Anasayfa Turkish Resmi duyurular için sohbetodası

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

BÖYLE EMEK HIRSIZLARINA DİKKAT EDİN LÜTFEN.

A.N.K.A (TR1)A.N.K.A (TR1) TR1 Gönderiler: 28
12.12.2017 düzenlendi kategorisi Resmi duyurular için sohbetodası

Bilgisayara trojen atmaya çalışan zeki arkadaşlar var aramızda bunlar servera kendini yaşı büyük olgun insanlar olarak tanıtmış kişiler. Yazık yazık. Herkes dikkat etsin Lütfen. 
Post edited by OHM (TR1) on

Yorumlar

• A.N.K.A (TR1)A.N.K.A (TR1) TR1 Gönderiler: 28
    DOSYADAN ÇIKAN UZANTI BİÇİMİ İNTERNETTEN ARAŞTIRDIĞINIZDA NE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ.
  • Fatih Randf (TR1)Fatih Randf (TR1) Gönderiler: 3
    Şerefsiz iste !
  • Fransa Krallığı (TR1)Fransa Krallığı (TR1) TR1 Gönderiler: 446
    Ben savaş çıktığında ata binmeyeceğim. Ben ata bindiğimde savaş çıkacak. (Napoléon)

• jean darc (TR1)jean darc (TR1) Gönderiler: 225
    Konuyumu kilitleyecek :smiley:
  • janes153 (TR1)janes153 (TR1) TR1 Gönderiler: 79
    Konuyumu kilitleyecek :smiley:
    :D
  • Fransa Krallığı (TR1)Fransa Krallığı (TR1) TR1 Gönderiler: 446
    08.09.2017 düzenlendi
    Ben savaş çıktığında ata binmeyeceğim. Ben ata bindiğimde savaş çıkacak. (Napoléon)

• KralOswald (TR1)KralOswald (TR1) TR1 Gönderiler: 17
    LİNK ŞAHSIMA kartal bey TARAFINDAN ATILMIŞ OLUP FİRAR28 KALESİNE İLETMEM KONUSUNDA RİCA OLUNMUŞTUR KENDİSİNİN FİRAR28 KALESİNDE ENGELLİ OLDUĞUNU MESAJLARININ GİTMEDİĞİNİ BEYAN ETMİŞTİR. BU OYUNDA İLK DEFA BİRİNDEN ÖZÜR DİLEYECEĞİM EN BÜYÜK KORKUM HAKK'IN KARŞISINA KUL HAKKI İLE ÇIKMAKTIR. LİNKİN İÇERİĞİNDEN BİLGİM OLSAYDI BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAKTI. BU FORUMA DA İLK DEFA UĞRUYORUM ŞAHSIMA ATILAN İFTİRALARI TEMİZLEMEK İÇİN. BUNDAN SONRA OYUN SAYFASI DA BENİM İÇİN KAPANMIŞTIR. ÖZÜR DİLERİM OĞUZ KARDEŞİM
    B   *   L  *   A  *  C  *  K- NİGHT
  • PlayerA.Han (TR1)PlayerA.Han (TR1) Gönderiler: 9
    kartal bey yılanın başı zaten iyi bir ayar çekecem onada 
  • PlayerA.Han (TR1)PlayerA.Han (TR1) Gönderiler: 9
    kartal hanım
  • MAMCAKOGLU (TR1)MAMCAKOGLU (TR1) TR1 Gönderiler: 4

söz konusu mesajla da bir ilgim yoktur hocam, kaleyi patlattıklarında yazmışlar sohbeti maalesef
  • StrongKale (TR1)StrongKale (TR1) Gönderiler: 9
    böyleleri varken rahat oyun oynanmaz ki adam güvendigine bile şifre atmaya tiksiniyor
  • senan 9 (TR1)senan 9 (TR1) Gönderiler: 141
    ...

~ İLKCAN ~

• maharajim (TR1)maharajim (TR1) TR1 Gönderiler: 405
    trojen de nedemekki
    maharajim @ tr 1
  • Hussein (TR1)Hussein (TR1) Gönderiler: 207
    trojen de nedemekki
    Truva atı. Virüsler arasında en tehlikeli olanı çünkü antivirüs programları tarafından tespit edilmesi çok zor.

TEK EMİR, İKİ KELİME: DAİMA İLERİ!

• Kartal Bey (TR1)Kartal Bey (TR1) Gönderiler: 199
    LİNK ŞAHSIMA kartal bey TARAFINDAN ATILMIŞ OLUP FİRAR28 KALESİNE İLETMEM KONUSUNDA RİCA OLUNMUŞTUR KENDİSİNİN FİRAR28 KALESİNDE ENGELLİ OLDUĞUNU MESAJLARININ GİTMEDİĞİNİ BEYAN ETMİŞTİR. BU OYUNDA İLK DEFA BİRİNDEN ÖZÜR DİLEYECEĞİM EN BÜYÜK KORKUM HAKK'IN KARŞISINA KUL HAKKI İLE ÇIKMAKTIR. LİNKİN İÇERİĞİNDEN BİLGİM OLSAYDI BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAKTI. BU FORUMA DA İLK DEFA UĞRUYORUM ŞAHSIMA ATILAN İFTİRALARI TEMİZLEMEK İÇİN. BUNDAN SONRA OYUN SAYFASI DA BENİM İÇİN KAPANMIŞTIR. ÖZÜR DİLERİM OĞUZ KARDEŞİM
    İşine gelince iftirada 1.sin kardeşim suç atmada

.::NoPaSaRaN::.

• Kartal Bey (TR1)Kartal Bey (TR1) Gönderiler: 199
    kartal bey yılanın başı zaten iyi bir ayar çekecem onada 
    Haddini bil ag babaların gelsin senin benimle böyle konuşmak kimsenin haddi degildir!

.::NoPaSaRaN::.

• senan 9 (TR1)senan 9 (TR1) Gönderiler: 141
    ...

~ İLKCAN ~

beni bilen de bilir, böyle boş beleş işlerle uğraşacak vaktim yok.
  • agrılıkadirbaba (TR1)agrılıkadirbaba (TR1) Gönderiler: 20
    30.09.2017 düzenlendi
    ...
                                                                                                        BEST OF WAR

Sign In to comment.