Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Sorumsuzluk

kategorisi Teknik sorunlar
1-2 hafta oncesi berimodda aletlerim kayb oldu ticket atdim ama 1-2 haftadir bi mesaj gelmiyor madem ticketlere cevap vermeyeceksinizse ticket meselesini kapatinda bos yere ticket atip beklemeyelim.Yeterin artik hergun bi hata oluyor oyunda hatalar duzelecekse duzelsin duzelmeyecekse soyleyinde oyunu birakiyim artik
2
Yorumlar
Gönderilen bütün ticketlere cevap veriliyor.
Yoğunluk sebebiyle geç geri dönüş yapılabilir. Bu konuda üzgünüz.
Tam bir tarih verebilirsen bu konuda sana daha net bir açıklamada bulunabiliriz.
Eğer Berimond başladıktan sonra ödüllerin değiştiği etkinlikten bahsediyorsan, burada güncelleme girmeden (ve ödüller değişmeden) önce kazanılan ödüllerin ana kaleye aktarılması söz konusuydu. Bu sebeple berimond kampında kazanılan ödüller görünmemiş olabilir.
iyi oyunlar
Napoleon Bonapart
Fransa İmparatoru
Bugün Biten Değil de bundan bir önceki Yabancı Krallık istilasını birinci bitirdik ittifak olarak ama Dekorasyon Ödülü Gelmedi.
Tam 5 gündür Cevap Bekliyorum ama kimseden ses çıkmıyor...
şunu unutmayın bir ordu 1 kalkan yüzünden gittiği yerde çakılabilirde bir kalkan sayesinde kazanabilirde
ikinciside insanlar burda bir kalkan basmak içinde vakit ve emek harcıyor
kendisi için kalkan önemli olmayan herkes bana mesaj atsın kendilerindeki bütün kalkanları ben alırım
mesajların kaybolması diye birşeyde söz konusu değil başlıklar altında gönderdiğimize göre başlıklar altındada gözüküyor ve değerlendiriliyor
burdaki en büyük sıkıntı böyle sorunlu bir serverda sadece 1 temsilci olmasıdır öbür türlü bir sıkıntı olacağını sanmıyorum