Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
BECERİKSİZLİK

kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
burdan bütün oyunculara sesleniyorum.sizi mağdur edenleri boykot edin. lütfen şu kaybımı giderin şu şöyle oldu bu böyle nazik, kibar yaklaşımları bırakın. bunların para kazanma kaynağı bizleriz.her ittifakta devamlı yakut çeken sayısı 5 parmağı geçmez ve diğerleri hakaze.
şimdi ben burdan yazıyorum adam gibi işinizi yapın. size defalarca ticket attım geri dönüş dahi yapmadınız.size sunduğum bilgilerin doğru yada yanlış olduğuna dahi bakmadınız. bu saatten sonra kale silinmiş,ceza almış umrumda değil.sizin ekmek tekneniz benim ve benim gibiler. bu oyun olmaz başka oyun olur hatta hiç oyun olmaz hiç ve çokta sıkıntı değil.ben yakut çektiğimde nasıl anında cevap geliyorsa size ticket attığımda bana geri dönüş yapacaksınız ve buna seve seve mecbursunuz.üç kuruşluk oyununuz için milleti germeyin yapamıyorsanız yaptığınız işe talibim. devredin ve istediğiniz yere gidin. birde oraya kayra mıdır nedir onu koymuşsunuz. bişeyden de anladığı laga luga yapıp duruyor. TEKRAR SESLENİYORUM TÜM OYUNCULARA BOYKOT EDİN BUNLARI biz onlara değil onlar bize muhtaççççççççç.
şimdi ben burdan yazıyorum adam gibi işinizi yapın. size defalarca ticket attım geri dönüş dahi yapmadınız.size sunduğum bilgilerin doğru yada yanlış olduğuna dahi bakmadınız. bu saatten sonra kale silinmiş,ceza almış umrumda değil.sizin ekmek tekneniz benim ve benim gibiler. bu oyun olmaz başka oyun olur hatta hiç oyun olmaz hiç ve çokta sıkıntı değil.ben yakut çektiğimde nasıl anında cevap geliyorsa size ticket attığımda bana geri dönüş yapacaksınız ve buna seve seve mecbursunuz.üç kuruşluk oyununuz için milleti germeyin yapamıyorsanız yaptığınız işe talibim. devredin ve istediğiniz yere gidin. birde oraya kayra mıdır nedir onu koymuşsunuz. bişeyden de anladığı laga luga yapıp duruyor. TEKRAR SESLENİYORUM TÜM OYUNCULARA BOYKOT EDİN BUNLARI biz onlara değil onlar bize muhtaççççççççç.
0
Yorumlar
Gönderilen bütün ticketler cevaplandırılıyor.
Göndermiş olduğun ticketine de bugün cevap verilmiş.
Destek ekibimiz bazen yoğunluk sebebiyle aynı gün içinde geri yazamayabiliyor. Biraz daha anlayış lütfen
bir kaç üyemiz bir haftadır oyuna giremiyor
maillerine yeni şifre istemelrine karşın yeni şifreler gelmiyor ve ticketlarada cevap verilmiyor
tr1 kadar sorunlu bir servera bir tane temsilci az en azından pino geri gelsin veya yerine birini getirin