Anasayfa Turkish Konu Dışı

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

kalem nasil?

11015

Yorumlar

• rahim beyrahim bey Gönderiler: 263
    25.05.2015 düzenlendi
    of be sizi akillandirmak en azi dovmekle olur bence

anneniz bananiz size boyle terbiye vermis uzur dilerken insani uzmek dark ve guclu zirh kimi eziklere yarasir
  • MileyCyrus (TR1)MileyCyrus (TR1) Gönderiler: 1,486
    25.05.2015 düzenlendi
    Cok konusma 5 yasında veletsin gelip konusuon saygılı ol lan!İlkokullu bebe!Gel lan dov nah doversin
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • abbas63abbas63 Gönderiler: 1,647
    25.05.2015 düzenlendi
    arkadaslar cocuk azeri ve 8 yasinda konustugundan bisey zor anlasiliyor diyorsunuz ondan yazdim :)yani turkce iyi bilmiyodur
    Değer Verdim Yeteri Kadar Artık Herkes Ederi Kadar...

VALLA BİZDE ORTAM BÖYLE :D
    26.05.2015 düzenlendi
    azeri turkce konusmas yarimakilli
    guclu zirhda kendini kral zannediye kraldansa kokusmus maymuna benziyo
    26.05.2015 düzenlendi
  • llLoststarll (TR1)llLoststarll (TR1) Gönderiler: 339
    26.05.2015 düzenlendi
    rahim bey yazdı: »
    konu kapandi modetor arkadasima soyleyecem kapatsin.......
    ne ne dedin

• .::KeNaN::..::KeNaN::. Gönderiler: 618
    26.05.2015 düzenlendi
    Konu kilitli... Kimse mesaj yazmasın lütfen, teşekkürler.
    KENAN OYUNU BIRAKTI SAOLUN, BU OYUNDAN ARKAMDAN IS CEVIRENLERE SOZUM SIZIN DE KARSINIZA BOYLELERI CIKAR..
  • flying manflying man Gönderiler: 344
    26.05.2015 düzenlendi
    yemin ederim ki bu forumdan sayenizde çok sıkıldım her girdiğimiz de aynı konu üzerinde ki muhabbet yahu 8 yaşında ki çocuk ne istiyosunuz küçücük çocukla laf dalaşına giriyosunuz zaten bakıyorum güçlü zırh kendini öyle bi gösteriyo ki aşmış sanki :) 8 yaşında ki çocuğa laf yetiştirip kullandığı kelimeler zaten cabası :) hele .::kenan::. arkadaşımız dostum heralde sen hala moderatör olmadığının farkına varamadın :)
    En güzel çocuklar gidiyorsa zamansız,yüreğimde bir fırtına sürer amansız.
    26.05.2015 düzenlendi
    flying man yazdı: »
    yemin ederim ki bu forumdan sayenizde çok sıkıldım her girdiğimiz de aynı konu üzerinde ki muhabbet yahu 8 yaşında ki çocuk ne istiyosunuz küçücük çocukla laf dalaşına giriyosunuz zaten bakıyorum güçlü zırh kendini öyle bi gösteriyo ki aşmış sanki :) 8 yaşında ki çocuğa laf yetiştirip kullandığı kelimeler zaten cabası :) hele .::kenan::. arkadaşımız dostum heralde sen hala moderatör olmadığının farkına varamadın :)
    Kardeş bıktım daha bu konuya bakmaktan :D Ondan yazdım. :) Yine de dinlemediniz, mesaj yazdınız :)
    KENAN OYUNU BIRAKTI SAOLUN, BU OYUNDAN ARKAMDAN IS CEVIRENLERE SOZUM SIZIN DE KARSINIZA BOYLELERI CIKAR..
  • DarkCastle2DarkCastle2 Gönderiler: 588
    26.05.2015 düzenlendi
    kardeşim sinirlenince bu velede laf atıyorum ne yazdığına genelde bakmıyorum :) lafla peynir gemisi yürümez veletçim. bir kere dahi saldıramıyorsun vallaha sen kaç askerle dalarsan onun kadar askerle savunacam sözüm sözdür saldırının zamanını söyle sen 20 adamla dalarsan 20 adamla savunacam haydi bakayım. (not : zamanını söylemezsen 1000 askerle karşılaşırsın) raporu da paylaşacam burada kim yendi kim yenildi diye. Madem laf atıp duruyorsun gel bir ara da şeklini görelim :)
    "Bir gün beni boynu eğik görürseniz bilin ki yere düşen birini kaldırmak için eğilmişimdir..."
    "Ok gibi doğru olursan seni atarlar;
    Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
    Yay gibi eğri olursan elde kalırsın..."
    "Düşmamlarımı severim, çünki onlar bana kusurlarımı söylerler..."
    resimlerim-alaattin-guneser-j55qyy7.jpg
  • flying manflying man Gönderiler: 344
    26.05.2015 düzenlendi
    .::KeNaN::. yazdı: »
    Kardeş bıktım daha bu konuya bakmaktan :D Ondan yazdım. :) Yine de dinlemediniz, mesaj yazdınız :)
    haa sen bizi uyardın yani :)
    En güzel çocuklar gidiyorsa zamansız,yüreğimde bir fırtına sürer amansız.
    26.05.2015 düzenlendi
    flying man yazdı: »
    haa sen bizi uyardın yani :)
    ​Estağfurullah :D
    26.05.2015 düzenlendi
    DarkCastle2 yazdı: »
    kardeşim sinirlenince bu velede laf atıyorum ne yazdığına genelde bakmıyorum :) lafla peynir gemisi yürümez veletçim. bir kere dahi saldıramıyorsun vallaha sen kaç askerle dalarsan onun kadar askerle savunacam sözüm sözdür saldırının zamanını söyle sen 20 adamla dalarsan 20 adamla savunacam haydi bakayım. (not : zamanını söylemezsen 1000 askerle karşılaşırsın) raporu da paylaşacam burada kim yendi kim yenildi diye. Madem laf atıp duruyorsun gel bir ara da şeklini görelim :)

dal be arkandayim dark :)

26.05.2015 düzenlendi
    rahim bey yazdı: »
    azeri turkce konusmas yarimakilli
    guclu zirhda kendini kral zannediye kraldansa kokusmus maymuna benziyo

''azeri turkce konusmas yarimakilli'' lafindan sonra fikrimi deyistim herkes saldirsin sabotaj atsin bu cocuga :) lan sen kimsin ki bana yarim akilli diyon gerizekali cocuk git yasitlarinla konus yada annenle babanla oyle konus tamammi bebe ?

26.05.2015 düzenlendi
    Bu forum kapanır, ama bu konu kapanmaz.:D
    26.05.2015 düzenlendi
    ayrica ona kalirsa amerikanlar da ingilzce konusuyor ne iş ?:)

• DarkCastle2DarkCastle2 Gönderiler: 588
    27.05.2015 düzenlendi
    Velet bana bak madem yangınların düzelmiyor asker bas dal diyorum ona bile korkuyorsun sabotaj at diyecem karakollardaki adamlara yakalanırsın 108 er muhafız var :) herdemde 170 muhafız var :) hiç bir şekilde bize zarar veremediğin halde neden hala kendini bir şey zannediyorsun ? Alt ittifaka diyecem de onlar dalsın bari... Raporu da paylaşırım sonra...
    "Bir gün beni boynu eğik görürseniz bilin ki yere düşen birini kaldırmak için eğilmişimdir..."
    "Ok gibi doğru olursan seni atarlar;
    Yay gibi eğri olursan elde tutarlar. Lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın;
    Yay gibi eğri olursan elde kalırsın..."
    "Düşmamlarımı severim, çünki onlar bana kusurlarımı söylerler..."
    resimlerim-alaattin-guneser-j55qyy7.jpg
  • Valar Morghulıs (TR1)Valar Morghulıs (TR1) TR1 Gönderiler: 284
    27.05.2015 düzenlendi
    Çoçuk çok hırslı :)
    Valar Morghulıs @ tr 1
    27.05.2015 düzenlendi
    douru:D
    cocuk cokkkkk hrsli
    valar senden ricam wolftime devam et orda konusalim burda bu adamlarin ellerinden
    tek ii kalpli adam bildigim sensin ......

abbas seni bilmem amma ben yapnca bile biliom sizen biri bana saldri atsn gorun ne olur sabotaji bilemeyecegim amma tek saldrida seni yakarim............
    27.05.2015 düzenlendi

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak