Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
RED OF SOUL

kategorisi Ittifak haberleri
https://youtu.be/HvcTtUs0WZM
Fırtına Adalarında Bu Ayın Lideri Biz Olduk
Bunun İçin Başta Alper Abi(HANEDAN),Hasan Abi(KALESENSİ4427),Yusuf(Arvegil) Ve Diğer Tüm Üyelerimize Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum Dilerim İttifakımız Daha İyi Şeyler Başarır.
Keyifli Seyirler...
Fırtına Adalarında Bu Ayın Lideri Biz Olduk
Bunun İçin Başta Alper Abi(HANEDAN),Hasan Abi(KALESENSİ4427),Yusuf(Arvegil) Ve Diğer Tüm Üyelerimize Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum Dilerim İttifakımız Daha İyi Şeyler Başarır.
Keyifli Seyirler...
0
Yorumlar
01:30 da size verilen emir doğrultusunda 4 adet 3 şekerli ünvan alabilirmiyiz. Birisi açık olsun lütfen
Malatyalı abimizi ( komşumu ) üzmeyin, devam birlikleri onun isteklerinin doğruluğunu sorguladığı zaman üstü çizilir. Aman diyeyim çizdirmeyin kendinizi, tanımlamanızdan nekadar uzak kalırsanız malatya merkeze okadar yakın olursunuz.
Bu arada ünvanı seçebiliyoz mu ?
En fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar.
Yan kalelerini yanıma taşıyacağına. gerçek hesabınıda yanıma taşısan diyorum
12-13 yaşından çocuklar yorum yapmayın artık