ne "son kan ittifakına geçip oradaki bazı kişileride kandırarak bizim dışta etkin oynadığımız bir anda  ittifaktan dışarı çıkıp saldırı atma yönüne gittiler." bu doğrumu bende biz han vururken kenara kıstırılıp vurulduktan sonra bizi sebepsiz yere ki hatalarını kabul ettiler vuran içlerinden biri bir ittifak lideri olan arjen murat4444 'OHM konferans yaptıktan sonra ki olayı yaşıyanlar bizdik son kan a bağlı olduğumuz halde onları bulaştırmak istemediğimiz için ay yıldıza geçip ordan savaş açmamız bunların hepsini kaplan aslan mı dedi ilk bize saldırı atmasını arjenin vay be şu oyunda artık şaşıramam diyorum hayla şaşırabiliyorum dünyadan bile yuvarlak bi server hakketten .
    kıkıkıhh köşe kapmacamı güzel isimlendirme .
    Bak sen olayı yanlış anlamışsın dark ilk önce kişiye bi kılıf uydurur haklı iken , kendi menfaatlerini korumak için daha sonra herkes onun haksız olduğunu düşündüğünde ise merhametli gibi görünüp affeder ve ceza verir sana soruyorum bu yüzden darka tanrı diyoruz sence suçlu olmama sanşınız varmı bu vaziyette , siz kimsiniz ?? (parası olan bi gurup yazılımı bozuk robot uygun bi benzetme sanki yinede sana soruyorum ) .
    Sen gözlüğüne zift çekmiş olmalısın ne inflames ne sarızeybek ne osmanlı ne coj bunların hiç birinde durduk yere gidip sizi vurmadı sataşma yönü ne yok artık yaw ,
    O cümle de hatalı , siz rahat oynayabilesiniz die her defasında heal vijdanını dinleyip sizi affetti gözlüğü çıkarsan görücen saten dark tan izin beklemiceğini ki birini affedebilmen için haklı taraf olman gerek ki affedebilesin , gerçi siz heal i karşınıza almak istemediğiniz için her seferinde olur yöne kaydınız sürekli .
    Coj olayı dediğin olayı bi ara sana anlatmak isterim o son damlayı taşırıp bizim savaş açmamıza neden olan damlayı . Bu maşa olarak kullanıldığını söylediğiniz kişi uzun zaman sizin içinizde sizinle beraber oynamış biri sizin için savaşmış sizin için diploması yapmış biri , balıklar bile sizin gözlükten taksa daha fazla görür eminim bak , arjen biz son kana bağlı olduğumuz zaman bu maşa yüzünden mi karşılık veriyordu , sizde bunu savaş bahanesi diye uydurup kendinizi ve serveri mi kandırcaksınız , ayakta alkışlarım böyle devam ,
    Şimdi heal in kalesine yakut çektiği için insanlıktan nasibini almamış terimini layık gördünüz , sanane adamın kendi parası istediği kişiye yakut alır istediği kişiye para gönderir bu seni ilgilendirir mi biraz ilgilendiriyormuş bişilere bağane etmek için maşa olarak , ya başkasına yakut çekenler insanlıktan nasibini almamış oluyor ya kalesine asker alıp onları besleyemeden geri silen ne oluyor bunun için çok hoş bi terimim var .
  • IVAR THE BONELESS (TR1)IVAR THE BONELESS (TR1) TR1 Gönderiler: 30
    Sevgili tr1 oyuncuları herzaman dark ailesine yapılan sataşmalar sonucunda aldıkları karşılık neticesinde hep kötü olarak lanse edildi. şimdi size paylaştığım bu konuşmalar karşısında bunlar  size yapılsa nasıl tepki verirdiniz acaba ? kendi egoları  doğrultusunda birşey yapamayıp korkakça başkalarını maşa olarak kullanarak birşeyler yapma yönüne giden bu şahısları dark ailesi olarak gereken tepkiyi en sert şekilde vericektir. zamanında bunlara karşı herhangi bir şey  olduğunda haklı olduğunuz noktada bizde sizin yanınızdayız. diğer arkadaşlara sesleniyorum delilleri sundum. ve gerekeni sizlerinde yapmasını bekliyorum
    bu ittifak içerisindeki arkadaşlarada sesleniyorum bu sohbet konuşmalarını yapan insanlıktan nasibini almamış şahsın yanındamı yer alacaksınız yoksa bu haritada düzgünce oyun oynama yönüne giderek mertçemi hareket edeceksiniz karar sizin.dark ailesi hiçbir zaman  tanımına savaşan mücadele eden hiç kimseyi yazmamıştır yazmyacaktırda darkın tanımında bir isim yazıyor ise mutlaka bu ahlaki değerlerden yoksun hareket ettiği için yazılmıştır. örnek ayice kaqy kalesi ben sağırım ben dilsizim  bana kötülük yapan bir üvey anneye sahibim  babam yatalak gibi bahanelerle insanların duygularıyla oynama yönüne giderek her türlü fırıldaklığı yapan birisidir . daha önce sahte bir feys hesabı açarak  kendini orda bayan olarak tanıtıp milleti  kalelerini satın alma yönüne gidip çalmaya çalışan birisidir. örnek kaplan aslan kalesi şahsıma hakaret edip reelde kendisini savcılığa vermeme nazaran oyun içerisinde  kesinlikle savaş  bittikten sonra kendisine  tek saldırı çıkmadığıma nazaran son kan ittifakına geçip oradaki bazı kişileride kandırarak bizim dışta etkin oynadığımzı bir anda    ittifaktan dışarı çıkıp saldırı atma yönüne gittiler. belli bir süre sonra kıramayacağım bir arkadaşımın ricası üstüne ceza olarak  kendi kalesinin dışında nerde oynarsa oynasın dedim. yine yerinde rahat durmadı  ittifaktan yanına belli başlı kişileri alarak bizle köşe kapmaca oynamaya çalıştılar şimdi soruyorum size  burda darkmı suçlu oyun oynatmayan  darkmı size yapılsa siz ne yapardınız? şimdi gelelim heal kalesine kendi başına ittifaktan çıkıp  evvela inflamese sonradan sarızeybeğe sonradan osmanlıya ve en sonunda coja  sataşma yönüne gitti biz her seferinde oyun oynasın diye araya giren bazı arkadaşları kıramadığımızdan dolayı afettik.
    ama coj olayı bardağı taşıran son damla oldu. ve anladıkki bu maşa olarak kullanan kendilerinin yapamadığını bunun üstünden hareket ederek yapma yönüne gittiklerini gördük. ve şuanda bunun karşılığını veriyoruz bunun kalesine yakut çeken insanlıktan nasibini almamış kişiler şimdi kendi kalesine o yakutları çeksinler. karşımıza dikilsinler.

Bu ne yaw:D tanımasam sizin gibileri melek darkıda cennet sanıcamş Sanki küfürün taraftarı degiliz deyibda alt ittilerinden biri bana küfür edib ittifaki tek kisiye karşı direnemeyince coja alıb tarafını tutan 2-3 güne oradada dayanamayıb önce oynadıgım ittinin liderine şikayet edib ben oyunda yokkende nasılsa haberim olmadan barış yapıb o kimseyle birlikdede darka gecen osmanlı degil. Sanki üstünden bi süre gecdikden sonra ben boşda han vurarken kendilerinden uydurdukları boş bi yalanla bana topluca saldırıb sonrada artist artist önemli bişey olmamış gibi yanlışlık oldu sorun çözüldü deyib herşey bir yana 1 özür bile dileyecek nezakete sahib olmayan coj degil.Sanki alpaslan diye casuslarını kullanıb hic bir emek harcamadan Teşkilatın 1 olmasına göz yumub kendi menfaatları için kullanan dark degil.
    Ekstra olarakda hiç birşey olmamış gibi tüm bunlarıda kenardan izleyen sow degil:) ama onlar yinede darkdan iyi bari biz hep altlarımızı sonuna kadar destekleriz diye post paylaşmıyorlar:)
    La sow a laf geçirme daha neden yaptılar bilmiyoz ondan sonra beraber değiniriz  :)

• IVAR THE BONELESS (TR1)IVAR THE BONELESS (TR1) TR1 Gönderiler: 30
    La sow a laf geçirme daha neden yaptılar bilmiyoz ondan sonra beraber değiniriz  :)

tarihde bi savaş hakkında bilgi okumuşdum büyük savaş başlamadan önce adamlar önden minik bi ordu göndermişler düşman bu minik orduyu kolaylıkca yendikden sonra bildiğin zafer havalarına girmis ve şenlik falan kendilerini kaptırmışlar bu andada güclü orduyla gelen saldırı düşmanı biçmiş ama bu savasda bile taktik maksadı olsada bu kadar büyük bi ordu kestirilmemis 
    Nie daha büyük olsan kayıplarda büyük olur (lafım meclisten dışarı) . Teşkilat bi kaç ittifakın üyelerinin birleşimi ile kurulmuştu iki tarafında kaleleri vardı , böyle bişey olması mantıksız değil ağır görünen sadece yetkili kalelerin ittifakı direkman etkiliyen kalelerin darka çalışıyor olması , insanları kandırabilcek karaktere sahip olması , tarafların bu olayı anlayışla karşılaması garip bunu diyorum , bunları değersiz kılabilcek bişeyler var demekki anlaşmışlar .
  • Castle Sowyets (TR1)Castle Sowyets (TR1) TR1 Gönderiler: 63

''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''

• Catykat (TR1)Catykat (TR1) TR1 Gönderiler: 612
    16.08.2020 düzenlendi
    @janes153 (TR1)   fırtınaya oynadığımız sıra düşük kaleden adamıza işgal atan murat4444e niye atıyorsunuz ayıp oluyo abi yazdıktan sonra aldığım mesaj  e

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak