Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!


ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.


Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA


Üretimler

Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi oyunda gittikçe üretimler arttı da arttı ve çou kale rahat 20 hatta 30k savunma asker tutanları oldu bu bazıları için iyi olsada bazıları için çok kötü saldırı çıktığımız kaleler ( zaten kumandanlar yapılmış ne gerek var ) 20k sav + kumandanla orduyu kül edior diyelim herkeste 6 dalga yok 5 de yok 4 dalga ile giden bir kale 200 asker kesebilior max. yani iyi bir savunmacıya karşı bu. Oyunda 7 dalga gelmeli diye düşünüyorum ki daha etkili saldırılar çıkılsın savunma olayı her gün geçtikçe güçleniyor ama saldırı için sadece yeni komutanlar verildi ki onlar ile bile aynı sonuçu alıyoruz 7 dalga gelmezse benim fikrimce oyun çok anlamsız bir noktaya herkesin birbirine karşı saldırıp savundugu deilde herkesin oturup saldırı bekledigi bir döneme giricek. 

YILDIZLARI HEDEF AL, ULAŞAMASANDA GÖĞE YÜKSELİRSİN.

Yorumlar

  • Alcapone (TR1)Alcapone (TR1) TR1 Gönderiler: 95
    05.09.2019 düzenlendi
    @OHM (TR1)   @Ceki Lütfen bu fikrimi değerlendirin.

    YILDIZLARI HEDEF AL, ULAŞAMASANDA GÖĞE YÜKSELİRSİN.

  • LnY (TR1)LnY (TR1) TR1 Gönderiler: 104
    istersen 7 değil 20 dalga yap kaleler 80k sav tuttuğu sürece hiçbir şey farketmiycek zayıf olan tarafı güçlendirmekle denge olmaz bu savunma buff larının alınması lazım yada ittifakta savunma desteği atılabiliyosa aynı şekilde saldırıda da ortak bi saldırı atılabilmeli başka türlü hiçbir anlamı olmaz 1 dalga daha eklemenin


  • Alcapone (TR1)Alcapone (TR1) TR1 Gönderiler: 95
    LnY (TR1) dedi:
    istersen 7 değil 20 dalga yap kaleler 80k sav tuttuğu sürece hiçbir şey farketmiycek zayıf olan tarafı güçlendirmekle denge olmaz bu savunma buff larının alınması lazım yada ittifakta savunma desteği atılabiliyosa aynı şekilde saldırıda da ortak bi saldırı atılabilmeli başka türlü hiçbir anlamı olmaz 1 dalga daha eklemenin
    bence 7-8 dalgalar olursa ki bilmem ne kadar ciddiye alır beni oyun ekibi daha iyi olucaktır saldırı kadar savunmada güçlenir dediginizi anlıyorum güçlüler yine 7 dalga yapıcak ve zayıflar deil ama herkes yapabilior mesela 6 dalgası olmak artık 4 yıl öncesindeki gibi nadir birşey deil çok kalede var öyle birşey olsa yeni salon geliştirme seviyesi ve s. en azından savunmada olmasada saldırıda iyi bir performan gösterilebilir. + sizin fikrinizede katılıyorum bu üretim dengesizlikleri baş alıp gidiyor bunların kaldırılması şart dicemde destek çıkan olmaz diye düşünüyorum :) şimdilik fikrim 7 dalga ve üretim güncellemesi gelmemesi bence çünkü üretimler abartıldı 6 ay öncesinde 20k sav tutan ( büyük kalelere) hayretle bakıyordumsa şimdi artık oyuncak oldu çou kişi tutabiliyor. 

    YILDIZLARI HEDEF AL, ULAŞAMASANDA GÖĞE YÜKSELİRSİN.

  • CekiCeki Moderator Gönderiler: 982
    Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi oyunda gittikçe üretimler arttı da arttı ve çou kale rahat 20 hatta 30k savunma asker tutanları oldu bu bazıları için iyi olsada bazıları için çok kötü saldırı çıktığımız kaleler ( zaten kumandanlar yapılmış ne gerek var ) 20k sav + kumandanla orduyu kül edior diyelim herkeste 6 dalga yok 5 de yok 4 dalga ile giden bir kale 200 asker kesebilior max. yani iyi bir savunmacıya karşı bu. Oyunda 7 dalga gelmeli diye düşünüyorum ki daha etkili saldırılar çıkılsın savunma olayı her gün geçtikçe güçleniyor ama saldırı için sadece yeni komutanlar verildi ki onlar ile bile aynı sonuçu alıyoruz 7 dalga gelmezse benim fikrimce oyun çok anlamsız bir noktaya herkesin birbirine karşı saldırıp savundugu deilde herkesin oturup saldırı bekledigi bir döneme giricek. 
    Fikirleriniz destek ekibine iletildi.

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak