Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
The End

Arkadaslar bildiyiniz gibi bikac senedir bu oyundayim ve cok cesit insanlar gordum .Gerci suan oyuna basladigim zamandaki abilerimden kardeslerimden geriye kalan sadece 2-3 kale var. Bende gecen sene kaleyi silmisdim ticket bile atmisdim ama bildiyiniz uzeri bazi serverlerin admini kapatilmisdi yani artik ticketler turkce atilmiyordu benim kale silme ticketimde o zaman arada kaynadi ve boylelikle bi sene daha bu oyunu oynadim .Bu sure zarfinda yanlis tanidigim ve iyi bildiyim kisilerinde gercek yuzleri oratay cikti . Oyuna nerdeyse beraber basladigimiz aslan1905gs Murat abiyle ilk ittifakim light of god idi iyi gunlerdi sonra dagildik. Baska baska ittifaklara gectik . Bu benim yeni insanlar tanimama vesile oldu maharajim gibi Cem abi yani her sey icin tesekkurler abi sen gercekten 3sene nasil biriydiysen simdide oylesin .Zamaninda senden istediyim yardimi geri cevirmis olsaydin suan oyunda kenan diye biri olmuycakti
Ben Turk birligi ittifakinda bi sene bulundum .O zamanlarda da T.E.A.M Dark of saol Buyukkan coj mehter cckayicc gibi ittifaklarnan savaslardan gectik . Yani oyun oyun gibi oynadiik birine kufur hakaret etmedim belki soylediyim laf agir gelmisse kimseye hakkini helal etsin . Lafi fazla uzatmadan sunuda soylim turk birliginden ben kendim cikmadim yani kendileri cik dedi ismini vermiycem bi rutbeli kisi soyledi bunu yagma yapdigim icin bende tmm deyip alta gectim ordanda cik diye bir Turk birligi uyesiyle haber gondermisdi .Bende bu yuzden bi daha Turk birligine donmedim yaptigimiz savaslar guzel sohbetler bi hatira olarak kaldi . Ama suda var ki oyunda kale gelistirmekten tut saldir atilmasina kadar orda oyrendim sunu da gonul rahatligiyla soyluye bilirim ki Turk birligi guclu oyuncu yetisdirmek konusunda cok basarili bir birlik. Ordan ayrildiktan sonra aklimda bi soru vardi ki neden Turk birligi yetkilisi bana ittiden cik dediyinde Cem abi bisey demedi?. Neyse boyle olmasi gerekiyomus diyelim sonra _SON KALE_ ye gectim ordada kaleyi guc puani bakimdan gelisdirdim ve oyunla ilgili olan deneyimi biraz daha artirdim ordanda ciktik GADDAR da felan bulundum bi sure ve en sonda SAFAK ittifakina geldim. Safak ittifakin lideri Safak abi Cem abi gibi birisi o da iyi guclu kaleler yetisdirmis birisi fakat keske zamaninda buraya gelseydim yani TB den ciktigimdan sonra direk Safak a gecseydim ama nasip boyleymis. Bi sene once kafamda sildiyim oyunu bu gun artik resmen bitiriyorum .Bu sure zarfinda tanidigim cok deyerli insanlar da oldu Adem abi Murat abi (kuzenler ittifakin lideri ) Safak abi Asim abi Kenan abi Dogukan abii Safak ittifakindaki Mehmet abiler
tabiki de Kerem Melih Orxan Ramazan Mustafa Yusuf Yasin Ekrem ve kafa dengim olan Sezgin gibi arkadalarim oldu kendize cok iyi bakin ismini unuttugum abilerim kardeslerim varsa hakklarin helal etsinler bi kisiyi ozel olarak soyluycem perili ev Nihat abi
gibi insanlar tanidim ve sago35 kalesi Yusuf deli yusuf oyunu biraktin en iyisini yaptin mardinli
Yukarda biseyi soylemeyi unuttum ben Turk birliginde bulundum evet dogru orda oldugum surece o ittifakin uyesiydim ama ordan ciktigim gun Turk birligi sayfasi kapandi yani bana bazi ittilerin uyeleri diyordu sen Turk birligi adamisin ya onlara komple bi cevab vereyim ben kapattigim sayfayi acmam . Saydiklarim abilerim ve kardeslerim sayesinde oyun daha guzel gecti yoksa oyunu coktan birakirdim .Ozel bir tesekkurde ismini vermiycem ama o kaleye ediyorum iyi ki varsin tesekkurler
2013 senesinde basladigim bu oyunu 2017 senesinde bitiriyorum . Ne cabuk gecti o 4 sene sanki dun baslamisdim oyuna . Yaktigim kaleleri zevk olsun diye yakmadim bilerek emek hirsizligida yapmak gib dei bi derdim yoktu sadece bir ittifaktayken birine savas oldugu zaman saldiriyodum bu kadar. Oyunla ilgili son sozumde bu ben Turk birliginde oynadim onlar sayesinde oyundayim onlar beni ittiden cik dedi diye karsilarina gecip vuramazdim . maraz 9 un yeni sahibi kardesim Senan olucak o da benle ayni senede basladi oyuna en az benim kadar bilgilidir oyunda .bundan boyle maraz 9 kalesin sahibi kenan deyil senan olarak bilinsin .Oyunu birakma nedenimde universite sinavina daha iyi hazirlanmam bu oyunla olmaz cogu kisi soyluyor ki bu oyun cocuk oyunu fakat deyil .Bu oyun uniyi bitirmis isi gucu yerinde olan insanlarin oyunu cunki cocuklarin zamanin aliyor ve surekli asgerim kacti asgerimi kestiler su etkinliyi bitireyim gibi oluyor ve bu da insani dersden uzak tutuyor istemeyerekde olsa.Benim oynadigim zamanlarda kalenin en yuksek guc puanina ulasdigi guc
Kendinize iyi bakin TR1 oyunculari Allaha emanet olun
MaraZ 9 : Kenan

Kendinize iyi bakin TR1 oyunculari Allaha emanet olun
MaraZ 9 : Kenan
maraz 9 @ tr 1
0
Yorumlar
Şans eseri bir ittifakda birbirimizi bulduk .
Ve o günden beri abi kardeş gibiyiz Kenan abi ile .
Arada bir oyuna bak abi .
Sensiz biz ne yaparız
Koskoca maraz efsanesi
Allaha emanet ol Abilerin abisi ...
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
Unutursam kalbim kurusun. Bu arada o hakkın olan karakol hala aklımda! Eninde sonunda halledicem
lnvicta - Ceasar - Draken - Merhlyne - Nietzsche - PRO KAYA
Мало Тебя
kizilmustafa16 Mustafa kardesim o hakkim olan karakolu bos ver sen ben gereni yaptim sen etkinliyni yap kaleni gelisdir dusme karakol pesine abin diyor. zaten sizin boyle sayginiz efendiliyiniz yetiyor benim icin bisey yapmana gerek yok sadece sunu unutmayin ben hic bir zaman haksiz yere kale yakmadim kimsenin emeyine bile bile zarar vermedim belkide bunun icin cogu kisyle karsi karsiya geldim ama yine sonunda sukurler olsun ki yenilmeden ciktim .
sakli kalesi kerem sana gelince
ooo maharajim Cem abi tesekkurler evet dediyin gibi hayatta sansa ihtiyacim olucak ama sansa ihtiyacim oldugu kadarda calismam gerek abi bir daha her sey icin tesekkurler.
ve nihat sen garipsin be tek iki kelime hoscakal kardesim ismi bu sen gitsen ben hoscakmi diycem sadece neyse sende boylesin alisdim artik zaten sendende bu beklenirdi ama yine buraya yazman mucize
saka bir tarafa yorum atan her kese tesekkurler. son 1 gun oyunda
~ İLKCAN ~
bide git kendin zahmetini cek bul forumda o linki anladin
sen yazmisin ya zayiflara acimak dogaya ihanettir diye sende sunu unutma eyer ezilen hakliysa o sonda ezilen deyil ezen olur cunki hakktan daha guclu bisey yok o er-ya da gec yerini bulur murat
ve bide sunuda yaz aklin bi kenarina sen birinden guclu ola bilirsin unutma ki senden gucluler var acimazsan sanada acimazlar ne ekersen onuda bicersin .
dip not: insani insan yapan merhamettir
hadi sana kolay gele metzgerrr
evet oyunu birakarak kendime bir deyil bikac iyilik yaptim.
artik aliskanlik olmus bu oyuna girmiycem insallah zamanimi calmiycak derslerime daha iyi odaklancam sanal alemde zaman gecirmiycem daha ne ekrem bak kendime ne kadar iyilik yapmisim:
oyuna tekrar dönmeni isterdim abi
siz hepiniz cansiniz bunu asla unutmayin
maraz efsanesi nin ne kadar çok seveni var
Kenan abim seni asla ve kat-a unutmayacağım instadan mesajlaşacağız zatenBir gün seni tekrar bu oyuna döndürmeye çalışacağım
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
~ İLKCAN ~