Anasayfa Turkish Savaş Raporları Paylaşım Platformu

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

COJ VS SANCAK

24

Yorumlar

• INNA (TR1)INNA (TR1) TR1 Gönderiler: 164
    Cevap veremezsin tabi , gerçekler can yakar.
  • Azâzîl (TR1)Azâzîl (TR1) TR1 Gönderiler: 83
    Bizdede hata yok demiyorum var sıktı artık arada kaçamak veriyoruz rahatlığın fazlası rapor vermek ile sonuçlanıyor işte ,
    Madem diyorsun elinde rapor var sürekli ve bunu paylaşmıyorsunuz ki buna kesinlikle inanıyorum kestiğiniz askerleri gözlerimle görüyorum bunu paylaşmak için ( elinde sürekli olan raporu ) 4 gün beklemen mi gerekirdi .
    boş konuşma geveze kadınlar gibi çene dökmek istiyorsan kendine başlık aç orda konuş burası bizim rapor için açtıgımız başlık buraya yazma yazdıklarına cevap olarak dün kesilen askerleri hazmedemediniz galiba ondan böyle içiniz yanıyor.
    Gencizz güzeliz herşeyi hallederiz ;)
  • FURKAN DENİZ (TR1)FURKAN DENİZ (TR1) TR1 Gönderiler: 388
    16.12.2019 düzenlendi
    tebrikler hamid  agzının paylarını vermişsin ben boş konusmayı sevmem ondan  konusmuyom bos konusanlarlan ........
    .:ALBAYRAK.:                                                                                                                                                                     

Mum Olmak Kolay

Deyildir Işık Saçmak İçin

Önce Yanmak Gerekir     (Nomercy JOKER)

Mum Olmak Kolay

Mum Olmak Kolay

İşittim ki, bir fakir, padişah huzurunda doğru bir söz söylemiş, bu söz o büyük padişaha dokunmuş, incinmiş. Bunu duyan kendini korumada güvende hisseden hamid de padişahın yardımına koşmuş , karşılarında köy halkı olduğu için , doğruların canlarını yaktığını gizlemeye çalışarak fakire sen pis bir köylüsün ne haddine doğruları konuşmak çabuk bu şehri terk et ve doğrularını kendi içinde yaşa demiş , bunu duyan padişah da ufaktan şehir halkının durumu fark etmeyip hamidin curcunasına inandığını düşünüp hamid haklıdır . Ben bu köyün padişahıyım senin ne haddine doğruları konuşmaya çalışmak bu köyü terk et sen doğruları söylesen bile seni muhattap edip konuşacağımı mı ? düşünürsün der .
    Çok şükür ki ne padişah sınız ne bu forum sizin ve çok çok şükür ki köy halkının gözleri kör değil .
    Var olsun kesilen asker olsun ruhların körelmesindense ne önemi var iki askerin .
  • janes153 (TR1)janes153 (TR1) TR1 Gönderiler: 79
    Hep aklımdaydı , o kadar savaşa girdik tonlarca savaş raporu attık bu dark niye rapor atmıyor diyordum şimdi eminim atabilcekleri rapor olmadığı içinmiş , arada elinize rapor vermek lazım .

istediğin kadar kaç Dark yakalar
    Hep aklımdaydı , o kadar savaşa girdik tonlarca savaş raporu attık bu dark niye rapor atmıyor diyordum şimdi eminim atabilcekleri rapor olmadığı içinmiş , arada elinize rapor vermek lazım .
    İstediğin kadar Kaç Dark yakalar

• Azâzîl (TR1)Azâzîl (TR1) TR1 Gönderiler: 83
    İşittim ki, bir fakir, padişah huzurunda doğru bir söz söylemiş, bu söz o büyük padişaha dokunmuş, incinmiş. Bunu duyan kendini korumada güvende hisseden hamid de padişahın yardımına koşmuş , karşılarında köy halkı olduğu için , doğruların canlarını yaktığını gizlemeye çalışarak fakire sen pis bir köylüsün ne haddine doğruları konuşmak çabuk bu şehri terk et ve doğrularını kendi içinde yaşa demiş , bunu duyan padişah da ufaktan şehir halkının durumu fark etmeyip hamidin curcunasına inandığını düşünüp hamid haklıdır . Ben bu köyün padişahıyım senin ne haddine doğruları konuşmaya çalışmak bu köyü terk et sen doğruları söylesen bile seni muhattap edip konuşacağımı mı ? düşünürsün der .
    galiba ismimi öğrenmişsin. seni ne tanırım ne ismini bilirim ne de bilmek isterim burada kesilen askerlerinizin ve mangal olan kalelerinizin acısını çıkarmak için kendinizi avutuyorsunuz. anlıyorum. 
    Gencizz güzeliz herşeyi hallederiz ;)
    18.12.2019 düzenlendi
    yav boşverın cevap vermen bız kesıyoz rapor atma eriniyoz sadece olan o  askrer kaçırıyolar hep genelde boş boş konusuyolar onun ıcın cevap vermıyom ben ... istedikler rapor olsun hep keseriz   istedininiz kadar asker kaçırın COJ YAKALAR ......

Mum Olmak Kolay

19.12.2019 düzenlendi
    galiba ismimi öğrenmişsin. seni ne tanırım ne ismini bilirim ne de bilmek isterim burada kesilen askerlerinizin ve mangal olan kalelerinizin acısını çıkarmak için kendinizi avutuyorsunuz. anlıyorum. 
    Bende seni anlıyorum cevap vermekten kaçıcak kadar korkaksınız anca gevelemekte beceriklisiniz .
    İstediğin kadar Kaç Dark yakalar .

Zahmet oldu çok şükür arada rapor alabiliyorsunuz , 
    19.12.2019 düzenlendi
    yav boşverın cevap vermen bız kesıyoz rapor atma eriniyoz sadece olan o  askrer kaçırıyolar hep genelde boş boş konusuyolar onun ıcın cevap vermıyom ben ... istedikler rapor olsun hep keseriz   istedininiz kadar asker kaçırın COJ YAKALAR ......

Ahh ah şu dilleriniz bi konuşsada cevap veremiyoruz deseniz , bi deseniz hangi akıllı askerini kestirir koruma kalesi varken , ahh ah , kaçırmasam büyücek misin ? 

İstediğin kadar Kaç Dark yakalar .

Zahmet oldu çok şükür arada rapor alabiliyorsunuz , 
    ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
  • IVAR THE BONELESS (TR1)IVAR THE BONELESS (TR1) TR1 Gönderiler: 30
    Boş bi oyunun bir o kadar boş forumu. Yok o başqa konuydu ne diyekdim ya.. ha asker kaçırmakla ilgili yazacakdım Bu rapor varya savaşda bundan epey gördüm özellikle dark a saldırılarda Kapı açıb asker kaçırmaya laf etmeyin çünki bi tarafı sizede dakunuyor Bu rapor gibi epey rapor vardı. Zaman vardı minik kaleler darka saldırıb kapı açık görünce sow saldırıları için açık diyodunuz şimdide SANCAK için dersiniz artık:)
  • IVAR THE BONELESS (TR1)IVAR THE BONELESS (TR1) TR1 Gönderiler: 30
    bunu yazıb geçeyim dedim Tebrikler
    ha bu arada bu neyin havası savaş bu sizinde azda olsa asker kese bilme özelliyiniz vardır heralde yani kesmeniz normal bence. Ha eyer savas başladığında hayda hic rapor alamıycaz diye düşünüyorduysaniz o ayrı sürpriz hediye olsun bunlarda bizden:)
    ayinesi iştir kişinin lafa bakılaz

Anlamadım ?

YETER!!! gidin başka sayfa yazın burası savaş raporu yeri. 

Mum Olmak Kolay

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak