Anasayfa Turkish Ittifak haberleri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

RED OF SOUL

GoldenBlood (TR1)GoldenBlood (TR1) TR1 Gönderiler: 6
https://youtu.be/HvcTtUs0WZM 

Fırtına Adalarında Bu Ayın Lideri Biz Olduk
Bunun İçin Başta Alper Abi(HANEDAN),Hasan Abi(KALESENSİ4427),Yusuf(Arvegil) Ve Diğer Tüm Üyelerimize Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum Dilerim İttifakımız Daha İyi Şeyler Başarır.

Keyifli Seyirler...

Yorumlar

• özburdurlu (TR1)özburdurlu (TR1) Gönderiler: 297
     :D:D:D  

En fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar.

• janes153 (TR1)janes153 (TR1) TR1 Gönderiler: 79
    DARKI PATLATCAZ DARKTAKİ BAZI KALELERİ ÇALDIM HİÇBİŞEY OLMAMIŞ GİBİ O KALELERDEN
    OYNUYOM AMA ŞİMDİLİK. DARKI PATLATCAZ DARBE YAPCAZ DARKA 
    Senmi patlatıcan Yeni Bir mikser dahamı türedi ne. Hangi güçle patlatıcaksın çok merak ediyorum. acaba gerçek kalenle gelecek yürek varmıdır sende.
  • janes153 (TR1)janes153 (TR1) TR1 Gönderiler: 79
    Senmi patlatıcan Yeni Bir mikser dahamı türedi ne. Hangi güçle patlatıcaksın çok merak ediyorum. acaba gerçek kalenle gelecek yürek varmıdır sende.
    DARKI PATLATICAZ YAZIYO PATLATICAM YAZMIYO DİKKAT ETTİYSEN 

Yan kalelerini yanıma taşıyacağına. gerçek hesabınıda yanıma taşısan diyorum :)
  • GoldenBlood (TR1)GoldenBlood (TR1) TR1 Gönderiler: 6
    Burda RED OF SOUL adına konu açtık alakasız ufak tefek kaleler maydanoz oldu
    12-13 yaşından çocuklar yorum yapmayın artık

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak