Yeni Moderatörlere ihtiyacımız var!
Ekibimize katılabilecek yetenekli kişiler için hep fırsat kollarız. Bu kişilerden biri de sensin! Eğlenceli bir hava sağlayıp topluluğu düzenlememize ve bilgilendirmemize yardım edebileceğini düşünüyorsan lütfen başvur. Forumda, duyurular konusunda, Discord'da ve diğer sosyal medya kanallarımızda bize yardımcı olacak kişiler arıyoruz.
Bu ilgini çekiyorsa BURAYA TIKLA
Güncelleme: Efektlerle birlikte yeni arma sembolleri
Sign In to comment.
Yorumlar
nekadar sürer bu güncelleme
VALLA BİZDE ORTAM BÖYLE
VALLA BİZDE ORTAM BÖYLE
bende ayni oluyo ama
VALLA BİZDE ORTAM BÖYLE
NapoleoN Boneparte
jason 4 @ tr 1
bayrağı eski haline getirip kaydettiğim halde oyun sistemi bayrağı görünümünü algılamıyor.forumda mesaj sayısı arttırmak için öylesine iyi olmuş güzel olmuş yazanlar kendileri de dikkatlice kontrol etsin bayrak simgelerinin bazılarını yeni update sonrası oyun sistemi algılamadığından kaydetmiyor.resmen sistemde bug var.pinacolada'dan durumla ilgili bana cevap vermesini rica ediyorum.
mesela: onur siralamasinda 50-70 arasi cikiyo bende onu ceviriyom tekrar geri geliyo her hangi birinin ismini yaziyom 50-70 arasindaki oyuncularin adlari geliyo
VALLA BİZDE ORTAM BÖYLE
%0,6 oldu. (46 birim artış oldu, bu da yaklaşık 21 askere denk geliyor). Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Yoksa, kilometrede 3 litre benzin yaktığını iddia eden araba satıcıları gibi laf cambazlığı yapıp, "efendim o tüketim miktarı hiç eğimi olmayan yarış pistinde, gaza basmamanız ve rüzgarın arkanızdan hızla estiği laboratuvar ortamında ölçülmüş miktarlardır" mı diyecekler, çok merak ediyorum...
Milletin zekasıyla dalga geçmeyi lütfen bırakın artık...
Proudly a Member of Dark of Soul Empire
- Degirmen (+%30)
- 3 tarla ekonomisi (+%20)
- Kahya (+%25)
- Kamu duzeni bonusu
- Ticaret metropolu
- Kralliklarda yiyecek koyu (Buzulda +%250.. digerlerinde daha test edemedim maksimumu!
gibi artilarin ustune "birlesik faiz" modunda bir %4 daha eklemek (yani "total uretim x 1.04") yerine, bazilarini dahil edip bazilarini etmeden yapiyorlar hesabi genelde... Mesela benim buyuk krallik kalesi ciftligindeki bilgi (i) panosundaki yuzde, 430'dan 439'a degisti bu cift baligi kapatip acmamla...
x 1.04 beklerken, boyle yarim yamalak, nasil hesaplandigi tam belli olmayan bir "%4" hayal kirikligi yaratiyor ama, onda %100
halen bende bekliyorum sorun dzüeltilir diye ama yeni arma sistemi yüzünden eski arma simgelerinin bazıları halen kullanılamıyor.tercih etseniz bile oyun sistemi seçtiğiniz simgeyi görünür hale getirmiyor.mesela benim yıllardan beri değiştirmediğim arma simgelerindeki ilk simge seçeneği olan kral tacı şeklindeki arma simgesi halen seçildiği vakit gözükmüyor yani kullanım dışı durumda.umarım artık gözükmeyen simgeleri yeniden aktif hale getirirler.pinacolada yada diğer yetkili arkadaşlarda bu durum hakkında cevap yazmıyorlar buda benim açımdan üzücü bir durum.