Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
Beni o kadar içten çağırma, bir gece ansızın ÖPEBİLİRİM :DDD
400 500 askerimi kesmeniz öpmekmi oluyor acaba sırf sizin için artık 24 saat oyunda olacağıma emin olabilirsiniz.dağa ana kaleme bile gelemiyosunuz neden acaba çokmu korkuttum
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
BİSMİLLAH REHAMU RAHİM
kocasına benzemeye çalışıyor işte
BEN BİR TARİHİM , YA SEN ?
asdasdasdasdasdasdasdasdasdasa
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
~~~ŞAN~~~
Sende acaba gerçek kalenden yazacak cesaret varmı acaba ? bunu sorgulaya biliyomusun işiniz gücünüz yalan atmak iftira atmak Sırf DARK AİLESİNİ karalama kampanyaları yapmak. onun yerine burda Boş çene boş yorum Benim için değeri 0 olan gereksiz yorum yapacağına. Kendi kaleni Sür öne . Sahte kaanlardanmı emir alıyosunuz yoksa
Ana kalemi çıkardığım an kaçıcak delik arıyacaksınız ama bekle az kaldı.Dolunayda filan auuu'layan tiplerden değilim , ama güzel öperim
ZORBADAN HÜKÜMDAR KALLEŞDEN KARDEŞ OLMAZaş sebebi yapa))) senin darkındeilmi la alt ittifakının adamının alımını savaş sebebi yapan )))