Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
SAVAŞ SEBEBİ

kategorisi Ittifak haberleri
Sevgili tr1 oyuncuları herzaman dark ailesine yapılan sataşmalar sonucunda aldıkları karşılık neticesinde hep kötü olarak lanse edildi. şimdi size paylaştığım bu konuşmalar karşısında bunlar size yapılsa nasıl tepki verirdiniz acaba ? kendi egoları doğrultusunda birşey yapamayıp korkakça başkalarını maşa olarak kullanarak birşeyler yapma yönüne giden bu şahısları dark ailesi olarak gereken tepkiyi en sert şekilde vericektir. zamanında bunlara karşı herhangi bir şey olduğunda haklı olduğunuz noktada bizde sizin yanınızdayız. diğer arkadaşlara sesleniyorum delilleri sundum. ve gerekeni sizlerinde yapmasını bekliyorum
bu ittifak içerisindeki arkadaşlarada sesleniyorum bu sohbet konuşmalarını yapan insanlıktan nasibini almamış şahsın yanındamı yer alacaksınız yoksa bu haritada düzgünce oyun oynama yönüne giderek mertçemi hareket edeceksiniz karar sizin.dark ailesi hiçbir zaman tanımına savaşan mücadele eden hiç kimseyi yazmamıştır yazmyacaktırda darkın tanımında bir isim yazıyor ise mutlaka bu ahlaki değerlerden yoksun hareket ettiği için yazılmıştır. örnek ayice kaqy kalesi ben sağırım ben dilsizim bana kötülük yapan bir üvey anneye sahibim babam yatalak gibi bahanelerle insanların duygularıyla oynama yönüne giderek her türlü fırıldaklığı yapan birisidir . daha önce sahte bir feys hesabı açarak kendini orda bayan olarak tanıtıp milleti kalelerini satın alma yönüne gidip çalmaya çalışan birisidir. örnek kaplan aslan kalesi şahsıma hakaret edip reelde kendisini savcılığa vermeme nazaran oyun içerisinde kesinlikle savaş bittikten sonra kendisine tek saldırı çıkmadığıma nazaran son kan ittifakına geçip oradaki bazı kişileride kandırarak bizim dışta etkin oynadığımzı bir anda ittifaktan dışarı çıkıp saldırı atma yönüne gittiler. belli bir süre sonra kıramayacağım bir arkadaşımın ricası üstüne ceza olarak kendi kalesinin dışında nerde oynarsa oynasın dedim. yine yerinde rahat durmadı ittifaktan yanına belli başlı kişileri alarak bizle köşe kapmaca oynamaya çalıştılar şimdi soruyorum size burda darkmı suçlu oyun oynatmayan darkmı size yapılsa siz ne yapardınız? şimdi gelelim heal kalesine kendi başına ittifaktan çıkıp evvela inflamese sonradan sarızeybeğe sonradan osmanlıya ve en sonunda coja sataşma yönüne gitti biz her seferinde oyun oynasın diye araya giren bazı arkadaşları kıramadığımızdan dolayı afettik.
ama coj olayı bardağı taşıran son damla oldu. ve anladıkki bu maşa olarak kullanan kendilerinin yapamadığını bunun üstünden hareket ederek yapma yönüne gittiklerini gördük. ve şuanda bunun karşılığını veriyoruz bunun kalesine yakut çeken insanlıktan nasibini almamış kişiler şimdi kendi kalesine o yakutları çeksinler. karşımıza dikilsinler.
bu ittifak içerisindeki arkadaşlarada sesleniyorum bu sohbet konuşmalarını yapan insanlıktan nasibini almamış şahsın yanındamı yer alacaksınız yoksa bu haritada düzgünce oyun oynama yönüne giderek mertçemi hareket edeceksiniz karar sizin.dark ailesi hiçbir zaman tanımına savaşan mücadele eden hiç kimseyi yazmamıştır yazmyacaktırda darkın tanımında bir isim yazıyor ise mutlaka bu ahlaki değerlerden yoksun hareket ettiği için yazılmıştır. örnek ayice kaqy kalesi ben sağırım ben dilsizim bana kötülük yapan bir üvey anneye sahibim babam yatalak gibi bahanelerle insanların duygularıyla oynama yönüne giderek her türlü fırıldaklığı yapan birisidir . daha önce sahte bir feys hesabı açarak kendini orda bayan olarak tanıtıp milleti kalelerini satın alma yönüne gidip çalmaya çalışan birisidir. örnek kaplan aslan kalesi şahsıma hakaret edip reelde kendisini savcılığa vermeme nazaran oyun içerisinde kesinlikle savaş bittikten sonra kendisine tek saldırı çıkmadığıma nazaran son kan ittifakına geçip oradaki bazı kişileride kandırarak bizim dışta etkin oynadığımzı bir anda ittifaktan dışarı çıkıp saldırı atma yönüne gittiler. belli bir süre sonra kıramayacağım bir arkadaşımın ricası üstüne ceza olarak kendi kalesinin dışında nerde oynarsa oynasın dedim. yine yerinde rahat durmadı ittifaktan yanına belli başlı kişileri alarak bizle köşe kapmaca oynamaya çalıştılar şimdi soruyorum size burda darkmı suçlu oyun oynatmayan darkmı size yapılsa siz ne yapardınız? şimdi gelelim heal kalesine kendi başına ittifaktan çıkıp evvela inflamese sonradan sarızeybeğe sonradan osmanlıya ve en sonunda coja sataşma yönüne gitti biz her seferinde oyun oynasın diye araya giren bazı arkadaşları kıramadığımızdan dolayı afettik.
ama coj olayı bardağı taşıran son damla oldu. ve anladıkki bu maşa olarak kullanan kendilerinin yapamadığını bunun üstünden hareket ederek yapma yönüne gittiklerini gördük. ve şuanda bunun karşılığını veriyoruz bunun kalesine yakut çeken insanlıktan nasibini almamış kişiler şimdi kendi kalesine o yakutları çeksinler. karşımıza dikilsinler.

0
Yorumlar
@janes153 (TR1) oyuncuların özel yazışmalarını ve telefon numaralarını paylaşmanız hem forum kuralları gereği hem de TCK gereği kişisel verilerin gizliliğini ihlal suçuna girdiği için yasaktır
Uuuuuuuu gelyom))
Mum Olmak Kolay
Deyildir Işık Saçmak İçin
Önce Yanmak Gerekir (Nomercy JOKER)
mesajlar üzerinde gerekli düzeltmeler yapılmıştır.iyi forumlar
heal: savunma alacaksanız olur
heal: öbür türlü ünvan zarar.
xecutioner: nekadar sav lazım
heal: vallaha çok lazım ne diyim .D
heal: 270k sav var şuanda işgalde
heal: Inna emre korumayı bozu 100k sav attı
xecutioner: 120k daha sav alsak
heal: görülüne göre
xecutioner: o kaleye alalım direk sav aletlerinide
heal: evet gir al abi
xecutioner: o kaleye gelmiş olur
heal: ay öyle abi süper olur seri yapalım.
xecutioner: çarşıya gidiyorum
heal: kralsın abi :DD
xecutioner: tmm unvanı takmamiz lazim
heal: tak abi
xecutioner: alcam ama önce bi bankaya gitmem lazım
heal: tm abi biz idare edelim ozamana kadar
heal: işgal eden kaleye yakut alet lazım:
heal: tork 900 - 800 götürüyor baran murat 700-700
xecutioner: şöyle yapalım
heal: 200kdan düşmemesi lazım
xecutioner: iyi kesiyor
heal: düştumu tam gaz
heal: adam ünvanlarda 1. onlardan bonus alıyor.
heal: şöhret kazanırlar 45+olur 45+olunca şöhret kazanabiliyorsun
xecutioner: hay mk ahmet bı sav paketi daha alıcaz
xecutioner: aldın aldın alamadin
xecutioner: alma mk bu ne la .D
xecutioner: nekadar zormuş bu iş .D
heal .D almak lazım abi
heal: şart bence almakk bu kadar geldik
heal: şimdi bozarlarsa tüm emekler boşa gider
xecutioner: Mk bu paraların hepsine tüm ittifaka asker cekseydik daha çok zarar verirdiniz
xecutioner: ahmet bak sana ne göstercem
heal: göster abi
xecutioner: ünvanlar için teşekkür ediyor bilkaoz
heal .D
konuşmalar aynen bu şekilde olmuştur ne eksik nede fazla.
xecutioner: aydına diyormussun ki ben healle birlikte cambazlık yapıyormuşum
xecutioner: bensenle ogun healle ilgili olan konuşmadan sonra birdaha healle
xecutioner: yazıştıysam konuştuysam anamla zina yapayım bundan büyük yemin yok.
xecutioner: tarafsız bir ittifaktık tarafımızı seçtik topluca karar aldık.
xecutioner: bırak bizi artık abi ya
xecutioner biz senden kaçtıkça kurtulamıyoruz.
xecutioner: 1 sow altı oluşumuz topluca alınan bir karar
xecutioner 2 heal konusunda çok büyük yemin ettim inanıp inanmamak senin vicdaninda
aynı şekilde yazılanlar ne eksik nede fazladır wpden ne mesajlar yazıldıysa aynen buraya geçirdim.
Sen kimsin ki bizi affettiğini geveliyosun Murat efendi
bizim olduğumuz yerde sıkıntıyı da biz yaratırız sukunetide , bu sana düşmez Murat bey.
Şöyle aynı şekilde oynamaya devam edin. Server da biz olduğumuz sürece her daim o tokat sizin yanağınızı vurmaya devam edecek .
BİZ HER ZAMAN MAZLUMUN ,EZİLMİŞİN VE TEK KALMIŞIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ . SİZLERDE AVUCUNUZU YALACAKSINIZ .
saygılar sevgiler...
HCL
Niye size'
ee hep haklıydık ben hiç görmedim sizi elinizde bıçaksız , haklı haksız ayırt ettiğinizi sanmıyorum ,
''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''