Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
~~~ŞAN~~~
~~~ŞAN~~~
sadece gülüyorum istediğiniz kadarda yakın
Savaş kimin haklı olduğuna değil kimin güçlü olduğuna karar verir.
yani kazanman asker kesmen seni hiçbir şekilde haklı yapmaz.~~~ŞAN~~~
~~~ŞAN~~~
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
~~~ŞAN~~~
Neyse konusucak halim yok sizin gibi adamlarla tempuratorum var kulagimda hasta az kafe icicem hadi size iyi asker kaybetmeler
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
Sadece dalmasını doğru bulmuyorum.
~~~ŞAN~~~
Hatanın neresinden dönülürse kârdır.
~~~ŞAN~~~
liderin umut a da ilet onuda affetim ama 3.defa çatmasın beni şuan yıkmadıysanız bi daha yıkamazsınız buda böle biline iyi oyunlar
saygılarla melih ....
aeo melih kardes
amma liderimi benimle katisdirma ben kendi adimdan ozur diledim ve bir sulh istedimm bole kufurlerle dalmaklarla bi yere varamayiz en dorusu barismaktir ben barisiyorum sulh bagliyom amma liderimi bilmem amma benden sana saldiri gelmez sende bana dalma saygilarimla tamer iyi oyunlar.