Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
savaş raporları başlığımız

0
Yorumlar
okul a gittim geldim
asger kesdin ahkam kesiyon bide
yan çarcı seni
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
ben oyundaykende kimse benden o kadar asger kesemez hele sen gibi yan çarcı
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
2 k asger var lan sıkıysa gel şimdi
Azerbaycan-Türkiye.
anlaşdık
dost olarak oynayacağız
boşuna yorum yapılmasın
Azerbaycan-Türkiye.
Neyse, raporlar güzel. Tebrik ederim.
TEK EMİR, İKİ KELİME: DAİMA İLERİ!
iyiydi kardeşim
~~~ŞAN~~~
dedikodu yapmaya başlıyolar son zamanki moda bu galiba yada tr1 forumuna sabotaj için toplanmış deli yürek ittfaklar
Forumu sabotaj konusuna gelirsek, her gün defalarca boş konu açan ve aynı şekilde defalarca boş yorumlar yapanlar biz değiliz. "O kişiler kendilerini biliyor." demek isterdim fakat bu kadar boş insanların kendini bilmesi mümkün değil.