Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Oyunla ilgili Şikayet ve Öneriler

kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
Forumun daha kullanılabilir olması için oyun ile ilgili tüm öneri ve şikayetlerimizi bu başlık altında yapalım

Ortada bir neden varken buna karşı oluşan zıtlık bir etki oluşturur -OHM Kanunu Hayatın Kanunudur
Oyunla ilgili sorunlarınızı oyundan değil forum üzerinden mesaj atınız
0
Yorumlar
ejder vuramıyooruz tavla ları 3 yapmış YAKUTLU oyuncular herşeyi kapıyor
beriden yakut kassak dicem oda azaltılmış yakut sıkıntımız var şanslı sent lütfen geri gelsin
ikinci olarakda kargada 600 üzeri asger çıkmadı neden bu kadar az şöhret kasamıyoruz
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
2- Güncelleme sonrası emek harcadığım, zaman harcadığım ve hatta parayla satın aldığım yakutları kullandığım 2 kumandan setimin ekipman parçaları silindi ve henüz ses seda yok GGS den.
3- Hata değil ama GGS ye toplu tepki göstermemizin zamanının geldiğini dile getirmek istiyorum. Altın ve yakut kazanımlarını azalttılar. Herşeyi yakut harcamaya odakladılar. tüm NPC hedeflerinin kumandan ve komutanlarını kat kat güçlü hale getirip fazla asker kestirmeye başladılar. Yapılan saldırılar, yapılan savunmalar tamamen matematiğe ters yapılmaktadır. güçlerin karşılıklı sıfırlanmasına rağmen devasa askerler kesilmeye başlandı.
GGS yakut sattığı için biz oyuncular bir müşteri (tüketiciyiz) tüketici olarak bu maddeler alenen dolandırıcılık maddesidir ve hakkımızı aramaya başlamaz isek GGS daha da sapıtacak ve bu oyunu oynanamaz hale getirecektir.
Lütfen her bir oyuncu yukarıda yazdığım 3 maddeyi şikayet olarak ticket atsın. atsın ki tepkimizi iletelim artık.GGS nin kendine çeki düzen vermesi şart.
Herkese saygılar, sevgiler ve iyi oyunlar dilerim
oyuna şifre kırcı proramların girmemsini istiyorum tek isteğim bu ve vahit9 kalesinin bulunmasını istiyorum
Bıçak kıyısı yer alti vb eski etkinliklerin içerik ve komutanları değişebilir
Berimond kisa süreli gelmesi dezavantaj oluyor
Yapılan ve şu an yer almayan etkinlikler son durumu hakkinda bilgide verilebilinir.(berimond çim kraliyet yarışması itifak savaşı)