Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Yorumlar
Düğün kurduk çırmıktıda
Kirvem halayın başında
Mızrap telde tel mızrapta
Şen olasan şen ol le malatya
Ah le malatya vah le malatya
Gelin güveğle yan yana
Dost ahbap girmiş kol kola
Vur davulcu vur davula
Beydağında beyler gezer
Arguvan fıratı süzer
Över cümle alem över
Tebrik ederim PIRAMIT ailesi En cok sizin kazanmaniza sevindim sonrada bu sarkiyi super koymussun Cok tebrik ederim.
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
hayatımda ilk defa düşmanıma insanlık yaptım samuray sonu dedi bekledim o arada saldırı çıkmadım ama ila kaşınıyor iyilikten maraz doğarmış kesin doğru görecez bakalım
cır cır konuşuyon sadece
En fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar.
bi sor soruşdur bakayım SpongeBoB sen iyi bilirsin neden nefret ettiklerini murat duran içine atma canım dök içini
It doesnt matter how many times you get knocked down. All that matters is you get up one more time than you were knocked down.
Benim bu konularda agzına birdaha adımı alma cem abi En büyük destek benden geldi türk birligine Asker yardımını unuttunuz sizi dark savaşında ben dik tutuyorum herşey hilal taktigiyle olmuyor oyunda Yalansa çıkarsın söylersin bu konularda bir daha agzına alma adımı
Hiç mi yürek yok sende. Hadi yürek yok hiç mi yüz yok sende. Ekran arkasına saklanıp kod isim kullanarak yalanlarla iftiralarla insanlara çamur atmak hangi duygularının tatmin işine yarıyor. Sen isminden utanıyor olabilirsin, ben gururla taşıdığım ismimle yazıyorum
Haritada dönen çirkeflikleri ortaya çıkarmayı hedefleyen tüm başlıkların altına farklı kimlik/kişilik altına bürünüp alakasız konularla girip konuyu dağıtmaya çalışmakla sadece kendi çirkinliğini, çirkefliğini ispatlıyorsun. Ben biliyorum ki ismini hiç bir zaman AÇIKLAYAMAYACAKSIN. Çünkü sen de biliyorsun ki eğer ismini açıklayacak olursan TAKMA İSİMLERLE yaptığın yorumların tümünün HAYSİYETSİZCE BİR İFTİRA OLDUĞU da ortaya çıkmış olacak.
bu yazacağın lafları abin mi söyledi sana telefonda
bana şereften haysiyetten bahsedene bak güldürme beni hadi sen buradaki çoluğu çocuğu kandır
bana felsefe yapma pardon edebiyat
En fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar.
Uzun lafın kısası; İsim söyle fake burdurlu ismin ne. Bak bana benim ismimle hitap edebiliyorsun çünkü ben dürüstüm samimiyim ve ismimden, kimliğimden, kişiliğimden rahatsız olmuyorum. Eğer sen de kimliğinden, kişiliğinden rahatsız olmuyorsan dürüst ol samimi ol ismini söyle.
ya forum eskisi gibi olsa böyle hep savaş raporları olsa şimdi millet ancak birbirlerinin anasına bacısına küfrediyor