Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
İlerİ karakol sayisi

Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere herkes en fazla 3 tane ileri karakola sahip olabiliyor ama bu sayı yetmiyor artsa daha iyi olmaz mı?
Post edited by cccinciccc2 on
0
Yorumlar
onu hayal bile edemem herkes herkesin karakolu calib 5 yapardi
dostum lütfen oyunu biraz anlamaya çalışın ya sağlam bi kale 1200 üstü gelecek bide sana böyle karakollardan 5-6 ordu çıktığını düşünsene nasıl savunacan karakollarını full savunma mı yapacan
Bİ de savaŞlarda ekstra onlari korumaya ÇaliŞiyosun bİ ton zahmet !!
Öncekİ hesabimlaalmiŞtim ama bununla almiycam !!
Benc sadece oyun oynayanlari oyunda tutmak İÇİn uydurulmuŞ bİ Şey !!
Zaten ham maddeyİ İttİfak arkadaŞlarin atar sana veya en yakinindakİ bİrİnden rİca etsen bİle atar !!!
kardeş ileri karakol senin gücünü artırır ve ana kalende hammadde kalmadığında ondan alırsın asker kalmadığından ondan alırsın asalet görevlerini, karanlık tip görevlerni, onun büyük yardımı dokunur ve gelelim sana itifaktan iste bakalım sana en fazla 10k-20k verir eğer sen oyunda güçlü olmak istiyorsan ileri karakol alırsın ve diyorsunki bi ton zahmet ileri karakol kardeşim sen o zaman niye oynuyorsunku ib ton zahmet sen bu oyunu oyunuyorsan zahmet olğdunu bilidğin için oyunuyorsun zahmetli diyorsun git başka yerde top oyna ama sen ben almam diiyorsan sen bilirisn gereksiz biri ileri karrkol alsa nolur almasa nolur
Zaten bu oyun zahmetli bi oyun bunu biliyoruz.
Sen beni anlamamışsın ekstra zahmet diyorum ben yani diyelim ki büyük bi savaş oldu ittifaları arası sen de savaştasın hem kendi an kaleni koruycan hem de 3 tane ileri karakolu onur kaybetmen onlaın yangınlarını temizlemek de cabası !!!