2019 Etkinlik Takvimi

OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
16.01.2019 düzenlendi kategorisi Resmi duyurular

LTPE(Aylık Etkinlik): Buz Şampiyonası (4 Ocak- 2 Şubat)

 Krallık Ligi (22 Ocak- 5 Şubat)
 Dış Krallıklar Etkinliği(28 Ocak - 14 Şubat)

Ocak LTPE - Ekipman Setleri

Seviye 70+ için komutan seti: "Fındıkkıran Savaşçısının Üniforması" [Yeni Güç Sistem Versiyonu]

Aşağıdaki spoilerı açarak bu setin yeni güç sistemi versiyonuna göz atabilirsiniz: 

Spoiler
Komutan Seti: Fındıkkıran Savaşçısının Üniforması (Güç Sistem Versiyonu) 

Ahşap Tunik (Zırh)

+30% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
+18% Ordu yolculuk hızı
-24% Düşman Hendeği Koruması

Fındık Bıçaklayıcı (Silah)

+30% Menzilli birlikler için savaş gücü
-22% Düşman kapı koruması

Alay Başlığı (Miğfer)

+29% Daha geç ordu tespiti
+28% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü

Kutu-İçinde-Tatlı-Kraker(Obje)

-24% Düşman duvarı koruması
+28% Menzilli birlikler için savaş gücü
+16% Ordu yolculuk hızı

Kütük Sırıtkan(Kahraman)

+10% Düşman kale lortlarına yapılan saldırılarda yakın mesafe birlikler için savaş gücü
+10% Düşman kale lortlarına yapılan saldırılarda menzilli birlikler için savaş gücü
+10% Düşman kale lortlarına saldırılırken kanatlarda birlik limiti

Neşe Taşı

+10% Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
+10% Daha geç ordu tespiti
+5% Kanatlarda birlik limiti

Bolluk Taşı

+10% Düşman kale lortlarına saldırılırken kanatlarda birlik limiti
-10% Düşman Hendeği Koruması

Cömertlik Taşı

+10% Düşman kale lortlarına saldırılırken kanatlarda birlik limiti
+5% Ordu yolculuk hızı

Zafer Taşı

+10% Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
+20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
+5% Kanatlarda birlik limiti

Bonus Etkiler:
+10% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
+10% Menzilli birlikler için savaş gücü
+15% Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti
-50% Düşman kapı koruması
-40% Düşman Hendeği Koruması
-50% Düşman duvarı koruması
+20% Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
+60% Düşman kale lortlarının avlularına saldırırken savaş gücü

Seviye 50-69 için komutan seti:  "Kış cücesinin definesi

Seviye 10-49 için komutan seti: "Zencefilli kurabiye korumasının regalyesi

 Samuray İstilası (1-4 Ocak)

 Berimond İstilası (4-9 Ocak)

 İttifak Turnuvası  (5-8 Ocak)

Bıçak Kıyısı (6-13 Ocak)

 Göçebe İstilası & Hanın intikamı (9-14 Ocak)

  Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (9-15 Ocak)

 Krallıklar Savaşı(14-18 Ocak)

 Berimond Savaşı (14-18 Ocak)

 Yeraltı (15-25 Ocak)

 Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (15 -22 Ocak)

 Göçebe İstilası & Hanın İntikamı(18-22 Ocak)

 İttifak Turnuvası (18-21 Ocak)

 Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (22-26 Ocak)

 Berimond Savaşı (22-26 Ocak)

 Göçebe İstilası & Hanın İntikamı(26-30 Ocak)

 Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (26 Ocak- 5 Şubat)

 Krallıklar Savaşı (30 Ocak-2 Şubat)

Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
Post edited by OHM (TR1) on

Yorumlar

  • CekiCeki Gönderiler: 340Moderator
    Cesur savaşçılar, 

    Etkinlik planlamasında kısa süreli değişiklik oldu ! Bu nedenle, Berimond için düzenlenen etkinlik yarışmasında (14 - 18 Ocak) planlanan savaş ne yazık ki gerçekleşmeyecek!  

    Bir sonraki Berimond Savaşı etkinliğinin planlandığı gibi gerçekleşmesi bekleniyor (22 - 26 Ocak)! 

    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz! 
  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
    18-22 Ocak tarihlerinde yapılması planlanan samuray etkinliği Göçebe ile değiştirilmiştir 

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
    18.01.2019 düzenlendi
    Cesur savaşçılar,

    Samuray istilasının son zamanlardaki değişimini ele almak istiyoruz.
    Ocak ayında başka bir Samuray İstilası olmayacağından dolayı, ekibimizle görüştük ve 2 - 5 Şubat tarihlerinde kesin olarak bir Samuray İstilası etkinliğinin düzenleneceği kabul edildi!

    Buna ek olarak, bugün (17 Ocak'ta) başlayacak ve 23 Ocak'ta sona erecek olan,bildiğiniz toplayıcı etkinliğimizin (Kış Avı sürümü) kendiliğinden bir çalışması olacak ve 23 Ocak'ta sona erecek!

    Saygılarımızla,
    İmparatorluk Aileniz

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
  • CekiCeki Gönderiler: 340Moderator
    21.01.2019 düzenlendi

    Cesur Savaşçılar,

    Yarın, 22 Ocak - 5 Şubat arası düzenlenecek olan birinci küresel Krallık Ligimiz başlayacak ve  bu ligde ÜCRETSİZ bir Sezon Biletiniz olacak!

    Peki bakalım bu Krallık Ligi neymiş? İşte cevaplar:

    Lig sezonu, oyuncuların puan toplayabileceği, madalya kazanabileceği ve değerli ödüller alabileceği bir istila etkinliğinden oluşuyor. Krallık Liginin birinci sezonunda şu istila etkinlikleri yer alacak:

    • Göçebe İstilası (+ Han)
    • Samuray İstilası
    • Krallıklar Savaşı
    • Kan Kargaları Savaşı

    10. seviyenin üzerindeki her oyuncu, otomatik olarak Krallık Ligi sıralamalarına eklenir, yani tek yapman gereken şey düşmanlarını savaş alanına göndermeye odaklanmak.

    Bunun yanında Krallık Ligi, üç büyük bileşenden oluşur:

    • Klasman sıralamaları

      • Her istila etkinliği sırasında eşleştirme sürecinde diğer oyuncularla bir klasmana yerleştirileceksin.
      • Aktif etkinlikler sırasında puan toplayarak klasman içinde sıranı yükseltebileceksin.
      • Klasman sırana bağlı olarak her gün bir madalya alacaksın. Bu madalyalar, krallık unvanını artırmak için kullanılır.
      • Klasmanlar, her etkinliğin sonunda sıfırlanır ve oyuncular, krallık unvanlarına göre etkinlik ödülleri alır. 

    • Krallık unvanları

      • Krallık unvanları, etkinlikte alacağın ödüllerin değerini belirler.
      • Daha önce bahsettiğimiz gibi krallık unvanları, klasman sıralamanda madalya toplayarak geliştirilebilir.
      • Unvan eşiğin için yeterince madalya topladıktan sonra yeni bir unvan kazanırsın.
      • Toplam 21 krallık unvanı bulunmaktadır. Ayrıca krallık unvanı ödüllerinin kilidini açarak da bu ödülleri doğrudan alabilirsin, bu yüzden elinden geleni yap! 

    • Sezon sıralamaları

      • Bu sıralamada tüm klasmanlardaki tüm oyuncular yer alır ve krallık unvanlarına göre sıralanır.
      • Final sezon sıralaması, final sezon ödüllerini belirler.
      • Sezon sonuna gelindiğinde hak kazanan tüm oyunculara sezon ödülleri verilir, krallık unvanları ve sezon sıralamaları sıfırlanır.

    Sezon Bileti

    Her Krallık Ligi sezonunda oyuncular, ek ödüllerin kilidini açan özel bir Sezon Bileti satın alabilir. Bu ilk sezonda, Sezon Biletini ÜCRETSİZ olarak alacaksın!

    Aşağıdaki ödüllerin kilidini açan aktif bir Sezon Bileti:

    • Ek krallık unvanı ödülleri: Bilet satın alınmadan önce kazanılmış olan unvanların daha önce kilitli olan ödülleri de verilecek

    • Her krallık unvanı için ek etkinlik sonu ödülleri: Önceki istila etkinliklerinin ödülleri verilmeyecek

    • Sezon Bileti satın alındıktan sonra mevcut Krallık Ligi sezonunun geri kalanı boyunca aktif kalır fakat sezon bittiğinde süresi dolar. Sezon Biletinin fiyatı, sezonun kalan süresine bağlı olarak değişir.

    Not: Sonraki sezonlarda ücretsiz Sezon Bileti olmayacak! Yani ücretsiz Sezon Biletinin olduğu bu ilk sezondaki ödüllerle aynı miktarda ödül alamayacaksın!

    Bu yeni etkinliği duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz ve oyuncularımız oynayıp birbirlerine karşı mücadele ederken herkese iyi eğlenceler diliyoruz!

     Yeni öğeler arıyorsanız, takviminizde 22-26 Ocak tarihlerini işaretleyin, kaçırmak istemezsiniz!

  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
    17.02.2019 düzenlendi

    Şubat 2019'daki etkinliklerimizin planını burada bulabilirsiniz.

    Aylık Etkinlik: Buz Şampiyonası (5 Şubat – 1 Mart)

     Dış Krallıklar (28 Ocak - 18 Şubat)

     Anka Karnavalı (25 Şubat – 4 Mart)

    Şubat Aylık Etkinlik - Ekipman Setleri

    70+ Seviye oyuncular için Komutan Seti: "Kış Cücesinin Definesi" [Yeni Güç Sistem Sürümü]

    Lütfen aşağıdaki spoileri açarak setin bu yeni güç sistemi sürümüne bakınız:

    Spoiler
    Spoiler
    Komutan Seti: Kış Cücesinin Definesi (Güç Sistemi Sürümü) 

    Dolu levhası (Zırh)

    -25% düşman duvarı koruması

    +19%  Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti

    Soğuk Bıçak (Silah)

    -21% düşman kapısı koruması

    -18% düşman duvarı koruması

    Sürekli Donuk Miğfer (Miğfer)

    +20% ordu yolculuk hızı

    -15% düşman duvarı koruması

    Buzul Zinciri (Obje)

    +17% ordu yolculuk hızı

    -15% düşman kapısı koruması

    Herdem Kış Cücesi (Kahraman)

    +15% NPC hedeflerine karşı saldırı yapılırken yakın mesafe birlikler için savaş gücü

    +15% NPC hedeflerine karşı saldırırken menzilli birlikler için savaş gücü
    +10% kanatlarda birlik limiti

    Kristal Dal

    +10%  NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü

    -10% düşman duvarı koruması

    Kristal Yaprak

    +10% NPC hedeflerine karşı saldırılırken kanatlarda birlik limiti

    -10% düşman duvarı koruması
    Spoiler

    Kristal Tohum

    +10% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü

    -10% düşman kapısı koruması

    Kristal Çiçek

    +10% NPC hedeflerine karşı saldırılırken kanatlarda birlik limiti

    -10% düşman kapısı koruması
    Bonus etkileri:
    -30% düşman kapısı koruması
    +30% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    +90% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +90% Menzilli birlikler için savaş gücü
    +20% kanatlarda birlik limiti
    +50%Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü

    Seviye 50-69 Komutan seti:  "Kış cücesinin definesi

    Seviye 10-49 Komutan seti: "Zencefilli kurabiye korumasının regalyesi

     Samuray İstilası (2 - 5 Şubat)
     Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (5 - 9 Şubat)
     Berimond Savaşı (5- 9 Şubat)
     İttifak Turnuvası  (8 - 11 Şubat)
     Göçebe İstilası &Han'ın intikamı (9 - 13 Şubat)
     Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (9 - 15 Şubat)
     Krallıklar Savaşı (13 - 17 Şubat)
     Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (15  - 21 Şubat)
     Göçebe İstilası &Han'ın intikamı (17 - 21 Şubat)
     Devrik Kral (19 Şubat - 1 Mart)

     Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (21 - 25 Şubat)

     Berimond Savaşı (21- 25 Şubat)
     İttifak Turnuvası  (22 - 25 Şubat)
     Göçebe İstilası &Han'ın intikamı (25 Şubat - 1 Mart)
     Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (25 Şubat - 5 Mart)

    Post edited by OHM (TR1) on

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
    Şubat ayı etkinlik takviminde planlanan etkinlikler kısa bir süre sonra başlayacaktır

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
    01.04.2019 düzenlendi

    Mart 2019 Etkinlik planını burada bulabilirsiniz

     Dış Krallıklar Etkinliği (1 - 21 Mart)

     Aylık Etkinlik: Zümrüt Şampiyonası (7 Mart – 1 Nisan)

    Aylık Etkinlik  - Ekipman Setleri

    Seviye 70+ için komutan seti: "Anka Şövalyesinin kalıntıları" [Güç Sistemi Sürümü]

    Lütfen aşağıdaki spoileri açarak setin bu yeni güç sistemi sürümüne bakınız:

    Spoiler
    Spoiler
    Komutan Seti: Anka Şövalyesinin kalıntıları (Güç Sistemi Sürümü

    Çökük volkanik plaka (Zırh)

    +36% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    -36% düşman sur koruması
    -30% düşman hendeği koruması

    Ejderha nefesi (Silah)

    +34% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -36% düşman kapısı koruması
    -28% düşman sur koruması

    Dökme miğfer (Miğfer)

    +28% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -38% düşman hendeği koruması
    -28% düşman kapısı koruması

    Ejderha ayağı (Obje)

    +26% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +32% ordu yolculuk hızı
    +14% Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti

    Anka Şövalyesi (Kahraman)

    +15%Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
    +15% kanatlarda birlik limiti

    Ejderha Kanı

    -15% düşman sur koruması
    +15% ordu yolculuk hızı
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları

    Yanık kaya

    -15% düşman kapısı koruması
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +10% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü

    Spoiler

    Kehribar taşı

    +15% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü

    -15% düşman kapısı koruması
    +10% Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti

    Magma

    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +10% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    -15% düşman sur koruması

    Bonus Etkiler:
    +25% ordu yolculuk hızı
    +20%Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
    +25% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    +15%Samuray kamplarına saldırırken kazanılan samuray jetonları
    +20% NPC hedeflerine karşı saldırı yapılırken yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +15% Göçebe ve Han kamplarına saldırırken kazanılan Han tabletleri
    +20% NPC hedeflerine karşı saldırırken menzilli birlikler için savaş gücü
    +45%Yabancı ve Kan Kargası kalelerine saldırırken kazanılan Şöhret puanları

    Seviye 50-69 için komutan seti:  "Zümrüt efsaneleri kıyafeti

    Bu bilinen komutan setine Buradan bir göz atabilirsiniz.

    Seviye 10-49 için komutan seti: "Rahip koruyucularının ekipmanları

    Aşağıdaki spoiler'i açarak bu bilinen komutanı inceleyebilirsiniz:

    Spoiler
    Spoiler
    Komutan Seti: Rahip koruyucularının ekipmanları 

    Tahta zırh (Zırh)

    +18% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    -27% düşman sur koruması
    -17% düşman hendeği koruması

    Taş çekiç (Silah)

    +18% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -16% düşman hendeği koruması
    +13% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü

    Orman koruyucusunun miğferi (Miğfer)

    +13% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +13% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -17% düşman sur koruması

    Sihir yakalayıcı (Obje)

    +13% Menzilli birlikler için savaş gücü
    +7% daha geç ordu tespiti

    +12%  ordu yolculuk hızı

    Ormanın koruyucusu (Kahraman)

    +10% Düşman kale lordlarına saldırırken cephede birlik limiti
    +10% daha geç ordu tespiti

    Bonus etkiler:
    +20% ordu yolculuk hızı
    +20% daha geç ordu tespiti
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +5% Düşman kale lordlarının avlularına saldırılırken savaş gücü 

     Krallıklar Savaşı (1 - 4 Mart)

     Samuray İstilası (4 - 7 Mart)
     Berimond İstilası (7- 11 Mart)
     İttifak Turnuvası  (8 - 11 Mart)
     Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (9 - 15 Mart)
     Göçebe İstilası & Han'ın İntikamı (11- 16 Mart)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (15 - 21 Mart)

     Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (16- 20 Mart)

     Göçebe İstilası & Han'ın İntikamı (20 - 24 Mart)

     İttifak Turnuvası  (22 - 25 Mart)

     Bıçak Kıyısı (23- 30 Mart)

     Krallıklar Savaşı (24 - 28 Mart)

     Berimond Savaşı (24 - 28 Mart)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırısı (25 Mart - 1 Nisan)
     Göçebe İstilası & Han'ın İntikamı (28 Mart - 1 Nisan)

    Etkinlik programında bazı değişiklikler olabilir. Herhangi bir değişiklik olduğunda bunu size bildireceğiz.

    Post edited by OHM (TR1) on

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
    05.04.2019 düzenlendi

    Nisan 2019 Etkinlik planını burada bulabilirsiniz

     Dış Krallıklar Etkinliği ( 9 -30 Nisan)

     Aylık Etkinlik: Bahar Geceleri Festivali (5 Nisan – 1 Mayıs)

       Toplayıcı Etkinliği: Kollektif Akıl (16 - 23 Nisan)

    Nisan Aylık Etkinlik  - Ekipman Setleri

    Seviye 70+ için komutan seti: "Anka Şövalyesinin kalıntıları" [Güç Sistemi Sürümü]

    Lütfen aşağıdaki spoileri açarak setin bu yeni güç sistemi sürümüne bakınız:

    Spoiler
    Spoiler
    Komutan Seti: Anka Şövalyesinin kalıntıları (Güç Sistemi Sürümü

    Çökük volkanik plaka (Zırh)

    +36% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    -36% düşman sur koruması
    -30% düşman hendeği koruması

    Ejderha nefesi (Silah)

    +34% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -36% düşman kapısı koruması
    -28% düşman sur koruması

    Dökme miğfer (Miğfer)

    +28% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -38% düşman hendeği koruması
    -28% düşman kapısı koruması

    Ejderha ayağı (Obje)

    +26% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +32% ordu yolculuk hızı
    +14% Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti

    Anka Şövalyesi (Kahraman)

    +20%Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
    +15% kanatlarda birlik limiti

    Ejderha Kanı

    -15% düşman sur koruması
    +15% ordu yolculuk hızı
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları

    Yanık kaya

    -15% düşman kapısı koruması
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +10% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü

    Spoiler

    Kehribar taşı

    +15% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü

    -15% düşman kapısı koruması
    +10% Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti

    Magma

    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +10% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    -15% düşman sur koruması

    Bonus Etkiler:
    +25% ordu yolculuk hızı
    +25%Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
    +25% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    +20%Samuray kamplarına saldırırken kazanılan samuray jetonları
    +20% NPC hedeflerine karşı saldırı yapılırken yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +20% Göçebe ve Han kamplarına saldırırken kazanılan Han tabletleri
    +20% NPC hedeflerine karşı saldırı yapılırken menzilli birlikler için savaş gücü
    +50%Yabancı ve Kan Kargası kalelerine saldırırken kazanılan Şöhret puanları

    Seviye 50-69 için komutan seti:  "Yeni filizlenme kalıntıları

    Seviye 10-49 için komutan seti: "Rahip koruyucularının ekipmanları

    Aşağıdaki spoiler'i açarak bu bilinen komutanı inceleyebilirsiniz:

    Spoiler
    Spoiler
    Komutan Seti: Rahip koruyucularının ekipmanları 

    Tahta zırh (Zırh)

    +18% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    -27% düşman sur koruması
    -17% düşman hendeği koruması

    Taş çekiç (Silah)

    +18% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -16% düşman hendeği koruması
    +13% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü

    Orman koruyucusunun miğferi (Miğfer)

    +13% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +13% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -17% düşman sur koruması

    Sihir yakalayıcı (Obje)

    +13% Menzilli birlikler için savaş gücü
    +7% daha geç ordu tespiti

    +12%  ordu yolculuk hızı

    Ormanın koruyucusu (Kahraman)

    +10% Düşman kale lordlarına saldırırken cephede birlik limiti
    +10% daha geç ordu tespiti

    Bonus etkiler:
    +20% ordu yolculuk hızı
    +20% daha geç ordu tespiti
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +5% Düşman kale lordlarının avlularına saldırılırken savaş gücü 

     Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (1 - 5 Nisan)

     Samuray İstilası (5 - 9 Nisan)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (5 - 11 Nisan)

     İttifak Turnuvası  (8 - 11 Nisan)

     Krallıklar Savaşı (9  - 13 Nisan)

    Berimond Savaşı (9 - 13 Nisan)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (11- 17 Nisan)

     Göçebe İstilası&Han'ın İntikamı (13  - 17 Nisan)

     Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (17 - 21 Nisan

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (21 Nisan- 1 Mayıs)

     Göçebe İstilası&Han'ın İntikamı (21 - 25 Nisan)

     İttifak Turnuvası  (22- 25 Nisan)

     Berimond İstilası (25- 29 Nisan)
     Göçebe İstilası&Han'ın İntikamı (29 Nisan- 3 Mayıs)

    Etkinlik programında bazı değişiklikler olabilir. Herhangi bir değişiklik olduğunda bunu size bildireceğiz.

    Post edited by OHM (TR1) on

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator
    27.05.2019 düzenlendi

    Mayıs Ayı Etkinlik Takvimini burada bulabilirsiniz

     Dış Krallıklar (10 - 24 Mayıs)

     Aylık Etkinlik: Bahar Geceleri Festivali (3 Mayıs - 1 Haziran)

    Krallık Ligi (3 Mayıs  - 14 Haziran)

     Dış Krallıklar (28 Mayıs - 11 Haziran)

    Mayıs Aylık Etkinlik  - Ekipman Setleri

    Seviye 70+ oyuncular için komutan seti: " Anka Şovalyesinin Kalıntıları"[GÜÇ SİSTEM VERSİYONU]

    Lütfen aşağıdaki spoileri açarak setin bu yeni güç sistemi versiyonuna bakınız:

    Spoiler
    Komutan seti: " Anka Şovalyesinin Kalıntıları"[GÜÇ SİSTEM VERSİYONU]

    Çökük Volkanik Plaka (Zırh)

    +36% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    -36% düşman sur koruması
    -30% düşman hendeği koruması

    Ejderha nefesi (Silah)

    +34% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -36% düşman kapısı koruması
    -28% düşman sur koruması

    Dökme miğfer (Miğfer)

    +28% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -38% düşman hendeği koruması
    -28% düşman kapısı koruması

    Ejderha ayağı (Obje)

    +26% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +32%  ordu yolculuk hızı
    +14% Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti

    Anka Şövalyesi (Kahraman)

    +15%Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
    +15% kanatlarda birlik limiti

    Ejderha Kanı

    -15% düşman sur koruması
    +15% ordu yolculuk hızı
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları

    Yanık kaya

    -15% düşman kapısı koruması
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +10% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü

    Spoiler

    Kehribar taşı

    +15% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    -15% düşman kapısı koruması
    +10% Yağmalama esnasında elde edilen ham madde ganimeti

    Magma

    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +10% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    -15% düşman sur koruması

    Bonus Etkiler:
    +25% ordu yolculuk hızı
    +20% Düşman avlularına saldırılırken savaş gücü
    +25% NPC hedeflerinin avlularına saldırırken savaş gücü
    +15% Samuray kamplarına saldırırken kazanılan samuray jetonları
    +20% NPC hedeflerine karşı saldırı yapılırken yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +15% Göçebe ve Han kamplarına saldırırken kazanılan Han tabletleri
    +20% NPC hedeflerine karşı saldırı yapılırken menzilli birlikler için savaş gücü
    +45% Yabancı ve Kan Kargası kalelerine saldırırken kazanılan Şöhret puanları

    Seviye 50-69 için komutan seti:  "Yeni filizlenme kalıntıları"

    Bu bilinen komutan setine BURADAN bir göz atabilirsiniz.

    Seviye 10-49 için komutan seti: "Rahip koruyucularının ekipmanları"

    Aşağıdaki spoiler'i açarak bu bilinen komutanı inceleyebilirsiniz:

    Spoiler
    Komutan Seti: Rahip koruyucularının ekipmanları  

    Tahta zırh (Zırh)

    +18% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    -27% düşman sur koruması
    -17% düşman hendeği koruması

    Taş çekiç (Silah)

    +18% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -16% düşman hendeği koruması
    +13% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü

    Orman koruyucusunun miğferi (Miğfer)

    +13% Yakın mesafe birlikler için savaş gücü
    +13% Menzilli birlikler için savaş gücü
    -17% düşman sur koruması

    Sihir yakalayıcı (Obje)

    +13% Menzilli birlikler için savaş gücü
    +7%  daha geç ordu tespiti
    +12%  ordu yolculuk hızı

    Ormanın koruyucusu (Kahraman)

    +10% Düşman kale lordlarına saldırırken cephede birlik limiti
    +10% daha geç ordu tespiti

    Bonus etkiler:
    +20% ordu yolculuk hızı
    +20% daha geç ordu tespiti
    +20% Saldırıda kazanılan şöhret puanları
    +5% Düşman kale lordlarının avlularına saldırılırken savaş gücü 

    Krallıklar Savaşı (3 - 7 Mayıs)

    Berimond Savaşı  (3- 7 Mayıs)

     Samuray İstilası  (7 - 11 Mayıs)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (7 - 12 Mayıs)

     İttifak Turnuvası  (8 - 11 Mayıs)

    Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (11- 14 Mayıs)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (12 - 18 Mayıs)

     Göçebe İstilası&Han'ın İntikamı  (14 - 18 Mayıs)

    Krallıklar Savaşı (18 - 22 Mayıs)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (22 Mayıs- 1 Haziran)

    Göçebe İstilası&Han'ın İntikamı  (22 - 26 Mayıs)

     İttifak Turnuvası  (22 - 25 Mayıs)

    Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (26 - 30 Mayıs)

    Berimond Savaşı  (26 - 30 Mayıs)

    Göçebe İstilası&Han'ın İntikamı  (30 Mayıs- 3 Haziran)

    Post edited by OHM (TR1) on

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
  • OHM (TR1)OHM (TR1) Gönderiler: 1,053Moderator

    Cesur Savaşçılar,

    Haziran ayında katılmanız için bir sonraki etkinliklerimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm detaylar aşağıda listelenmiştir:

     Dış Krallıklar (17 Haziran - 1 Temmuz)

    LTPE(Aylık Etkinlik): Çırak Demirci (7 Haziran - 2 Temmuz) 

    Krallık Ligi  (17 Haziran - 29 Temmuz)

    Krallıklar Savaşı (3 - 7 Haziran)

     Samuray İstilası (7 - 11 Haziran)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (7  - 12 Haziran)

     İttifak Turnuvası  (8  - 11 Haziran)

    Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (11  - 14 Haziran)

    Berimond Savaşı  (11  - 14 Haziran)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (12  - 18 Haziran)

     Göçebe İstilası & Han'ın İntikamı (14  - 17 Haziran)

    Krallıklar Savaşı (17  - 21 Haziran)

     Şekil Değiştiricilerin Saldırıları (22 Haziran - 1 Temmuz)

    Göçebe İstilası & Han'ın İntikamı (22  - 26t Haziran)

     İttifak Turnuvası  (22 - 25 Haziran)

    Kan Kargalarının Geri Çekilmesi (25  - 29 Haziran)

    Berimond Savaşı  (25  - 29 Haziran)

    Göçebe İstilası & Han'ın İntikamı (29 Haziran - 2 Temmuz)

    Etkinlik programında bazı değişiklikler olabilir. Herhangi bir değişiklik yapılması durumunda sizleri bilgilendireceğiz.

    Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
    Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız