Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Orhan -VS- Herorahim
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
~ İLKCAN ~
Azerbaycan-Türkiye.
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
Orhan Hadi umarım gelicek yıl gene başlarsın oyuna
~ İLKCAN ~
Azerbaycan-Türkiye.
Azerbaycan-Türkiye.
hadi işine bebeğim diyip 5 dakka sonra özür dileyen insan senide unutmadık...
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
bn özrümü diledim ne halın varsa ye
Azerbaycan-Türkiye.
~ İLKCAN ~
Azerbaycan-Türkiye.
İMZA ~ İLKCAN ~
~ İLKCAN ~
TEK EMİR, İKİ KELİME: DAİMA İLERİ!
Pekmezi Bitenler helvaTadiyor
(anlamayan arkadaslara )
Olum Kaybi Olanlar Sohbet icin dost ariyor
sohbet yapacak adam ise onu sirtindan bicakliyor
KERTU MESAD
Orhan Tipsizi . 30 - 0 eziyorum seni yiyosa bi kez dalda rapor at bak ittidende cikdim dalsana bi kez .
~ İLKCAN ~
İnsan ların ŞEREFİNİ kimse sorgulayamaz hakkın yok !Özrü nü de dinlemeyeceğim yağmam olacaksın
~ İLKCAN ~
ricam senan 9 orhanı banlaması dır kimse birine şrefsiz diyemez