Anasayfa Turkish Öneriler, övgü ve eleştiri

Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!

ModeratörEkibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.

Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA

Empire bir oyuncuyla nasıl dalga geçilir?Taktikler!

DEMİR51 (TR1)DEMİR51 (TR1) Gönderiler: 530
22.03.2015 düzenlendi kategorisi Öneriler, övgü ve eleştiri
arkadaşlar empire gerçekten oyuncularıyla çok güzel dalga geçiyor.:)bir kez daha burdan tebrik ediyorum.bana açılmamış bir bina için hemde bana özel bir teklif göndermişler hemde bide bana özel yani düşünün artık:DAttachment not found.Attachment not found.gördüğünüz gibi bu teklif bana özelmiş:Dvede şuan bende duello listesi açık değil:Dbu dalga geçmek değilde ne:D
Post edited by DEMİR51 (TR1) on

Yorumlar

• DarkCastle2DarkCastle2 Gönderiler: 588
    07.03.2015 düzenlendi
    kardeşim herkeze oluyor. Bazen gelen -%5 lik indirimler dalga geçmek amacıyla değil yani :)
  • DEMİR51 (TR1)DEMİR51 (TR1) Gönderiler: 530
    07.03.2015 düzenlendi
    DarkCastle2 yazdı: »
    kardeşim herkeze oluyor. Bazen gelen -%5 lik indirimler dalga geçmek amacıyla değil yani :)
    bide bana özel bi teklifmiş:D:Dyerlere yattım görünce:D
  • DarkCastle2DarkCastle2 Gönderiler: 588
    08.03.2015 düzenlendi
    evet kardeşim sadece sana ve diğer 100.000 kişiye özel :)
  • DarkCrusadeDarkCrusade Gönderiler: 147
    12.03.2015 düzenlendi
    Yakutu saklamışsın bu sefer. :)
  • cccinciccc2cccinciccc2 Gönderiler: 12
    22.03.2015 düzenlendi
    kardeşim yanlışın var orada eğer alırsan sana bunu veririz diyo hem yakutun oluyo hemde düello listesi dekoratifin depona geliyo obendede olmuştu yükledim banada geldi
  • HASAN5757 (TR1)HASAN5757 (TR1) Gönderiler: 182
    22.03.2015 düzenlendi
    cccinciccc2 yazdı: »
    kardeşim yanlışın var orada eğer alırsan sana bunu veririz diyo hem yakutun oluyo hemde düello listesi dekoratifin depona geliyo obendede olmuştu yükledim banada geldi
    senin yanlışın var :)
    dediğin gibi yakut yükleyince direk depona giden ödüller geliyor
    ama bu başka
    mesela 5000 yakutluk dekoratif ögeyi o süre içinde inşa edersen sadece 4000 yakutun gider gibisinden
    arkadaşda daha o dekoratif öge açılmamış :)

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak