Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Getirilmesi istenen düzenlemeler:

kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
Selam Arkadaşlar
Malumunuz ki oyundaki yeni gelen güncellemeler dahilinde bazı düzenlemeler yapılmasını oyun yöneticilerinden talep etme hakkımız olduğunu düşündük.Bu düzenlemeler sayesinde oyundanda ki adaletsizliklerin giderileceği düşüncesindeyiz.
Düzenlenmesi istediğimiz konu:
Hepinizin bildiği üzere sera uygulaması getirildi ve üretimler büyük ölçüde arttı.Bunun yanında getirdiği ise depo kapasitelerinin artması oldu.Depo kapasitesi nasıl arttıysa adaletsiz olan savaşlarda oyuncuların haklarını korumak için birçok başvuruda bulunacağız ama ilk isteğimiz SAKLANMA YERİ nin kapasitesini artırmak olacaktır. Desteklerinizi bekliyorum.... Ceasar
Malumunuz ki oyundaki yeni gelen güncellemeler dahilinde bazı düzenlemeler yapılmasını oyun yöneticilerinden talep etme hakkımız olduğunu düşündük.Bu düzenlemeler sayesinde oyundanda ki adaletsizliklerin giderileceği düşüncesindeyiz.
Düzenlenmesi istediğimiz konu:
Hepinizin bildiği üzere sera uygulaması getirildi ve üretimler büyük ölçüde arttı.Bunun yanında getirdiği ise depo kapasitelerinin artması oldu.Depo kapasitesi nasıl arttıysa adaletsiz olan savaşlarda oyuncuların haklarını korumak için birçok başvuruda bulunacağız ama ilk isteğimiz SAKLANMA YERİ nin kapasitesini artırmak olacaktır. Desteklerinizi bekliyorum.... Ceasar
Hamid Dayyanov
Bu bir savaş oyunudur ama bu oyunu çiftlik oyunu yapmak isteyenler biz burdayken asla beceremiyeceksiniz.AY-YILDIZ
5
Yorumlar
sana katılıyorum
Pişmanlık nedir bilir misin? Merak etme öğreteceğim!
𝕵𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕮𝖆𝖊𝖘𝖆𝖗
Yanındayız Sezar
DÜZENLEMELERİ BEKLİYORUM
YILDIZLARI HEDEF AL, ULAŞAMASANDA GÖĞE YÜKSELİRSİN.
Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız