Anasayfa Turkish Teknik sorunlar

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Sorumsuzluk

KaRa52 (TR1)KaRa52 (TR1) TR1 Gönderiler: 130
1-2 hafta oncesi berimodda aletlerim kayb oldu ticket atdim ama 1-2 haftadir bi mesaj gelmiyor madem ticketlere cevap vermeyeceksinizse ticket meselesini kapatinda bos yere ticket atip beklemeyelim.Yeterin artik hergun bi hata oluyor oyunda hatalar duzelecekse duzelsin duzelmeyecekse soyleyinde oyunu birakiyim artik 

Yorumlar

• Mr.KraftMr.Kraft Guest Gönderiler: 279
    Selam,

Gönderilen bütün ticketlere cevap veriliyor.

Yoğunluk sebebiyle geç geri dönüş yapılabilir. Bu konuda üzgünüz.

Tam bir tarih verebilirsen bu konuda sana daha net bir açıklamada bulunabiliriz.

Eğer Berimond başladıktan sonra ödüllerin değiştiği etkinlikten bahsediyorsan, burada güncelleme girmeden (ve ödüller değişmeden) önce kazanılan ödüllerin ana kaleye aktarılması söz konusuydu. Bu sebeple berimond kampında kazanılan ödüller görünmemiş olabilir.
  • KaRa52 (TR1)KaRa52 (TR1) TR1 Gönderiler: 130
    Yok mesele soyleki gecen defaki guncelleme olmadan once 200 puanim kalmisti berimodda kalkani almaya ama guncelleme oldu sonra baktimki oduller degismis kalkanlari kazanmisim ama kalkanlari bulamadim ne ana kalede vardi nede berimodda hicbiryerde bulamadim
  • FRANCE EMPİRE (TR1)FRANCE EMPİRE (TR1) Gönderiler: 216
    bunu tek senin için demiyorum  bütün arkadaşlar için diyorum 100 150 kalkan için  triplere giriyonuz eyw da sizin bu 100 150 kalkan için 15 defa attığınız ticketlera  bakacaklar diye daha önemli olan ticketlarla ilgilenemiyorlar. dekor içina dam ticket atıyor sizin 100 kalkan vb  ticketlarınız yüzünden onu belki görmüyyor 325 lik dekor çöp oluyor  o adamda sinirden oyunu bırakıyor. bi arada 1k civarında kalkanım  çöp oldu ticket atmadım.  ç4-5 k olsa  atarımda 1 k için değmez  uğraşmaya epostaya girmeye. yok hani deseniz hakkımdır  versinler  hak konularında  madem bu kadar duyarlısınızı  milletin  emeği olan karakollara  çökmeyide bırakın yada birini  bırakana kadar yakmak tan vazgeçin. zaten iyi bir oyuncu olursanız  bunların başınıza gelme riski azdır sen nasıl davranırsa öyle muamaele görürsün

iyi oyunlar

Napoleon Bonapart
    Fransa  İmparatoru
  • 1453fetih (TR1)1453fetih (TR1) TR1 Gönderiler: 130

Bugün Biten Değil de bundan bir önceki Yabancı Krallık istilasını birinci bitirdik ittifak olarak ama Dekorasyon Ödülü Gelmedi.

Tam 5 gündür Cevap Bekliyorum ama kimseden ses çıkmıyor...

• KaRa52 (TR1)KaRa52 (TR1) TR1 Gönderiler: 130
    Benim sorunum kalkanla ilgili digil bugun 100-150 kalkan kayb oluyor dun kala yarismasinda ne kadar puan aldigimi goremiyordum kalada puan gelmiyordu yarin baska sorunlar olmasin diye ticket atiyorum ben 
  • fcralkn (TR1)fcralkn (TR1) TR1 Gönderiler: 39
    arkadaşlar tek bir kalkanınız bile gitse atacaksınız ticket, ggs nasıl bir tane bile fazla ödül vermiyorsa tek bir fazla yakut vermiyorsa sizde giden her taşın her odunun her kalkanın hesabını soracaksınız siz burda müsşterisiniz 
    şunu unutmayın bir ordu 1 kalkan yüzünden gittiği yerde çakılabilirde bir kalkan sayesinde kazanabilirde 
    ikinciside insanlar burda bir kalkan  basmak içinde vakit ve emek harcıyor 
    kendisi için kalkan önemli olmayan herkes bana mesaj atsın kendilerindeki bütün kalkanları ben alırım 
    mesajların kaybolması diye birşeyde söz konusu değil başlıklar altında gönderdiğimize göre başlıklar altındada gözüküyor ve değerlendiriliyor 
    burdaki en büyük sıkıntı böyle sorunlu bir serverda sadece 1 temsilci olmasıdır öbür türlü bir sıkıntı olacağını sanmıyorum 

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak