Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
HAYIRDIR BİRİ Mİ YEDİ SİZİ BÜYÜKKAANLILAR :D

kategorisi Ittifak haberleri
http://prntscr.com/gdp4e0 bakın 50 lv den 49 a düşmüşler canım şöhret felan kaybettiniz de mi böyle oldu biri mi saldırdı size?

0
Yorumlar
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
Birileri benim askerlerimi oyunda yokken kesmeseydi bende rapor atardım
~~~ŞAN~~~
~~~ŞAN~~~
Çok zekisin alkış
Kendini dusunen bir tipdir .
70 LVL kalemle alirmisiniz dedim buyur gel dedi
58 lvl kalemle yazdim ayni zamanda bana yazdi ona yazmadi
Buyukkan imp . Hic sevmem
Amma ne olsada oyuna emek vermisler
Ve helalki ittifaqini guclendirmis
sap ık adamın tekiböle bi arkadaşım olduğu için kendimden nefrert ediyorum tamer inşallah süresiz ban yersinde aklın başına gelir
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
hayaller hayatlar ekremim
HAYATA DAİR VASIFSIZ ELEMAN TABİRİNİ BURADA!DA SÜRDÜRÜYORSUNUZ
KALELERİNİZ BİZLER İÇİN BİRER VASIFSIZ ELEMAN ...
NERENİZE BASTI BÜYÜKKAAN'Kİ FORUMDA BU KADAR SAÇMA GEREKSİZ BAŞLIKLAR AÇIYORSUNUZ....KUYRUĞUNUZA BASILMIŞ GİBİ DURMUYOR
DİĞERİDE BÜYÜKKAANI SEVMİYORMUŞ BÜYÜKKAAN BAYILIYOR YA SANA SEN BİZE GEL NOLUR GELMEZSEN ÖLÜRÜZ BAK BİZ ŞİMDİ...NASIL OYUN OYNARIZ YA BİZ SENSİZ
DİĞERİDE VİDEO EDİTLİYORMUŞ HANGİ KALENLE HANGİ ALETİNLE...
ANALARININ BABALARININ UĞRAŞAMADIĞI İNTERNET CAFELERE SALDIKLARI 13 YASINDAKİ ÇOCUKLARLA BİZ UĞRAŞIYORUZ.. ÇOK YAZIK...
SONRA CAVİT GİBİ BİYERDE YAKALANINCA ÖZÜR DİLERİM ABİ YAPMA...
HERKES İŞİNE BAKSIN BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN... 6YILLIK İTTİFAK SEN GİBİ BİR BOŞ ADAMIN DEMESİYLE KARALANMAZ RAHAT OL..