Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Fıtına Adasındaki Ekipman ve Askerler Kayıplarda !

Hergün Türlü Türlü Sorunlarla Uğraşmaktan Gerçekten Bıktık Artık.
Benim Bildiğim Bir Oyun Zaman İlerledikçe Gelişir,Ama Maalesef GGS de Bu Tam Tersi Gibi.
Sürekli Güncellemelerden Sonra Sorunlar Yaşıyoruz.
Son Güncellemede Fırtına Adaları,Bıçak Kıyısı,Devrik Kral vs Gibi Etkinliklerin Artık Hazır Kamplar Şeklinde Seçilebileceğini Duyurmuştunuz ve Ne Yazık ki Sevinmiştik Buna.
Ama Son Fırtına Adası Bitiminden Sonra Ada da Olan Asker ve Aletlerimiz Büyük Krallığa Geri Dönmedi.
Alakası Var mı Bilmiyorum ama,Sanki Göz Boyamak için 75 Tırmanma Çengeli yollamış GGS.
Kendi Adıma Diyim,1 Ay Boyunca Orda Alet Bastım Dalga Geçer Gibi 75 Tırmanma Çengeli ile Bizi Kandırmayı mı Amaçlıyorsunuz Anlamış Değilim.
Atılan Ticketlara Yine Herzaman ki Gibi Sanki Karşıda Otomatik Cevap Yazan Bir Yazılım Var Aynı Cevapları Alıyoruz.
Gerçekten Artık Bıkma Noktasına Geldik ittifak olarak.
En Kısa Zamanda Zararımızın Telafi Edilmesini Bekliyoruz..
Yorumlar
Bize hediye göndereceğinize yukarıdaki sorunu çözseniz çok iyi olur.
Yaşanan sorunlar oyundan soğutuyor, bu tür hediyeler ile de sorunlar çözülmüyor.
Kalıcı bir çözüm bulursanız "GGS ye sorun anlatacağımız vakti" oyunda kullanabiliriz.
Saygılar.
benim fırtınadaki kayıbımı karşılarmı
veya gelecek aletlerle samurayda bastırcaktım bastıramadım .. bu kayıbımı karşılarmı
Kaybımızın yanında gönderdikleri hediyeler çerez gibi kalıyor.
O Hediyeler ne amaçla Gönderildi Anlamış Değilim Hâlâ.
Problemin farkındayız. Kayıplarınız için yeni bir ticket atmanıza gerek yok.
Teknik ekiplerimiz sunucu genelinde telafi üzerine çalışıyorlar.
Yakın zamanda bu konuda bir açıklama yapacağız.
Açıklamanızı Merakla Bekliyoruz.
iyi Çalışmalar.
Afedersiniz Ama Siz Dalga mı Geçiyorsunuz Bizimle?
Benim Ada da 1600den Fazla Yalancı Çiftçim gitmiş Kalkmış Bana Tehditkar Kalkan Yolluyorsunuz,Ben ne Yapayım o Kalkanları?
Lütfen Böyle Komik Hediyeler Gönderip Durmayın.
Asıl Kayıplarımızı Karşılayın Biran Önce.