Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Değerli TR1 Serveri Oyuncuları!

ŞehzadeŞehzade Gönderiler: 523
24.09.2016 düzenlendi kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
Bildiğiniz ve Gördüğünüz üzere Serverimiz her geçen gün küçülmekte, oyuncular oyun bırakmakta, kale sildirmekte ve bu serverden başka serverlere gitmekte. Moderatör olduğum günden itibaren bu serverde kimse kale sildirmesin, oyun bırakmasın ve kale sildirmeye zorlanmasın diye ittifak ittifak gezip uğraştım bunu hepiniz biliyorsunuz. Evet bu bir savaş oyun, savaş olmalı, müttefiklik olmalı ama işin ucu zulm etmeye varmamalı. Geçen hafta elime KARA LİSTE diye bir liste ulaştı. Bu listede yaklaşık 40-50 kalenin ismi var, güya bu kalelere bu serverde oyun oynatılmayacak ve bu oyuncular kalelerini sildirinceye dek oyun için tehdit edilecek, sindirilecek. İlk soru bu? bu server ne zaman özelleşti? HİÇBİR ZAMAN bu serverde hala GGS kontrolünde. İşin kötü tarafı zamanında zulme uğradıklarını söyleyen, bu yüzden oyundan uzaklaştıklarını söyleyen kalelerin bugün bu liste saçmalığını yapması. Tamam oyun oynamasını beceremiyoruz bari çirkeflik yapmayalım!

Bu serverde ağır küfür, özel hayata tehdit, aileye küfür vb durumlar hariç herkesin oyun oynamaya hakkı vardır, ve bu hakkı hiçbir kale oyuncuların elinden alamaz. Ben bu uğurda ilk adımı attım, liste tutanları dolaylı yollardan bunun yanlış olduğu hakkında uyardım, tavsiyede bulundum. Ama bugün gördüm ki bu durumun kendileri için, çıkarları için ters düşeceğinden SON OF WAR ittifakından bu listeyi hazırlayan bazı oyuncular oyun içinde beni sindirmek için saldırılar çıkmaya başladı. İttifakımda ki bir üyeme atılan mesajda şu ifade dikkat çekici '' Oyun içine müdahale ediyor listeye karışıyor! '' bu cümledeki çirkefliği, yüzsüzlüğü umarım sizde fark etmişsinizdir. Ben forum moderatörü olduğum kadar TR1 serverindeki durumları, sıkıntıları, aksaklıkları vb. durumları yetkililere aktarmakla da mükellefim. 

Şimdi şu malum ittifaktan bir üyede kalkmış diyor ki (o forum moderatörü söyleyin yanlız foruma baksın) yok efendi, sen oyunda liste yapacan 6-7 kale girip oyuncu tehdit edecen, oyuncu kale sildirsin diye sindirecen bende buna sessiz kalacam! kusura bakma ama bu senin haddini aşar. Bu serverde kimseyi ezip haksızlık yapmadım, birilerine de bun yaptırmayacağım inş. 

Değerli ittifaklardaki dostlarımdan, kardeşlerimden, abilerimdem hukukum olan herkesten rica ediyorum. LÜTFEN BU KONUYA GEREKEN DESTEĞİ VERİP OYUN İÇİNDE DE AYNI HASSASİYETİ GÖSTERİN

Arkadaşlar ilginizce bir metin hazırlanacak, bu liste olayı, oyun için tehditle oyuncuya kale sildirme vb. ve bununla ilgili anket açacağım konu altına, lütfen herkes iştirak etsin, bu anketin linki ilgililere iletilecek ve bu liste hazırlayan benim bizzat isimlerini verdiğim bunun yanında 5-6 kaleyle aynı anda oynayıp oyuncu sindirdikleri için ceza verilmesi için elimden geleni yapacağım, bu evrede sizde ankete katılım yaparsanız sevinirim.
Post edited by Şehzade on

Yorumlar

• Mr.KraftMr.Kraft Guest Gönderiler: 279
    Herkese selam,

Empire yöneticileri olarak bir konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz.

Bir moderatörün görevi oyuncular ve forum yöneticileri arasındaki bağlantıyı güçlendirmek ve gerek forumda gerekse Türkiye sunucusunda olan bitenlerden yöneticileri haberdar etmektir. Bu sebeple, moderatörümüzün görevini yapması sebebiyle kendisine karşı çıkılmasına hiçbir şekilde müsaade edemeyiz. 

Moderatörümüz Şehzade sunucudaki bütün oyunculara yardımcı olabilmek ve sunucunun adil bir şekilde gelişebilmesi ve büyümesi için elinden geleni yapıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bununla birlikte kendisi de oyunda aktif olan bir oyuncu ve oyun içi tartışmalarınız varsa bunun kendisinin moderatörlük görevine mal edilmesi ya da bunun üzerinden ithamlarda bulunulması doğru değil.

Daha keyif alınabilecek ve rekabete açık bir oyun ortamı için moderatörümüzün anahtar bir görevi var. Bu sebeple kendisini aşağılamaya çalışmak yerine ona yardımcı olmaya ve bilgilerinden ve bizimle olan iletişiminden faydalanmaya çalışmanızı öneririz.

Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.

Bu tartışma kapatıldı.