Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
yada oyunda olamayanlara
~~~ŞAN~~~
AHA BUDA SİZE KAPAK OLSUN O LİDERİN DE ALT İTTİFAKIMIZA GİRİP SÜRÜNÜYOR
DARK A KAFA TUTTUK DEDİM
videonun kalitesi biraz düşük kusura bakmayın eyer video beğenilmezse 2 defa yüklerim seve seve sıkıntı yok
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
SONRA KALIRSIN AGLIYA AGLIYA
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
~~~ŞAN~~~
COJ altı szin böle bi üyeyi ittifakınızda tutmanız ayrı konu o konuya da değinicem gerekekirse
son osmanlılara selamımı veririm
biliyosunuz bana bi deli deerler bide kara bela derler deli melih modundayım tutamazlar beni
İYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYT ALAAAAAAAAAH
~~~ŞAN~~~
eyer erkeksen o laflarını silmezsin tamer
sen gibi bi arkadaşa sahip olduğum için kendimden nefret ediyorum
güce tapıyosun yakında olacakları öğrendiğinde affet benniiiiğğğğğğğ diye şarkılar destanlar yazcaksın bende senle uğraşmıyacağım o köpek dediğin insanlar uğraşcak tertemiz kalpleri var ahlaksız bi insansın işde
ne zaman savaş oldu sizden önce ben yakdım siz saldırı dahi çıkmadınız üşengeçsiniz ama ben herzaman sizden önce oldum bunu fark edemediniz siz
Hirto melih ben sana hic bir vakit ozur dilemicem dilememde
pismansan ne mutlu bana ahhhhhhhhhhhhhhh yesssssssssssss