Anasayfa Turkish Hikayeleriniz

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Korku Hikayesi-"Gizemli Ev"-1.Bölüm

CekiCeki Moderator Gönderiler: 985
16.09.2017 düzenlendi kategorisi Hikayeleriniz

Herkese merhabalar.Yeni açılan Hikayeler kategorimizde ilk hikayeyi yazmayı düşündüm.Hikaye ilgi alırsa devamı gelecek.Hikayemi bölümlerle paylaşacağım.Kendim korku hikayelerine fazla yer verdiğim için ilk hikayemi korku hikayesi olarak yazdım.Bu hikaye arkadaşımın anlatdığı ve söylediğine göre onun başına gelmiş bir hikayedir.Hikayeyi arkadaşımın dilinden yazacağım.Sizlere iyi okumalar dilerim...

Gizemli Ev                                  

1.Hikaye Kahramanları:Ben,Annem,Babam,Anneannem,Köy Arkadaşlarım

Ben annem ve babam köyümüze gitmek için hazırlandık arabaya bindik ve hemen yola koyulduk, köyümüz 2 saat uzaklıktaydı. Anneannemlere geldik. Lafı fazla uzatmayayım anneannemgilin karşısında eski bir ev vardı. Köydeki arkadaşlarım buraya ‘Gizemli Ev diyorlardı’.

O gün köydeki en iyi arkadaşımla buluştuk bana  hadi gizemli eve gidelim dedi. Bende tamam ama tüm arkadaşları topla dedim. Oda arkadaşları topladı ertesi gün gizemli eve gittik. Arkadaş akşama kadar kalalım, bakalım aramızda en cesaretli kimmiş dedi. Ben ve arkadaşlarım tamam kabul dedik anlaştık. Aslında köyde bu ev hakkında çok fazla söylentiler dolaşıyordu, ama, ben inanmıyordum, her neyse konuya dönelim. Sonra akşam geldi çattı hadi gidelim dedik ve bir arkadaşım dedi ki hadi bugün burada kalalım, bilirsiniz köy evleri yan yanadır ve bizim eve  bu ev çok yakındı ailelerimizden izin aldık.

O gece orada kalıyorduk ki saat 2:00’ı gösterdiğinde bir ses duydum tabi oraya yatak yorgan falan götürdük. Arkadaşlarim uyuyordu sıra sıra nöbet tutuyorduk. Sıra bendeydi yani o sesin nereden geldiğini merak etmiştim ama köyde çok kedi,  köpek, kirpi vardı aldırmadım. Sanki bu ses beni uyarıyordu. Çıkın buradan çıkın diye bir ses daha duydum. Ahşap bir evdi burası ben hemen elime sopayı aldım, ihlas nas ayetel kürsi okudum. Çok korkmuştum.

2.Bölüm Yarın...

Post edited by Ceki on

Yorumlar

• anubis334 (ASIA1)anubis334 (ASIA1) Gönderiler: 4
    kısmetse devamını bekleriz yarın :)
  • SAKLI (TR1)SAKLI (TR1) Gönderiler: 136
    süper ya dizi gibi güzel olmuş sayenizde forum yine iyiye dönüyor BEKLİYORUZ 2. BÖLÜMÜNÜ ...
    G.A.Z.İ.
  • Fransa Krallığı (TR1)Fransa Krallığı (TR1) TR1 Gönderiler: 446
    Güzel olmuş. Lakin cümleleri hep "dık dik" olarak bitirmişsin. Buda  hikayenin  sürükleyiciliğini ve kalitesini zederler. Bunlara dikkat edersen  daha iyi bir yapım çıkarabilirsin.
    Ben savaş çıktığında ata binmeyeceğim. Ben ata bindiğimde savaş çıkacak. (Napoléon)

• HeelGuardianS (TR1)HeelGuardianS (TR1) TR1 Gönderiler: 272
    Cinli perili hikayeler paylasmak yasakmi bende yapicamda ?:D

''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''

• HeelGuardianS (TR1)HeelGuardianS (TR1) TR1 Gönderiler: 272
    Bu arada devamini bekliyoruz :)

''DOSTUMA ÖLÜMÜNE EDERİM EŞLİK''

• jean darc (TR1)jean darc (TR1) Gönderiler: 225
    Ceki dedi:

Her kese merhabalar.Yeni açılan Hikayeler kategorimizde ilk hikayeyi yazmayı düşündüm.Hikaye ilgi alırsa devamı gelecek.Hikayemi bölümlerle paylaşacağım.Kendim korku hikayelerine fazla yer verdiğim için ilk hikayemi korku hikayesi olarak yazdım.Bu hikaye arkadaşımın anlatdığı ve söylediğine göre onun başına gelmiş bir hikayedir.Hikayeyi arkadaşımın dilinden yazacağım.Sizlere iyi okumalar dilerim...

Gizemli Ev                                  

1.Hikaye Kahramanları:Ben,Annem,Babam,Anneannem,Köy Arkadaşlarım

Ben annem ve babam köyümüze gitmek için hazırlandık arabaya bindik ve hemen yola koyulduk, köyümüz 2 saat uzaklıktaydı. Anneannemlere geldik. Lafı fazla uzatmayayım anneannemgilin karşısında eski bir ev vardı. Köydeki arkadaşlarım buraya ‘Gizemli Ev diyorlardı’.

O gün köydeki en iyi arkadaşımla buluştuk bana  hadi gizemli eve gidelim dedi. Bende tamam ama tüm arkadaşları topla dedim. Oda arkadaşları topladı ertesi gün gizemli eve gittik. Arkadaş akşama kadar kalalım, bakalım aramızda en cesaretli kimmiş dedi. Ben ve arkadaşlarım tamam kabul dedik anlaştık. Aslında köyde bu ev hakkında çok fazla söylentiler dolaşıyordu, ama, ben inanmıyordum, her neyse konuya dönelim. Sonra akşam geldi çattı hadi gidelim dedik ve bir arkadaşım dedi ki hadi bugün burada kalalım, bilirsiniz köy evleri yan yanadır ve bizim eve  bu ev çok yakındı ailelerimizden izin aldık.

O gece orada kalıyorduk ki saat 2:00’ı gösterdiğinde bir ses duydum tabi oraya yatak yorgan falan götürdük. Arkadaşlarim uyuyordu sıra sıra nöbet tutuyorduk. Sıra bendeydi yani o sesin nereden geldiğini merak etmiştim ama köyde çok kedi,  köpek, kirpi vardı aldırmadım. Sanki bu ses beni uyarıyordu. Çıkın buradan çıkın diye bir ses daha duydum. Ahşap bir evdi burası ben hemen elime sopayı aldım, ihlas nas ayetel kürsi okudum. Çok korkmuştum.

2.Bölüm Yarın...

İyi bir etkinlik hocam. Forum tekrar geri dönüyor. Ancak 'her kes' diye yazıyorsunuz. Onu herkes diye yazsanız sanki daha iyi hocam ? :smiley:
  • CekiCeki Moderator Gönderiler: 985
    Cinli perili hikayeler paylasmak yasakmi bende yapicamda ?:D
    Hayır,yasak değil.Hikayenizin başında  sadece uyarı yapsanız daha iyi olur.
  • Zuhal atlıalp (TR1)Zuhal atlıalp (TR1) Gönderiler: 136
    Korku hikayelerinden Slendermandan konuşsak olurmu  o:)
  • VAHİT97 (TR1)VAHİT97 (TR1) Gönderiler: 26
    güzel olmuş
  • VAHİT97 (TR1)VAHİT97 (TR1) Gönderiler: 26
    16.09.2017 düzenlendi

sen zaten slendermansın  
  • SAKLI (TR1)SAKLI (TR1) Gönderiler: 136
    ayn kendini anlatc :D
    G.A.Z.İ.
  • herorahim_fire (TR1)herorahim_fire (TR1) Gönderiler: 151
    Slendermanin Kankası falanmısın =D
    Ayrılamıyosun ondan

Sanarım bi akşam gelib sen korkutmuş =D
    Sen slendermandan kotkuyon ben senden 
    PEŞİNİZDE OLANLAR VAR .......
  • azrailin (TR1)azrailin (TR1) Gönderiler: 41
    23.09.2017 düzenlendi

...
    Bir Millet İki Devlet.
    Azerbaycan-Türkiye.

https://www.youtube.com/watch?v=56xK17Hqv2k

• Zuhal atlıalp (TR1)Zuhal atlıalp (TR1) Gönderiler: 136